E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στη «Μουρμούρα»!

Οι αντικαταστάτες του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Δημοσίευση 12/10/2015 | 13:13

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στη «Μουρμούρα»!

Η σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», που έκανε ρεκόρ θεαματικοτήτων την περσινή χρονιά, συνεχίζεται και φέτος με τεράστια απήχηση στο κοινό. Από αρχές του καλοκαιριού γινόταν λόγος για την είσοδο ενός νέου ζευγαριού στη σειρά, το οποίο θα αντικαθιστούσε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Πάνο Βλάχο.

Ο λόγος που το ζευγάρι – τόσο στη σειρά όσο και στη ζωή – θα αποχωρήσει είναι η επιθυμία του να δοκιμάσει τις υποκριτικές του δυνάμεις στη Νέα Υόρκη. Παρόλο που τώρα εμφανίζονται στη σειρά, τα συγκεκριμένα επεισόδια έχουν ήδη γυριστεί και μετά τα Χριστούγεννα το τηλεοπτικό κοινό θα υποδεχτεί τους αντικαταστάτες τους στη δημοφιλή σειρά. Δεν είναι γνωστό αν το νέο ζευγάρι θα πάρει τους ήδη υπάρχοντες ρόλους ή αν βάσει σεναρίου αποφασιστεί να δοθεί ένα τέλος στους υπάρχοντες χαρακτήρες και δημιουργηθούν δύο καινούργιοι, όμως τα πρόσωπα των ηθοποιών έχουν αποφασιστεί. Από τις αρχές του καλοκαιριού άρχισε να ακούγεται πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα είναι ο νέος άντρας στη σειρά, κάτι που έχει εδώ και καιρό επιβεβαιωθεί. Με το γυναικείο ρόλο, όμως, τα πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα.

Το τελευταίο διάστημα, πέρασαν από casting πάρα πολλές ηθοποιοί, ανάμεσα στις οποίες και οι Γιούλικα Σκαφιδά, Αθηνά Οικονομάκου και Σοφία Φαραζή. Μετά από τέσσερις μήνες συζητήσεων και δοκιμαστικών οι υπεύθυνοι κατέληξαν για το γυναικείο ρόλο σε ένα νέο, φρέσκο και άκαυτο πρόσωπο, την ανερχόμενη ηθοποιό Δανάη Επιθυμιάδη.

Η Δανάη σπούδασε θεατρολογία στο Λονδίνο και το 2007 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη όπου φοίτησε στη σχολή American Academy Of Dramatic Arts. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της έμεινε δύο χρόνια ακόμα στη Νέα Υόρκη ως μέλος του Academy Company. Από το 2011 που επέστρεψε στην Ελλάδα, συνεργάστηκε για δύο παραστάσεις με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Λάρισας, ενώ έχει συμμετέχει και σε θεατρικές παραγωγές στην Αθήνα, όπως το «Δύο Ευγενείς απΆ τη Βερόνα» και «Ένας άνθρωπος υπό χρεοκοπία», «Έγκλημα στη γκαλερί» και «Μόνον Ωραία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ευρυδίκη: «Δεν ήξερα αν θα μπορέσω να επανέλθω» ‑ Η αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα ακοής

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Το ατύχημα που παραλίγο να βάλει τέλος στην καριέρα της

Η Μπιάνκα Σενσόρι δεν άφησε τίποτα στη φαντασία

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Η αρχιτέκτονας απαθανατίστηκε σε βραδινή έξοδο στο πλευρό του Κάνιε Γουέστ

Μουντιάλ 2026: Η «πιο σέξι παρουσιάστρια καιρού» γιόρτασε με τα εσώρουχα τη νίκη του Μεξικού

Tabloid 13.06.2026
Η Μεξικανή παρουσιάστρια δημοσίευσε βίντεο στο Instagram εκφράζοντας τη στήριξή της στην εθνική ομάδα

Η Κλέλια Ανδριολάτου άλλαξε χρώμα μαλλιών ‑ αντίο στο ξανθό

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Η ηθοποιός του «Maestro» του Netflix έγινε μελαχρινή λίγο πριν το καλοκαίρι

Η Ζιζέλ ποζάρει τόπλες στα 45 της και εξηγεί γιατί έγινε το πρόσωπο μιας «υγιούς γενιάς» top models

E-Daily 3.Left Χτες
Το διάσημο μοντέλο εξηγεί ότι η επιτυχία της δεν οφειλόταν μόνο στην εμφάνισή της, αλλά και στον χαρακτήρα και την ενέργεια που εξέπεμπε

Το Moonrise στη Μύκονο: Το yacht των 325 εκατ. ευρώ του ιδρυτή του WhatsApp

E-Daily 3.Left Χτες
Η «πλωτή ιδιωτική κατοικία» του συνιδρυτή του WhatsApp, Jan Koum

Μουντιάλ 2026: Η τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

E-Daily 3.Left Χτες
Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης στους άνδρες (18-34) έφτασε το 40,8%

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι... πήρε μια κούκλα‑μωρό στην αγκαλιά και φωτογραφήθηκε ως μητέρα που θηλάζει, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Το 35χρονο μοντέλο πόζαρε με ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο και ένα «μωρό» στην αγκαλιά για εξώφυλλο περιοδικού, αναδεικνύοντας το πλούσιο ντεκολτέ της