E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επαίτης στον Βόλο βούτηξε στη θάλασσα για ένα δίευρο

Ουδείς από τους παρισταμένους ασχολήθηκε με τον άστεγο άνδρα

Δημοσίευση 11/10/2015 | 14:24

Επαίτης στον Βόλο βούτηξε στη θάλασσα για ένα δίευρο

Απίστευτο, άλλα συνέβη στον Βόλο, όταν στην κεντρική παραλία και μπροστά από τα πολλά καφέ, ένας 35χρονος άνδρας πήρε φόρα και βούτηξε στη θάλασσα για δύο ευρώ, όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα.

Ο νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ βυθιζόταν στη θάλασσα σήκωσε το ένα του χέρι ψηλά και παρέες νεαρών που έτρεξαν στην προκυμαία για να τον σώσουν κατάφεραν να τον πιάσουν και να τον ανασύρουν ζωντανό.

Όλα συνέβησαν ξαφνικά, και ενώ ο 35χρονος στεκόταν όρθιος στην καφετέρια και μιλούσε με μια νεαρή παρέα που καθόταν σε τραπέζι, ζητώντας τους χρήματα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ένας νεαρός τού απάντησε ότι δεν είχε χρήματα, ο δεύτερος του ζήτησε να απομακρυνθεί, ενώ ο τρίτος του είπε ότι αν πέσει στη θάλασσα, θα του χαρίσει δύο ευρώ!

Κανείς από τη νεανική συντροφιά δεν μπορούσε να φανταστεί το τι θα επακολουθούσε, καθώς είδαν ξαφνικά τον άνδρα να κατευθύνεται στη θάλασσα και να βουτά. Πολλοί υπέθεσαν ότι γλίστρησε ή ακόμη και ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αλλοδαπός, αλλά ζει αρκετά χρόνια στον Βόλο. Αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, όπως και προβλήματα υγείας. Καταφέρνει να επιβιώνει περιφερόμενος από καφετέρια σε καφετέρια και να επαιτεί, ενώ τον τελευταίο καιρό λέγεται ότι κοιμάται σε παγκάκια σε πάρκα του Βόλου.

Θαμώνες έλεγαν ότι πριν απομακρυνθεί από την καφετέρια, στεκόταν παράμερα όρθιος, τρέμοντας από το κρύο. Είναι άγνωστο αν είχε ρούχα να αλλάξει και πολλοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους που κανείς δεν ευαισθητοποιήθηκε να του δώσει καθαρά και στεγνά ρούχα.

Για το περιστατικό, όπως εγινε γνωστό, δεν ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, καθώς κανένας δεν ευαισθητοποιήθηκε να τηλεφωνήσει. Όταν οι λιμενικοί απευθύνθηκαν στην καφετέρια για να δουν αν ο 35χρονος ήταν ακόμη εκεί, ενημερώθηκαν ότι είχε φύγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε η θρυλική Ιταλίδα τραγουδίστρια Ορνέλα Βανόνι

Κόσμος 22.11.2025
Από τις γνωστότερες προσωπικότητες της ιταλικής μουσικής, ήταν επίσης ηθοποιός και τηλεοπτική παρουσιάστρια

Σε επαγρύπνηση τα συστήματα υγείας για την πρόωρη άνοδο της γρίπης

Ελλάδα 22.11.2025
Νέο στέλεχος Κ και η σημασία του εμβολιασμού

Τι σημαίνει για την Ευρώπη η εφαρμογή του σχεδίου Τραμπ στην Ουκρανία

Κόσμος 22.11.2025
Τα δύο σενάρια για την επόμενη ημέρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Φέρεται να πλήρωσε το πρόστιμο και να παρέδωσε το δίπλωμα αυτοκινήτου

Ελλάδα Χτες
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ενημέρωσε ποτέ τις αρχές για το ποιος οδηγούσε το βράδυ της Τετάρτης στην Αττική Οδό

«Ανεβαίνει» κι άλλο το σουβλάκι: Φτάνει και ξεπερνάει τα 5 ευρώ το τυλιχτό

Οικονομία Χτες
Το σουβλάκι το 2015 κόστιζε, μόλις, 2 ευρώ και 20 λεπτά

Παναθηναϊκός AKTOR: Ξανά στο χειρουργείο ο Λεσόρ, ταξιδεύει για Πορτογαλία

Αθλητικά Νέα Χτες
Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας

Θεσσαλονίκη: Στην Ιταλία μεταφέρεται σήμερα το ζευγάρι που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια

Ελλάδα Χτες
Το ζευγάρι νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ με οξεία ηπατική ανεπάρκεια έπειτα από κατανάλωση μανιταριών

Τραμπ για Ουκρανία: Διορία έως την επόμενη Πέμπτη για την αποδοχή ή όχι του σχεδίου 28 σημείων

Κόσμος Χτες
Εκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου ασφαλείας συγκάλεσε στη Μόσχα ο Πούτιν