E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στη «Μουρμούρα»!

Οι αντικαταστάτες του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Δημοσίευση 12/10/2015 | 13:13

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στη «Μουρμούρα»!

Η σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», που έκανε ρεκόρ θεαματικοτήτων την περσινή χρονιά, συνεχίζεται και φέτος με τεράστια απήχηση στο κοινό. Από αρχές του καλοκαιριού γινόταν λόγος για την είσοδο ενός νέου ζευγαριού στη σειρά, το οποίο θα αντικαθιστούσε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Πάνο Βλάχο.

Ο λόγος που το ζευγάρι – τόσο στη σειρά όσο και στη ζωή – θα αποχωρήσει είναι η επιθυμία του να δοκιμάσει τις υποκριτικές του δυνάμεις στη Νέα Υόρκη. Παρόλο που τώρα εμφανίζονται στη σειρά, τα συγκεκριμένα επεισόδια έχουν ήδη γυριστεί και μετά τα Χριστούγεννα το τηλεοπτικό κοινό θα υποδεχτεί τους αντικαταστάτες τους στη δημοφιλή σειρά. Δεν είναι γνωστό αν το νέο ζευγάρι θα πάρει τους ήδη υπάρχοντες ρόλους ή αν βάσει σεναρίου αποφασιστεί να δοθεί ένα τέλος στους υπάρχοντες χαρακτήρες και δημιουργηθούν δύο καινούργιοι, όμως τα πρόσωπα των ηθοποιών έχουν αποφασιστεί. Από τις αρχές του καλοκαιριού άρχισε να ακούγεται πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα είναι ο νέος άντρας στη σειρά, κάτι που έχει εδώ και καιρό επιβεβαιωθεί. Με το γυναικείο ρόλο, όμως, τα πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα.

Το τελευταίο διάστημα, πέρασαν από casting πάρα πολλές ηθοποιοί, ανάμεσα στις οποίες και οι Γιούλικα Σκαφιδά, Αθηνά Οικονομάκου και Σοφία Φαραζή. Μετά από τέσσερις μήνες συζητήσεων και δοκιμαστικών οι υπεύθυνοι κατέληξαν για το γυναικείο ρόλο σε ένα νέο, φρέσκο και άκαυτο πρόσωπο, την ανερχόμενη ηθοποιό Δανάη Επιθυμιάδη.

Η Δανάη σπούδασε θεατρολογία στο Λονδίνο και το 2007 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη όπου φοίτησε στη σχολή American Academy Of Dramatic Arts. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της έμεινε δύο χρόνια ακόμα στη Νέα Υόρκη ως μέλος του Academy Company. Από το 2011 που επέστρεψε στην Ελλάδα, συνεργάστηκε για δύο παραστάσεις με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Λάρισας, ενώ έχει συμμετέχει και σε θεατρικές παραγωγές στην Αθήνα, όπως το «Δύο Ευγενείς απΆ τη Βερόνα» και «Ένας άνθρωπος υπό χρεοκοπία», «Έγκλημα στη γκαλερί» και «Μόνον Ωραία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγρια λεκτική επίθεση στην Έλεν Μίρεν σε δρόμο του Λονδίνου: «Είσαι μια διαβολική σιωνίστρια σκύλα», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Το περιστατικό συνδέεται με την ανοιχτή στήριξη της ηθοποιού στο Ισραήλ

Ο Νίκολας Κέιτζ άλλαξε επίσημα το επίθετό του για να μην είναι «ο κλόουν ξάδελφος των Κόπολα»

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Είναι προτιμότερο να είσαι ο “πατριάρχης” της δικής σου μικρής οικογένειας, τόνισε ο ηθοποιός που είναι ανιψιός του γνωστού σκηνοθέτη Φράνσις Φόρντ Κόπολα

Ο Χάρης Σιανίδης μετά την κηδεία: «Γωγώ, όλα ήταν τέλεια, ο Τραϊανός σου ήταν αριστούργημα»

E-Daily 3.Left 28.05.2026
«Όλοι και όλα για σένα, αλλά χωρίς εσένα», πρόσθεσε ο στενός συνεργάτης και φίλος της

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Όταν έχεις ένα παιδί και προσπαθείς να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου, έχεις ενοχές»

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το πρωινό της Πέμπτης, όταν και βρέθηκε καλεσμένος στη Super Κατερίνα του Alpha

Μαίρη Συνατσάκη: Απάντησε γιατί η κόρη της δεν έχει μακριά μαλλιά: «Έχουν πάρει τον χρόνο τους»

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Εγώ φταίω που δεν μακραίνουν επειδή δεν την έχω κουρέψει; αναρωτήθηκε η YouTuber

Γενέθλια για τον Γιώργο Λιάγκα – Η πρώτη κοινή φωτογραφία με την Μαρία Αντωνά στο Instagram

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας ζουν έναν όμορφο έρωτα, προσπαθώντας όσο μπορούν να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Αυτό το φόρεμα της Olivia Rodrigo προκάλεσε τρομερό σάλο και άνοιξε συζητήσεις

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Η Olivia Rodrigo μίλησε ανοιχτά για τη σeξουαλικοποίηση των γυναικών