E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποτέ στην ίδια κερκίδα: Πατέρας ΠΑΟΚτσής, γιοι Αρειανός και Ηρακληδέας!

Κάθε ένας το δικό του

Δημοσίευση 13/10/2015 | 00:00

Ποτέ στην ίδια κερκίδα: Πατέρας ΠΑΟΚτσής, γιοι Αρειανός και Ηρακληδέας!

Μπορούν να συνυπάρξουν ένας ΠΑΟΚτσής, ένας Αρειανός και ένας Ηρακληδέας στην ίδια οικογένεια; Στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που επιθυμούν να εφαρμόσουν και οι τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης, θα μπορούσε κανείς να απαντήσει καταφατικά. Όμως, όλοι γνωρίζουμε ότι στην πράξη το εγχείρημα αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τις... ποδοσφαιρικές σχέσεις πατέρα και υιών.

Ο πατέρας ΠΑΟΚτσής, o μεγάλος γιος Ηρακληδέας και ο μικρός Αρειανός

Μία οικογένεια από την Τούμπα Θεσσαλονίκης έχει καταφέρει να ζει αρμονικά παρά το κάθε άλλο παρά συχνό φαινόμενο να συνυπάρχουν στον στενό πυρήνα της φίλαθλοι και των τριών μεγάλων ομάδων της πόλης.

Ο πατέρας και "αρχηγός", Γρηγόρης Χατζηνικολάου, είναι φανατικός ΠΑΟΚτσής. Η παράδοση θέλει τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ να μην αφήνει εύκολα τον απόγονο του να υποστηρίξει άλλη ομάδα. Του περνάει το μικρόβιο. Ο κ. Γρηγόρης όμως, φαίνεται ότι επέτρεψε, έστω και άθελά του, την... αθλητική πολυφωνία στο σπίτι. Έτσι, κανενας από τους δύο γιους του δεν έγινε οπαδός του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο μεγαλύτερος γιος, Σωκράτης, 42 ετών σήμερα, μεγάλωσε βλέποντας τις ντρίμπλες του "Νουρέγιεφ" των ελληνικών γηπέδων, Βασίλη Χατζηπαναγή, όποτε κατέληξε Ηρακληδέας. Ο δεύτερος γιος, Βασίλης, 39 ετών, μεγάλωσε με τα τεράστια κατορθώματα του "Θεού", Νίκου Γκάλη και της μεγάλης μπασκετικής ομάδας του ¶ρη, με αποτέλεσμα γίνει "κιτρινόμαυρος".

Παρά την άριστη σχέση που διατηρούν μεταξύ τους, πατέρας και γιοι αποφεύγουν να παρακολουθούν αγώνα μαζί, ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚτσης πατέρας με τον Αρειανό γιο, αφού όπως εξηγούν στο thestival.gr, οι τόνοι ανεβάινουν και οι διαφωνίες είναι έντονες, ακόμη και σήμερα που οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες στο ποδόσφαιρο. Επειδή όμως η καζούρα και η αντιπαράθεση μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων δεν θα τελειώσει ποτέ... ευτυχώς που υπάρχει και το μπάσκετ! "Έχουμε πολλά χρόνια να δούμε ΠΑΟΚ - ¶ρης μαζί με τον πατέρα μου. Απλά δεν γίνεται. Εγώ το βλέπω άσπρο, αυτός μαύρο" λέει στο thestival.gr, ο Βασίλης.

Ο "κυανόλευκος" Σωκράτης είναι πιο ήρεμος και πιο κατασταλαγμένος παρότι δηλώνει "πετσί" Ηρακλής. "Δεν έχω πρόβλημα να δούμε αγώνα μαζί με τον πατέρα μου. Έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά μέχρι εκεί.".

Εκτός από μια αγαπημένη οικογένεια, πατέρας και γιοι καταφέρνουν και διατηρούν την οικογενειακή επιχείρηση εδώ και 28 χρόνια. Η μπουγάτσα "Γρηγόρης" έχει ταυτιστεί με την περιοχή της Τούμπας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Μύκονο για διακοπές η Cardi B

Tabloid 06.07.2025
Το νησί των ανέμων επέλεξε η Cardi B για τις διακοπές της

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός, υπήρχε ξύλο, απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη»

Tabloid 06.07.2025
«Με απαξίωνε, με υποτιμούσε, ήταν άπιστος στη σχέση του γάμου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid Χτες
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz Χτες
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media Χτες
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid Χτες
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media Χτες
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.