E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Αφηνιασμένο γαϊδούρι ποδοπάτησε και σκότωσε τουρίστρια!

Η 67χρονη Γερμανίδα γιόρτασε την Τρίτη τα γενέθλιά της

Δημοσίευση 8/10/2015 | 12:10

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Αφηνιασμένο γαϊδούρι ποδοπάτησε και σκότωσε τουρίστρια!

Τραγικό θάνατο βρήκε την Τετάρτη (7/10) το πρωί μία 67χρονη Γερμανίδα τουρίστρια στη Σαντορίνη, η οποία ποδοπατήθηκε από γαϊδούρι που ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του και άρχισε να τρέχει αφηνιασμένο στο μονοπάτι που οδηγεί στο παλιό λιμάνι των Φηρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα έκανε διακοπές στην Ελλάδα με κρουαζιερόπλοιο μαζί με τον σύζυγό της και ακόμη ένα ζευγάρι συμπατριωτών τους.

Το κρουαζιερόπλοιο έδεσε σήμερα στα Φηρά και το βράδυ θα συνέχιζε το ταξίδι του με προορισμό τη Μύκονο. Τα δύο ζευγάρια Γερμανών τουριστών απολάμβαναν πεζή τη βόλτα τους στα Φηρά, όπου κάποιος μπορεί να ανέβει από το παλιό λιμάνι και με τελεφερίκ ή με γαϊδουράκι. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ξαφνικά ένα αφηνιασμένο γαϊδουράκι κατευθύνθηκε προς την παρέα των τουριστών, χτύπησε την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια την ποδοπάτησε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο ιδιοκτήτης του ζώου το κυνηγούσε από πίσω για να το προλάβει. Ο ιδιοκτήτης βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα Θήρας, όπου καταθέτει για το τραγικό περιστατικό στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 67χρονης, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που τους βρήκε στις διακοπές τους. Μάλιστα, μόλις χθες γιόρταζαν τα γενέθλια της άτυχης συζύγου του. Ο άνδρας σε κατάσταση σοκ μετά την κατάθεσή του στην αστυνομία, μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος από τους φίλους του στο κρουαζιερόπλοιο, κρατώντας στα χέρια του το ρολόι και τα κοσμήματά της. Αστυνομικοί του Α.Τ. Θήρας μετέβησαν στο σημείο της τραγωδίας αλλά και στο Κέντρο Υγείας, ενώ μερίμνησαν προκειμένου ψυχολόγος να παρέχει υποστήριξη στον απαρηγόρητο σύζυγο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Ελλάδα 02.01.2026
«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Κόσμος 02.01.2026
Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Ελλάδα 02.01.2026
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Πρόστιμα σε 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας

Ελλάδα 02.01.2026
Χωρίς καμία παράταση φέτος η προθεσμία

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Ελλάδα 02.01.2026
Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Ελλάδα 02.01.2026
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Ελλάδα 02.01.2026
Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

«Είμαστε έτοιμοι για δράση»: Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα επέμβουν εάν το Ιράν καταστείλει βίαια τις διαμαρτυρίες

Κόσμος 02.01.2026
Σε περίπτωση που το Ιράν ανοίξει πυρ και υπάρξουν νεκροί ανάμεσα σε πολίτες που διαδηλώνουν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παρέμβουν για να τους προστατεύσουν