E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποτέ στην ίδια κερκίδα: Πατέρας ΠΑΟΚτσής, γιοι Αρειανός και Ηρακληδέας!

Κάθε ένας το δικό του

Δημοσίευση 13/10/2015 | 00:00

Ποτέ στην ίδια κερκίδα: Πατέρας ΠΑΟΚτσής, γιοι Αρειανός και Ηρακληδέας!

Μπορούν να συνυπάρξουν ένας ΠΑΟΚτσής, ένας Αρειανός και ένας Ηρακληδέας στην ίδια οικογένεια; Στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που επιθυμούν να εφαρμόσουν και οι τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης, θα μπορούσε κανείς να απαντήσει καταφατικά. Όμως, όλοι γνωρίζουμε ότι στην πράξη το εγχείρημα αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τις... ποδοσφαιρικές σχέσεις πατέρα και υιών.

Ο πατέρας ΠΑΟΚτσής, o μεγάλος γιος Ηρακληδέας και ο μικρός Αρειανός

Μία οικογένεια από την Τούμπα Θεσσαλονίκης έχει καταφέρει να ζει αρμονικά παρά το κάθε άλλο παρά συχνό φαινόμενο να συνυπάρχουν στον στενό πυρήνα της φίλαθλοι και των τριών μεγάλων ομάδων της πόλης.

Ο πατέρας και "αρχηγός", Γρηγόρης Χατζηνικολάου, είναι φανατικός ΠΑΟΚτσής. Η παράδοση θέλει τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ να μην αφήνει εύκολα τον απόγονο του να υποστηρίξει άλλη ομάδα. Του περνάει το μικρόβιο. Ο κ. Γρηγόρης όμως, φαίνεται ότι επέτρεψε, έστω και άθελά του, την... αθλητική πολυφωνία στο σπίτι. Έτσι, κανενας από τους δύο γιους του δεν έγινε οπαδός του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο μεγαλύτερος γιος, Σωκράτης, 42 ετών σήμερα, μεγάλωσε βλέποντας τις ντρίμπλες του "Νουρέγιεφ" των ελληνικών γηπέδων, Βασίλη Χατζηπαναγή, όποτε κατέληξε Ηρακληδέας. Ο δεύτερος γιος, Βασίλης, 39 ετών, μεγάλωσε με τα τεράστια κατορθώματα του "Θεού", Νίκου Γκάλη και της μεγάλης μπασκετικής ομάδας του ¶ρη, με αποτέλεσμα γίνει "κιτρινόμαυρος".

Παρά την άριστη σχέση που διατηρούν μεταξύ τους, πατέρας και γιοι αποφεύγουν να παρακολουθούν αγώνα μαζί, ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚτσης πατέρας με τον Αρειανό γιο, αφού όπως εξηγούν στο thestival.gr, οι τόνοι ανεβάινουν και οι διαφωνίες είναι έντονες, ακόμη και σήμερα που οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες στο ποδόσφαιρο. Επειδή όμως η καζούρα και η αντιπαράθεση μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων δεν θα τελειώσει ποτέ... ευτυχώς που υπάρχει και το μπάσκετ! "Έχουμε πολλά χρόνια να δούμε ΠΑΟΚ - ¶ρης μαζί με τον πατέρα μου. Απλά δεν γίνεται. Εγώ το βλέπω άσπρο, αυτός μαύρο" λέει στο thestival.gr, ο Βασίλης.

Ο "κυανόλευκος" Σωκράτης είναι πιο ήρεμος και πιο κατασταλαγμένος παρότι δηλώνει "πετσί" Ηρακλής. "Δεν έχω πρόβλημα να δούμε αγώνα μαζί με τον πατέρα μου. Έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά μέχρι εκεί.".

Εκτός από μια αγαπημένη οικογένεια, πατέρας και γιοι καταφέρνουν και διατηρούν την οικογενειακή επιχείρηση εδώ και 28 χρόνια. Η μπουγάτσα "Γρηγόρης" έχει ταυτιστεί με την περιοχή της Τούμπας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοφία Κουρτίδου: «Είμαι 100 κιλά, ακούγεται τρομακτικό αλλά δεν είναι»

Social 04.04.2026
Η εξομολόγηση για τις διατροφικές διαταραχές

Η Τούνη στο ίδιο μαγαζί με τον άνθρωπο που καταδικάστηκε για το revenge ρorn

Social 04.04.2026
Ζήτησα πολλές φορές να τον διώξουν αλλά δεν συνέβη ποτέ

Millenials εναντίον Boomers μπαμπάδων: Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Family 04.04.2026
Μπορεί το generation gap να μικρύνει;

Viral βίντεο από την αφρικανική σκόνη που σκέπασε την Κρήτη – Απόκοσμες εικόνες και αγωνία μέσα σε πτήση

Social Χτες
Επιβάτες του αεροπλάνου κατέγραψαν τις απόκοσμες εικόνες από τον ουρανό του νησιού.

Μεσσαροπούλου: Κόλαφος για τον Λιάγκα και την εκπομπή του μετά το βίντεο με τον Τζώρτζογλου

TV Buzz Χτες
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή «Πρωινό»

Μουτίδου για Τζώρτζογλου: «Τον είδα και είπα ότι τα θέλει ο κ@@λος του»

TV Buzz Χτες
Τα σχόλια που έκανε η Σοφία Μουτίδου για τον Στράτο Τζώρτζογλου στο «Real View»

Η 60χρονη Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αποκαλύπτει το μυστικό της νεανικής της εμφάνισης

Tabloid Χτες
Η 60χρονη ηθοποιός πόζαρε στο Instagram με κόκκινο μπικίνι

Μπλέικ Λάιβλι: Δικαστής απορρίπτει τις περισσότερες κατηγορίες της κατά του Τζάστιν Μπαλντόνι

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, απέρριψε 10 από τις 13 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης αυτής για σeξουαλική παρενόχληση