E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποτέ στην ίδια κερκίδα: Πατέρας ΠΑΟΚτσής, γιοι Αρειανός και Ηρακληδέας!

Κάθε ένας το δικό του

Δημοσίευση 13/10/2015 | 00:00

Ποτέ στην ίδια κερκίδα: Πατέρας ΠΑΟΚτσής, γιοι Αρειανός και Ηρακληδέας!

Μπορούν να συνυπάρξουν ένας ΠΑΟΚτσής, ένας Αρειανός και ένας Ηρακληδέας στην ίδια οικογένεια; Στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που επιθυμούν να εφαρμόσουν και οι τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης, θα μπορούσε κανείς να απαντήσει καταφατικά. Όμως, όλοι γνωρίζουμε ότι στην πράξη το εγχείρημα αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τις... ποδοσφαιρικές σχέσεις πατέρα και υιών.

Ο πατέρας ΠΑΟΚτσής, o μεγάλος γιος Ηρακληδέας και ο μικρός Αρειανός

Μία οικογένεια από την Τούμπα Θεσσαλονίκης έχει καταφέρει να ζει αρμονικά παρά το κάθε άλλο παρά συχνό φαινόμενο να συνυπάρχουν στον στενό πυρήνα της φίλαθλοι και των τριών μεγάλων ομάδων της πόλης.

Ο πατέρας και "αρχηγός", Γρηγόρης Χατζηνικολάου, είναι φανατικός ΠΑΟΚτσής. Η παράδοση θέλει τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ να μην αφήνει εύκολα τον απόγονο του να υποστηρίξει άλλη ομάδα. Του περνάει το μικρόβιο. Ο κ. Γρηγόρης όμως, φαίνεται ότι επέτρεψε, έστω και άθελά του, την... αθλητική πολυφωνία στο σπίτι. Έτσι, κανενας από τους δύο γιους του δεν έγινε οπαδός του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο μεγαλύτερος γιος, Σωκράτης, 42 ετών σήμερα, μεγάλωσε βλέποντας τις ντρίμπλες του "Νουρέγιεφ" των ελληνικών γηπέδων, Βασίλη Χατζηπαναγή, όποτε κατέληξε Ηρακληδέας. Ο δεύτερος γιος, Βασίλης, 39 ετών, μεγάλωσε με τα τεράστια κατορθώματα του "Θεού", Νίκου Γκάλη και της μεγάλης μπασκετικής ομάδας του ¶ρη, με αποτέλεσμα γίνει "κιτρινόμαυρος".

Παρά την άριστη σχέση που διατηρούν μεταξύ τους, πατέρας και γιοι αποφεύγουν να παρακολουθούν αγώνα μαζί, ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚτσης πατέρας με τον Αρειανό γιο, αφού όπως εξηγούν στο thestival.gr, οι τόνοι ανεβάινουν και οι διαφωνίες είναι έντονες, ακόμη και σήμερα που οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες στο ποδόσφαιρο. Επειδή όμως η καζούρα και η αντιπαράθεση μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων δεν θα τελειώσει ποτέ... ευτυχώς που υπάρχει και το μπάσκετ! "Έχουμε πολλά χρόνια να δούμε ΠΑΟΚ - ¶ρης μαζί με τον πατέρα μου. Απλά δεν γίνεται. Εγώ το βλέπω άσπρο, αυτός μαύρο" λέει στο thestival.gr, ο Βασίλης.

Ο "κυανόλευκος" Σωκράτης είναι πιο ήρεμος και πιο κατασταλαγμένος παρότι δηλώνει "πετσί" Ηρακλής. "Δεν έχω πρόβλημα να δούμε αγώνα μαζί με τον πατέρα μου. Έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά μέχρι εκεί.".

Εκτός από μια αγαπημένη οικογένεια, πατέρας και γιοι καταφέρνουν και διατηρούν την οικογενειακή επιχείρηση εδώ και 28 χρόνια. Η μπουγάτσα "Γρηγόρης" έχει ταυτιστεί με την περιοχή της Τούμπας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι πόζες της Κατερίνας Παπουτσάκη με το μαγιό της σε πισίνα, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Η ηθοποιός δημοσίευσε διαφορετικά στιγμιότυπα πριν κάνει τη βουτιά της

Μία μαγική στιγμή στο Μετρό του Συντάγματος – Μικρό κορίτσι χόρευε ενώ μία γυναίκα έπαιζε πιάνο – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Η δημοσίευση συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές και δεκάδες θετικά σχόλια

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού ‑ Τι δήλωσε για την κατάσταση της υγείας της

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Η ηθοποιός νοσηλεύεται στο «Αττικόν», έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι της

Λένα Δροσάκη: «Σε αυτό το κομμάτι, είμαι σε μια φάση απελπισίας, διότι έχουμε ξεχάσει να αγαπάμε»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο, Ηλία Σκουλά. Μέσα σε όλα, η γνωστή

Ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει και 5ο παιδί

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Αυτό θα είναι το τρίτο παιδί με τη σύζυγό του, Μπρούνα Μπιανκάρντι

«Θύελλα» αντιδράσεων κατά του Μπρούκλιν Μπέκαμ: «Σταμάτα να εκμεταλλεύεσαι τους γονείς σου»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Το ειρωνικό σχόλιο του Μπρούκλιν για την ρήξη με τους γονείς του και οι αρνητικές αντιδράσεις των χρηστών στα social media

Βισκαδουράκης: «Είχαν εξώφυλλο ότι φέρνω τον γιο μου στη ζωή και εμείς μόλις τον είχαμε χάσει»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση έκανε ο Θανάσης Βισκαδουράκης το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ο Κώστας Φραγκολιάς για τη Μαίρη Βυτινάρος: «Υπήρξαν μηνύματα, αλλά με άφησε στο διαβάστηκε»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς. Μεταξύ άλλων, το πρώην μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στο

Έλενα Τσαγκρινού για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Αυτό που συμβαίνει μεταξύ μας είναι αληθινό, έχει την κοπέλα του βασίλισσα»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σχέση τους και η βιντεοκλήση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για το άγνωστο παρελθόν του Σπύρου Παπαδόπουλου – «Ήμουν 20 χρονών φοιτητής»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
O Γιώργος Λιάγκας έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη και μοιράστηκε μία άγνωστη ιστορία για τον Σπύρο Παπαδόπουλο την οποία λίγοι γνωρίζουν