E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επαίτης στον Βόλο βούτηξε στη θάλασσα για ένα δίευρο

Ουδείς από τους παρισταμένους ασχολήθηκε με τον άστεγο άνδρα

Δημοσίευση 11/10/2015 | 14:24

Επαίτης στον Βόλο βούτηξε στη θάλασσα για ένα δίευρο

Απίστευτο, άλλα συνέβη στον Βόλο, όταν στην κεντρική παραλία και μπροστά από τα πολλά καφέ, ένας 35χρονος άνδρας πήρε φόρα και βούτηξε στη θάλασσα για δύο ευρώ, όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα.

Ο νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ βυθιζόταν στη θάλασσα σήκωσε το ένα του χέρι ψηλά και παρέες νεαρών που έτρεξαν στην προκυμαία για να τον σώσουν κατάφεραν να τον πιάσουν και να τον ανασύρουν ζωντανό.

Όλα συνέβησαν ξαφνικά, και ενώ ο 35χρονος στεκόταν όρθιος στην καφετέρια και μιλούσε με μια νεαρή παρέα που καθόταν σε τραπέζι, ζητώντας τους χρήματα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ένας νεαρός τού απάντησε ότι δεν είχε χρήματα, ο δεύτερος του ζήτησε να απομακρυνθεί, ενώ ο τρίτος του είπε ότι αν πέσει στη θάλασσα, θα του χαρίσει δύο ευρώ!

Κανείς από τη νεανική συντροφιά δεν μπορούσε να φανταστεί το τι θα επακολουθούσε, καθώς είδαν ξαφνικά τον άνδρα να κατευθύνεται στη θάλασσα και να βουτά. Πολλοί υπέθεσαν ότι γλίστρησε ή ακόμη και ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αλλοδαπός, αλλά ζει αρκετά χρόνια στον Βόλο. Αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, όπως και προβλήματα υγείας. Καταφέρνει να επιβιώνει περιφερόμενος από καφετέρια σε καφετέρια και να επαιτεί, ενώ τον τελευταίο καιρό λέγεται ότι κοιμάται σε παγκάκια σε πάρκα του Βόλου.

Θαμώνες έλεγαν ότι πριν απομακρυνθεί από την καφετέρια, στεκόταν παράμερα όρθιος, τρέμοντας από το κρύο. Είναι άγνωστο αν είχε ρούχα να αλλάξει και πολλοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους που κανείς δεν ευαισθητοποιήθηκε να του δώσει καθαρά και στεγνά ρούχα.

Για το περιστατικό, όπως εγινε γνωστό, δεν ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, καθώς κανένας δεν ευαισθητοποιήθηκε να τηλεφωνήσει. Όταν οι λιμενικοί απευθύνθηκαν στην καφετέρια για να δουν αν ο 35χρονος ήταν ακόμη εκεί, ενημερώθηκαν ότι είχε φύγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο αρχηγός του στρατού της Ουγκάντας ισχυρίζεται ότι είναι 14% Έλληνας και συγγενής του Μεγάλου Αλεξάνδρου

E-Daily 3.Left Χτες
Νέα εκκεντρική δημοσίευση του στρατηγού Μουχούζι Καϊνερουγκάμπα στο X: αυτοανακηρύσσεται «συγγενής» του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Κάρολος για Χάρι και Μέγκαν: Μια μόνο φράση στο Κογκρέσο τους «τελείωσε»

E-Daily 3.Left Χτες
Η «κίνηση ματ» του βασιλιά στην Ουάσιγκτον που κλείνει οριστικά κάθε αμφισβήτηση

Τουρκικό Airbus A400M προς Λιβύη: Πέταξε 700 επιπλέον χιλιόμετρα για να αποφύγει το FIR Αθηνών

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η πτήση που παράκαμψε τον πιο σύντομο δρόμο προς τη Λιβύη

Ελλάδα στον ΟΗΕ: Απάντησε στην Τουρκία για τα «Τουρκικά Στενά»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Αναπ. Μόνιμος Αντιπρόσωπος Ιωάννης Σταματέκος υπενθύμισε ότι η ορθή ορολογία βάσει της Σύμβασης του Μοντρέ είναι απλώς «τα Στενά»

iOS 27: Ποια νέα AI εργαλεία ετοιμάζει η Apple για τις φωτογραφίες σας

E-Daily 3.Left Χτες
Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, το iOS 27 θα φέρει ειδική ενότητα AI επεξεργασίας στην εφαρμογή Φωτογραφίες, με παρουσίαση στο WWDC στις 8 Ιουνίου 2026.

Ο Τραμπ απορρίπτει την ιρανική πρόταση: Ο ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν θα παραμείνει μέχρι τη συμφωνία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να άρει τον αποκλεισμό πριν από νέα πυρηνική συμφωνία, προειδοποιώντας ότι η ιρανική οικονομία και οι ενεργειακές υποδομές «ασφυκτιούν

Σύνταξη από ΗΠΑ και Γερμανία λάμβανε ο 89χρονος, είχε απορριφθεί το αίτημα να αναγνωριστούν ένσημά του στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 89χρονος που σήμερα εισέβαλε διαδοχικά στον ΕΦΚΑ Κεραμεικού και στο Πρωτοδικείο στη Λουκάρεως είχε κάνει αίτηση στο τμήμα διεθνών συντάξεων καθώς είχε εργαστεί στο εξωτερικό ως μετανάστης, αλλά δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για σύνταξη και από την Ελλάδα

Επίθεση ΗΠΑ στη… φέτα: Γιατί την προστατεύετε; Δεν υπάρχει μέρος με… το όνομα «Φέτα» στην Ευρώπη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Ελλάδα είχε κερδίσει τις δικαστικές μάχες το 2002 και το 2005

Ιαπωνία: Τουρίστες χάνουν τη μνήμη τους και «ξυπνούν» με άδειους λογαριασμούς

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τουρίστες «πληρώνουν» ακριβά τη νυχτερινή διασκέδαση στην Ιαπωνία και την επόμενη δεν θυμούνται τίποτα

Τι λέει η κόρη του 89χρονου «πιστολέρο»: «Για μένα ήταν ένας ξένος από μικρή ‑ Χαλούσε πολλά λεφτά σε μάγια»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι ανέφερε η κόρη του 89χρονου για την σχέση που διατηρούσαν

Rafale κατά ιρανικού drone Shaded: Το εντυπωσιακό βίντεο του γαλλικού υπουργείου Αμυνας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα γαλλικά μαχητικά συμμετέχουν στην αντιμετώπιση των drones Shahed του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στους ουρανούς της Μέσης Ανατολής