E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επαίτης στον Βόλο βούτηξε στη θάλασσα για ένα δίευρο

Ουδείς από τους παρισταμένους ασχολήθηκε με τον άστεγο άνδρα

Δημοσίευση 11/10/2015 | 14:24

Επαίτης στον Βόλο βούτηξε στη θάλασσα για ένα δίευρο

Απίστευτο, άλλα συνέβη στον Βόλο, όταν στην κεντρική παραλία και μπροστά από τα πολλά καφέ, ένας 35χρονος άνδρας πήρε φόρα και βούτηξε στη θάλασσα για δύο ευρώ, όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα.

Ο νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ βυθιζόταν στη θάλασσα σήκωσε το ένα του χέρι ψηλά και παρέες νεαρών που έτρεξαν στην προκυμαία για να τον σώσουν κατάφεραν να τον πιάσουν και να τον ανασύρουν ζωντανό.

Όλα συνέβησαν ξαφνικά, και ενώ ο 35χρονος στεκόταν όρθιος στην καφετέρια και μιλούσε με μια νεαρή παρέα που καθόταν σε τραπέζι, ζητώντας τους χρήματα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ένας νεαρός τού απάντησε ότι δεν είχε χρήματα, ο δεύτερος του ζήτησε να απομακρυνθεί, ενώ ο τρίτος του είπε ότι αν πέσει στη θάλασσα, θα του χαρίσει δύο ευρώ!

Κανείς από τη νεανική συντροφιά δεν μπορούσε να φανταστεί το τι θα επακολουθούσε, καθώς είδαν ξαφνικά τον άνδρα να κατευθύνεται στη θάλασσα και να βουτά. Πολλοί υπέθεσαν ότι γλίστρησε ή ακόμη και ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αλλοδαπός, αλλά ζει αρκετά χρόνια στον Βόλο. Αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, όπως και προβλήματα υγείας. Καταφέρνει να επιβιώνει περιφερόμενος από καφετέρια σε καφετέρια και να επαιτεί, ενώ τον τελευταίο καιρό λέγεται ότι κοιμάται σε παγκάκια σε πάρκα του Βόλου.

Θαμώνες έλεγαν ότι πριν απομακρυνθεί από την καφετέρια, στεκόταν παράμερα όρθιος, τρέμοντας από το κρύο. Είναι άγνωστο αν είχε ρούχα να αλλάξει και πολλοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους που κανείς δεν ευαισθητοποιήθηκε να του δώσει καθαρά και στεγνά ρούχα.

Για το περιστατικό, όπως εγινε γνωστό, δεν ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, καθώς κανένας δεν ευαισθητοποιήθηκε να τηλεφωνήσει. Όταν οι λιμενικοί απευθύνθηκαν στην καφετέρια για να δουν αν ο 35χρονος ήταν ακόμη εκεί, ενημερώθηκαν ότι είχε φύγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υπουργείο Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας

Ελλάδα Χτες
Δεδομένου ότι σε ορισμένους Δήμους οι αποφάσεις αναστολής μπορεί να λαμβάνονται οποιαδήποτε ώρα, η τηλεκπαίδευση ενεργοποιείται άμεσα

Απίστευτο συμβάν στη Σύρο: Αντρας με μαχαίρι κυνηγούσε να σφάξει νοσηλεύτρια

Ελλάδα Χτες
Η ΠΟΕΔΗΝ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αυξανόμενη βία σε βάρος υγειονομικών

Ο πόλεμος στο Ιράν «κόβει» το ήλιο: Παγκόσμιος πανικός για τα τσιπ τεχνητής νοημοσύνης και τα νοσοκομεία

Κόσμος Χτες
Ο πόλεμος με το Ιράν χτυπά το Κατάρ, στραγγαλίζει την παγκόσμια αγορά ηλίου και απειλεί chip τεχνητής νοημοσύνης, MRI και διαστημικές αποστολές, ανοίγοντας μια νέα γεωπολιτική κρίση υψηλής τεχνολογίας

Σάντσεθ: «Βήμα προς το απαρτχάιντ» η θανατική ποινή μόνο για Παλαιστίνιους από το Ισραήλ

Κόσμος Χτες
Ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν χαρακτηρίσει σε πολλές περιπτώσεις τη στάση της Ισπανίας αντισημιτική

Αμπελόκηποι: Βρήκαν κότες και κατσίκες στον 16ο όροφο πολυκατοικίας

Ελλάδα Χτες
Τα πουλερικά έχουν ήδη μεταφερθεί στον Εθνικό Κήπο

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο άλλοτε σπουδαίος τερματοφύλακας έφυγε από τη ζωή

Νετανιάχου: «Το Ιράν θα πέσει από μέσα – Έχουμε ξεπεράσει τα μισά του δρόμου»

Κόσμος Χτες
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ έκρινε πως έχουν επιτευχθεί οι μισοί και πλέον στόχοι τ

Πρωτοφανής καταγγελία στο Δήμο Αθηναίων: Ταράτσα στους Αμπελόκηπους είχε...κότες και κατσίκες

Ελλάδα Χτες
Τι αναφέρει ο δήμος Αθηναίων για την καταγγελία που έλαβε σχετικά με την παράνομη εκτροφή ζώων σε ταράτσα στους Αμπελόκηπους.

Σοκ στην Ιταλία: Ανοιξαν τον τάφο δολοφονημένου μοντέλου ‑ Αδιανόητο αυτό που ακολούθησε

Κόσμος Χτες
Αγνωστοι παραβίασαν τον τάφο της Πάμελα Τζενίνι

Η υπόθεση Επστάιν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Κόσμος Χτες
Στη μικρή οθόνη η έρευνα της Τζούλι Κ. Μπράουν