E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποτέ στην ίδια κερκίδα: Πατέρας ΠΑΟΚτσής, γιοι Αρειανός και Ηρακληδέας!

Κάθε ένας το δικό του

Δημοσίευση 13/10/2015 | 00:00

Ποτέ στην ίδια κερκίδα: Πατέρας ΠΑΟΚτσής, γιοι Αρειανός και Ηρακληδέας!

Μπορούν να συνυπάρξουν ένας ΠΑΟΚτσής, ένας Αρειανός και ένας Ηρακληδέας στην ίδια οικογένεια; Στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που επιθυμούν να εφαρμόσουν και οι τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης, θα μπορούσε κανείς να απαντήσει καταφατικά. Όμως, όλοι γνωρίζουμε ότι στην πράξη το εγχείρημα αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τις... ποδοσφαιρικές σχέσεις πατέρα και υιών.

Ο πατέρας ΠΑΟΚτσής, o μεγάλος γιος Ηρακληδέας και ο μικρός Αρειανός

Μία οικογένεια από την Τούμπα Θεσσαλονίκης έχει καταφέρει να ζει αρμονικά παρά το κάθε άλλο παρά συχνό φαινόμενο να συνυπάρχουν στον στενό πυρήνα της φίλαθλοι και των τριών μεγάλων ομάδων της πόλης.

Ο πατέρας και "αρχηγός", Γρηγόρης Χατζηνικολάου, είναι φανατικός ΠΑΟΚτσής. Η παράδοση θέλει τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ να μην αφήνει εύκολα τον απόγονο του να υποστηρίξει άλλη ομάδα. Του περνάει το μικρόβιο. Ο κ. Γρηγόρης όμως, φαίνεται ότι επέτρεψε, έστω και άθελά του, την... αθλητική πολυφωνία στο σπίτι. Έτσι, κανενας από τους δύο γιους του δεν έγινε οπαδός του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο μεγαλύτερος γιος, Σωκράτης, 42 ετών σήμερα, μεγάλωσε βλέποντας τις ντρίμπλες του "Νουρέγιεφ" των ελληνικών γηπέδων, Βασίλη Χατζηπαναγή, όποτε κατέληξε Ηρακληδέας. Ο δεύτερος γιος, Βασίλης, 39 ετών, μεγάλωσε με τα τεράστια κατορθώματα του "Θεού", Νίκου Γκάλη και της μεγάλης μπασκετικής ομάδας του ¶ρη, με αποτέλεσμα γίνει "κιτρινόμαυρος".

Παρά την άριστη σχέση που διατηρούν μεταξύ τους, πατέρας και γιοι αποφεύγουν να παρακολουθούν αγώνα μαζί, ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚτσης πατέρας με τον Αρειανό γιο, αφού όπως εξηγούν στο thestival.gr, οι τόνοι ανεβάινουν και οι διαφωνίες είναι έντονες, ακόμη και σήμερα που οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες στο ποδόσφαιρο. Επειδή όμως η καζούρα και η αντιπαράθεση μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων δεν θα τελειώσει ποτέ... ευτυχώς που υπάρχει και το μπάσκετ! "Έχουμε πολλά χρόνια να δούμε ΠΑΟΚ - ¶ρης μαζί με τον πατέρα μου. Απλά δεν γίνεται. Εγώ το βλέπω άσπρο, αυτός μαύρο" λέει στο thestival.gr, ο Βασίλης.

Ο "κυανόλευκος" Σωκράτης είναι πιο ήρεμος και πιο κατασταλαγμένος παρότι δηλώνει "πετσί" Ηρακλής. "Δεν έχω πρόβλημα να δούμε αγώνα μαζί με τον πατέρα μου. Έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά μέχρι εκεί.".

Εκτός από μια αγαπημένη οικογένεια, πατέρας και γιοι καταφέρνουν και διατηρούν την οικογενειακή επιχείρηση εδώ και 28 χρόνια. Η μπουγάτσα "Γρηγόρης" έχει ταυτιστεί με την περιοχή της Τούμπας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκάρει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Πήγα να πνιγώ στην Τήνο…»

Tabloid 08.01.2026
Ο Γιώργος Χρανιώτης μοιράστηκε μια συγκλονιστική εμπειρία που έζησε στη θάλασσα, αποκαλύπτοντας τον κίνδυνο στον οποίο βρέθηκε ενώ έκανε σερφ

Μπριζίτ Μπαρντό: Η συγκινητική κίνηση του γιου της στην κηδεία της

Tabloid 08.01.2026
Η σχέση της Μπριζίτ Μπαρντό με τον γιο της ήταν πάντα αποστασιοποιημένη και περίπλοκη

Survivor: Αλλοι 3 Αθηναίοι αποκαλύπτονται

Media 08.01.2026
Την Κυριακή στις 9 το βράδυ η πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Ο Σπύρος Μαρτίκας χώρισε με τη σύντροφό για το Survivor: Δεν είμαστε μαζί,

Tabloid 08.01.2026
«Αποφασίσαμε ότι πρέπει να πάει στο παιχνίδι χωρίς έννοιες»

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον «αέρα» της εκπομπής: «Το μόνο που αξίζει στη ζωή, είναι η υγεία»

Tabloid 08.01.2026
«Μπορώ να περπατήσω, δυσκολεύομαι να ξαπλώσω πίσω αλλά όλα καλά, υπάρχουν και χειρότερα», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας

Forbes: Επίσημα δισεκατομμυριούχος η Beyoncé

Tabloid 08.01.2026
Ποσό που ζαλίζει η περιουσία της

Και οι διάσημες μαμάδες έχουν τοξικές φιλίες: Πώς τις... έδωσε στεγνά η ηθοποιός Ashley Tisdale

Tabloid 08.01.2026
Unfollow, μηνύματα και δράμα: Η Ashley Tisdale μιλά για την τοξική φιλία που άφησε πίσω

Rihanna: Η Valentine’s συλλογή που έριξε το Instagram

Tabloid 08.01.2026
Η Rihanna ποζάρει με lingerie και προκαλεί πανικό

Βασιλική Ανδρίτσου: Η απάντηση για την απουσία του Ρήγα από την πρεμιέρα του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Tabloid Χτες
Η Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», δύο ημέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας