E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αναζητούν ηθικό αυτουργό για την αυτοκτονία της Μαρίας

Έρευνα που θυμίζει την αντίστοιχη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Δημοσίευση 9/10/2015 | 10:38

Αναζητούν ηθικό αυτουργό για την αυτοκτονία της Μαρίας

Σε έρευνα... Βαγγέλη Γιακουμάκη για τον ηθικό αυτουργό της αυτοκτονίας της 21χρονης φοιτήτριας Μαρίας Νταλιάνη προβαίνουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Αναζητούν πιθανά στοιχεία που ενδεχομένως θα αναδείξουν πρόσωπο ή πρόσωπα τα οποία με τη συμπεριφορά και τις ενέργειές τους ώθησαν το άτυχο κορίτσι στο κενό. Αν και οι όποιες τέτοιου είδους ενδείξεις τεκμηριωθούν δεν θα έχουν κάποια νομική ισχύ, οι αρμόδιοι αξιωματικοί είναι πρόθυμοι να ολοκληρώσουν τις έρευνες, για να αποκαλύψουν τις αιτίες και την αφορμή που οδήγησαν τη Μαρία στο απονενοημένο διάβημα.

Το τελευταίο εξάμηνο, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, το ευαίσθητο κορίτσι, από μία σειρά συνδυαστικών γεγονότων, είχε καταρρακωθεί ψυχολογικά, αφήνοντας τον εαυτό της να καταρρεύσει. Τα πρώτα αστυνομικά συμπεράσματα κάνουν λόγο για ερωτική απογοήτευση και πιεστικό περίγυρο, με συγκεκριμένα πρόσωπα να έχουν σημαντικό ρόλο στην πλημμυρίδα αυτών των συναισθημάτων που κατέκλυσαν ασφυκτικά την 21χρονη φοιτήτρια.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν πλέον καμία αμφιβολία πως πρόκειται για αυτοκτονία, σύμφωνα και με το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, στο οποίο απομένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να ολοκληρωθεί. Επιχειρούν όμως να απαντήσουν στο ερώτημα τι οδήγησε τη Μαρία στην αυτοκτονία, ένα κορίτσι που φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, όπως περιγράφεται σε σχετικό σήμα της ΕΛ.ΑΣ., τα οποία όμως κάποιοι δημιούργησαν και άλλοι τα επέτειναν έως το μοιραίο τέλος

Για τουλάχιστον έξι μήνες, τα μάτια της Μαρίας ήταν μόνιμα πλημμυρισμένα με δάκρυα και η απογοήτευση ήταν ευδιάκριτη σε κάθε της λέξη, όπως περιγράφουν σε καταθέσεις τους φίλες και φίλοι του άτυχου κοριτσιού.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση γνωρίζουν πως ο χωρισμός της από το 23χρονο αγόρι συνέβη περίπου τον περασμένο Απρίλιο, κάτι που αποτέλεσε ένα ισχυρό σοκ για εκείνη. Το χρονικό διάστημα όμως από τον χωρισμό μέχρι την πτώση της στο κενό, φαίνεται να υπήρξαν και άλλα γεγονότα που την αναστάτωσαν και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην μοιραία απόφασή της, και αυτά αναζητούν οι αστυνομικοί.

Ενδεικτικές της κατάστασής της είναι οι καταθέσεις φίλης της, αλλά και μιας ξαδέρφης της, με την πρώτη να περιγράφει την απογοήτευση στο πρόσωπο της Μαρίας, την παραμέληση της εμφάνισής της, το κλείσιμο στον εαυτό της και στο σπίτι, ενώ η δεύτερη την επίσκεψη που δέχθηκε από τη Μαρία στο νοσοκομείο, η οποία έκλαιγε καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της εκεί.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση περιμένουν και τα αποτελέσματα της άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών από το κινητό τηλέφωνο της Μαρίας, το οποίο είχε μαζί της κατά την πτώση στο κενό. Θέλουν να εντοπίσουν τις τελευταίες κλήσεις, τις συχνότερες κλήσεις, τα μηνύματα, προκειμένου να διακριβώσουν αν κάτι από αυτά κλόνισε την 21χρονη και επίσπευσε την υλοποίησης της τραγικής απόφασης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κνωσός: Οργή μετά την κατάρρευση της τοιχογραφίας με τα δελφίνια στο μινωικό ανάκτορο

Ελλάδα Χτες
Δεν μπορεί να αποκολλήθηκε απο τους ανέμους γιατί το συγκεκριμένο κομμάτι είναι κονίαμα και προφανώς η πτώση προκλήθηκε από την ελλιπή συντήρηση

Ισχυροί άνεμοι «σήκωσαν» κύματα ύψους 10 μέτρων στη Μύκονο

Ελλάδα Χτες
Το φαινόμενο παρατηρήθηκε στην παραλία Καλαφάτη

Έφαγε σε φασολάδα το πέος του άντρα της, γιατί την «απάτησε» βλέποντας ποpνό

Κόσμος Χτες
Υπάρχει περίπτωση να τάισε κι άλλους με το συγκεκριμένο γεύμα

Επίθεση Τραμπ στον Μπρους Σπρίνγκστιν: «Είναι σπαστικός κόπανος, καλά θα κάνει να το βουλώσει»

Κόσμος Χτες
Ο τραγουδιστής χαρακτήρισε την κυβέρνηση της χώρας του διεφθαρμένη, ανίκανη και ύπουλη

Τροχαίο ατύχημα στην Αργολίδα: Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με... νεκροφόρα

Ελλάδα Χτες
Ένας διερχόμενος οδηγός, ιδιοκτήτης οίκου τελετών, εντόπισε το αγροτικό όχημα που είχε εκτραπεί της πορείας του και είχε πέσει σε ρέμα, με τον οδηγό τραυματία

Αλιμος: Δεν έχει επισκεφτεί κανείς στο Παίδων το βρέφος που βρέθηκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων

Ελλάδα Χτες
Το βρέφος βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Τουριστικό μποϊκοτάζ στην Ινδία κατά της Τουρκίας γιατί πήρε το μέρος του Πακιστάν ‑ Προτείνουν Ελλάδα

Ελλάδα Χτες
Οι κρατήσεις για Αζερμπαϊτζάν και Τουρκία μειώθηκαν κατά 60% και οι ακυρώσεις εκτοξεύτηκαν μέσα σε λίγες ημέρες

Εντοπίστηκε η μητέρα του νεκρού εμβρύου στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα Χτες
Ισχυρίζεται ότι απέβαλε χωρίς να το καταλάβει

Λατινοπούλου για Ρομά: Εγώ τους λέω γύφτους, εσείς μπορείτε να τους πείτε όπως θέλετε

Ελλάδα Χτες
Η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» επέμεινε πως εκείνη θα τους αποκαλεί με αυτόν τον όρο