E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποτέ στην ίδια κερκίδα: Πατέρας ΠΑΟΚτσής, γιοι Αρειανός και Ηρακληδέας!

Κάθε ένας το δικό του

Δημοσίευση 13/10/2015 | 00:00

Ποτέ στην ίδια κερκίδα: Πατέρας ΠΑΟΚτσής, γιοι Αρειανός και Ηρακληδέας!

Μπορούν να συνυπάρξουν ένας ΠΑΟΚτσής, ένας Αρειανός και ένας Ηρακληδέας στην ίδια οικογένεια; Στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που επιθυμούν να εφαρμόσουν και οι τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης, θα μπορούσε κανείς να απαντήσει καταφατικά. Όμως, όλοι γνωρίζουμε ότι στην πράξη το εγχείρημα αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τις... ποδοσφαιρικές σχέσεις πατέρα και υιών.

Ο πατέρας ΠΑΟΚτσής, o μεγάλος γιος Ηρακληδέας και ο μικρός Αρειανός

Μία οικογένεια από την Τούμπα Θεσσαλονίκης έχει καταφέρει να ζει αρμονικά παρά το κάθε άλλο παρά συχνό φαινόμενο να συνυπάρχουν στον στενό πυρήνα της φίλαθλοι και των τριών μεγάλων ομάδων της πόλης.

Ο πατέρας και "αρχηγός", Γρηγόρης Χατζηνικολάου, είναι φανατικός ΠΑΟΚτσής. Η παράδοση θέλει τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ να μην αφήνει εύκολα τον απόγονο του να υποστηρίξει άλλη ομάδα. Του περνάει το μικρόβιο. Ο κ. Γρηγόρης όμως, φαίνεται ότι επέτρεψε, έστω και άθελά του, την... αθλητική πολυφωνία στο σπίτι. Έτσι, κανενας από τους δύο γιους του δεν έγινε οπαδός του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο μεγαλύτερος γιος, Σωκράτης, 42 ετών σήμερα, μεγάλωσε βλέποντας τις ντρίμπλες του "Νουρέγιεφ" των ελληνικών γηπέδων, Βασίλη Χατζηπαναγή, όποτε κατέληξε Ηρακληδέας. Ο δεύτερος γιος, Βασίλης, 39 ετών, μεγάλωσε με τα τεράστια κατορθώματα του "Θεού", Νίκου Γκάλη και της μεγάλης μπασκετικής ομάδας του ¶ρη, με αποτέλεσμα γίνει "κιτρινόμαυρος".

Παρά την άριστη σχέση που διατηρούν μεταξύ τους, πατέρας και γιοι αποφεύγουν να παρακολουθούν αγώνα μαζί, ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚτσης πατέρας με τον Αρειανό γιο, αφού όπως εξηγούν στο thestival.gr, οι τόνοι ανεβάινουν και οι διαφωνίες είναι έντονες, ακόμη και σήμερα που οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες στο ποδόσφαιρο. Επειδή όμως η καζούρα και η αντιπαράθεση μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων δεν θα τελειώσει ποτέ... ευτυχώς που υπάρχει και το μπάσκετ! "Έχουμε πολλά χρόνια να δούμε ΠΑΟΚ - ¶ρης μαζί με τον πατέρα μου. Απλά δεν γίνεται. Εγώ το βλέπω άσπρο, αυτός μαύρο" λέει στο thestival.gr, ο Βασίλης.

Ο "κυανόλευκος" Σωκράτης είναι πιο ήρεμος και πιο κατασταλαγμένος παρότι δηλώνει "πετσί" Ηρακλής. "Δεν έχω πρόβλημα να δούμε αγώνα μαζί με τον πατέρα μου. Έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά μέχρι εκεί.".

Εκτός από μια αγαπημένη οικογένεια, πατέρας και γιοι καταφέρνουν και διατηρούν την οικογενειακή επιχείρηση εδώ και 28 χρόνια. Η μπουγάτσα "Γρηγόρης" έχει ταυτιστεί με την περιοχή της Τούμπας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Ο Αρης Μουγκοπέτρος έπαιξε ξανά κλαρίνο ‑ ένα χρόνο μετά τον ακρωτηριασμό του

E-Daily 3.Left Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση που μοιράστηκε ο μουσικός στα social media

Ελένη Μενεγάκη: Ξεφαντώνει σε πριβέ πάρτι στη Νάξο – Ποιος την προσκάλεσε (Βίντεο)

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε ξεχωριστή βραδιά στο νησί και έκλεψε τις εντυπώσεις

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Πώς συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε τον αυτόματο πωλητή τους – Τι έγινε μετά τη σύλληψη

E-Daily 3.Left Χτες
Νέες αποκαλύψεις από τον Σάκη Κατσούλη για την κλοπή του αυτόματου πωλητή που διατηρεί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι συνέβη στη δεύτερη sold out συναυλία του στην Κωνσταντινούπολη

E-Daily 3.Left Χτες
Ο λαϊκός ερμηνευτής ξεσήκωσε χιλιάδες θαυμαστές στο εμβληματικό Harbiye Cemil Topuzlu Open Air Theatre με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Το αντικείμενο που κλέβουν πιο συχνά οι τουρίστες από τα ξενοδοχεία – 80.000 χάνονται ετησίως

E-Daily 3.Left Χτες
«Φέρουν το λογότυπο, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα»

Σίντνεϊ Σουίνι: Αποκαλυπτικές φωτογραφίες για τη νέα σειρά εσωρούχων Syrn

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός, 28 ετών, επέλεξε ένα διάφανο λευκό ολόσωμο κορμάκι με χαρακτηριστικό άνοιγμα στη μέση που αναδεικνύει το ντεκολτέ της

Ο Στέλιος Ρόκκος έπεσε θύμα φάρσας από τη γυναίκα του: Νόμιζε πως κατσίκες είχαν εισβάλει στο μποστάνι του και έσπευσε να... σώσει τα καρπούζια

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής ανέβασε το βίντεο στο TikTok γράφοντας: «Συνήθως εγώ κάνω τις φάρσες… Αυτή τη φορά όμως βρέθηκα στη θέση του θύματος»

Αρης Μουγκοπέτρος: «Με συγκινείτε βαθιά» – Ο λόγος που βούρκωσε ο κλαρινίστας (Βίντεο)

E-Daily 3.Left Χτες
Ο διάσημος κλαρινίστας μοιράστηκε τη συγκίνησή του λίγες ώρες πριν από τη sold out συναυλία του

Παναγιώτης Κουτσουμπής: Η πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του από την Πάρο θα σας «λιώσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής και η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνουν το πρώτο τους καλοκαίρι ως γονείς στην Πάρο, με την μικρή Ξένια να είναι το απόλυτο κέντρο της προσοχής τους

Ιωάννα Τούνη: Τρυφερό στιγμιότυπο με τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη και τον μικρό Πάρη στην Αντίπαρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή influencer μοιράζεται καθημερινές εικόνες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο κυκλαδίτικο νησί, με τα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα