E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποιοι απειλούν τη ζωή της Νικολούλη

Τα τηλεφωνήματα και το μαύρο τζιπ με τα φιμέ τζάμια

Δημοσίευση 12/10/2015 | 10:45

Ποιοι απειλούν τη ζωή της Νικολούλη

Απειλές για τη ζωή της, τόσο στο σπίτι της, όσο και στην εκπομπή της δέχεται η Αγγελική Νικολούλη, με τους αστυνομικούς να εκφράζουν φόβο ακόμα και για τη ζωή της.

Οι απειλές συχνά προέρχονται και μέσα από τις φυλακές, ενώ πρόσφατα η παρουσιάστρια παρατήρησε ότι ένα ύποπτο αυτοκίνητο παρακολουθούσε τις κινήσεις της.

Έτσι, την περασμένη εβδομάδα η Αγγελική Νικολούλη πέρασε το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και έδωσε λεπτομερή στοιχεία στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι της ζήτησαν να δώσει κατάθεση για όλα όσα συμβαίνουν.

Όπως γράφει η Espresso, ήταν πριν λίγες μέρες όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια εμφανίστηκε έξω από το σπίτι της παρουσιάστριας, η οποία αντιλήφθηκε ότι την παρακολουθούν και κατέγραψε τις πινακίδες του. Στη συνέχεια όμως διαπιστώθηκε ότι η πινακίδα είναι πλαστή.

Το μέγεθος των απειλών που δέχεται η δημοσιογράφος έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα και τον Alpha, με τη διοίκηση να λαμβάνει πρόσθετα μέτρα για την προστασία της.

Όπως όλα δείχνουν, οι απειλές συνδέονται με την υπόθεση του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου και την παρουσία της Αγγελικής Νικολούλη στη δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης τον προσεχή Ιανουάριο, όπου είναι βασική μάρτυρας.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Μάριος Παπαγεωργίου είχε απαχθεί και δολοφονηθεί, ενώ η σωρός του δεν έχει ακόμα βρεθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σημαντική ανακάλυψη: Εντοπίστηκαν ίχνη φωτιάς που χρονολογούνται 1,8 εκατομμύρια χρόνια πριν

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Νέα αρχαιολογικά ευρήματα από σπήλαιο της Νότιας Αφρικής μεταθέτουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια την παλαιότερη γνωστή χρήση φωτιάς από ανθρωπίδες.

Περιορίστηκε η φωτιά στο παλιό κτίριο του Μπάντμιντον στο Πάρκο Γουδή, 112 για τους καπνούς

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, οι φλόγες καίνε πλέον μέσα στο κτίριο, χωρίς κίνδυνο επέκτασης

Πάφος: Τρίχρονο παιδί Βρετανών τουριστών έχασε τη ζωή του από πτώση σε ξενοδοχείο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το αγοράκι βρισκόταν στην αγκαλιά του πατέρα του τη στιγμή που έπεσε από τον τέταρτο όροφο – Αναμένεται ένταλμα σύλληψης

Στραγγαλισμός η αιτία θανάτου της 43χρονης Αμερικανίδας στην Ιρλανδία – Διεθνές ανθρωποκυνηγητό για τον 28χρονο σύντροφό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η 13χρονη κόρη της βρήκε τη σορό της μητέρας της το πρωί της Τρίτης 7 Ιουλίου, μέσα στο υπνοδωμάτιο του κοινού τους σπιτιού

ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν πάνω από δύο τόνοι ακατάλληλων γαλακτοκομικών προϊόντων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Όλα τα προϊόντα κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν, ενώ επιβλήθηκαν αυστηρές κυρώσεις τόσο για το υπέρβαρο φορτίο όσο και για την επικινδυνότητα των τροφίμων σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΕΦΕΤ

Αργος: Βίντεο‑ντοκουμέντο με 21 πυροβολισμούς – Αναβαθμίζεται σε ανθρωποκτονία η κατηγορία

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Οι πυροβολισμοί δεν ήταν εκφοβιστικοί» δηλώνει ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Αυτοκίνητο «πετάει» στον αέρα και καταλήγει σε δέντρο και σταθμευμένα οχήματα στην Κρήτη – Δείτε το βίντεο

Πολιτική Χτες
Βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας αποτύπωσε την ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος πριν την ανατροπή – Πανικός στο σημείο

Crypto και φόρος: Τι αλλάζει για τους επενδυτές με το νέο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει ολοκληρωμένο φορολογικό πλαίσιο για κρυπτονομίσματα με αφορολόγητο όριο, συμψηφισμό ζημιών και αναδρομική ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2025.

Kάμερα ασφαλείας στη Χερσόνησο: Δείτε τι έγινε με το αυτοκίνητο που «πέταξε» στον αέρα

Ελλάδα Χτες
Βίντεο-ντοκουμέντο αποτυπώνει καρέ-καρέ την ανεξέλεγκτη πορεία οχήματος που έπεσε πάνω σε δέντρο και σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Θρήνος στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο 25χρονος πολίστας Στάθης Λαλιάς – Έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο

Αθλητικά Νέα Χτες
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 14 Ιουλίου

15χρονη μαθήτρια κατάφερε να εκπλήξει τους επιστήμονες με εφεύρεση κόστους 10 euro

E-Daily 3.Left Χτες
Η Χάνα Χερμπστ από τη Φλόριντα σχεδίασε σε ηλικία 15 ετών μια συσκευή παραγωγής ενέργειας από θαλάσσια ρεύματα με κόστος μόλις 12 δολαρίων και κέρδισε διεθνή επιστημονικό διαγωνισμό.