E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σε αργία από κάθε ιεροπραξία και δραστηριότητα ο Έλληνας ιερέας με την καuτή βαφτιστήρα

Αφού βγήκε στη δημοσιότητα το seχ tape του με παντρεμένη Περουβιανή

Δημοσίευση 7/10/2015 | 15:49

Σε αργία από κάθε ιεροπραξία και δραστηριότητα ο Έλληνας ιερέας με την καuτή βαφτιστήρα

Σε αργία υποχρεώνει τον αμαρτωλό ιερέα Γεώργιο Πασσιά η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής, με ανακοίνωση που εξέδωσε, μετά το ερωτικό σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε για τη σχέση του με την παντρεμένη Περουβιανή βαφτιστήρα του.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Διαβεβαιώνουμε τους πιστούς χριστιανούς της Εκκλησίας μας ότι έχουμε οδυνηρή επίγνωση των συμβάντων και της θλιβερής επιδράσεώς των στην ζωή της Αρχιεπισκοπής και της κοινότητός μας. Ως αποτέλεσμα, η Αρχιεπισκοπή έχει ήδη δρομολογήσει τις απαραίτητες εκκλησιαστικά διαδικασίες, κατ' αρχήν θέτοντας αμέσως τον εμπλεκόμενο κληρικό σε αργία από πάσαν ιεροπραξία και δραστηριότητα.

Αντιμετωπίζουμε με βαριά καρδιά ένα εξαιρετικά θλιβερό θέμα που αφορά στον κληρικό της Αρχιεπισκοπής, π. Γεώργιο Πασσιά, και μια ενήλικη γυναίκα της ενορίας του. Αναγνωρίζουμε την αναμενόμενη αντίδραση των πιστών, οι οποίοι αισθάνονται βαθιά πληγωμένοι και πολύ απογοητευμένοι, και τον σοβαρό κίνδυνο του σκανδαλισμού. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι επί της γης μόνο ο Κύριος και Σωτήρ ημών Ιησούς Χριστός υπήρξε αναμάρτητος.

Όπως και σε κάθε αντιξοότητα, μας προσφέρεται η ευκαιρία αντιμετωπίσεώς της με τρόπο υπαγορευόμενο από την Πίστη μας. Αισθανόμεθα λύπη για αυτούς που επέτρεψαν στον εαυτό τους να υποπέσουν με τις πράξεις τους σε μια τέτοια τραγική κατάσταση, και προσευχόμεθα γι' αυτούς και τις οικογένειές τους, που έχουν βαθιά πληγωθεί από τις συνέπειες των πράξεών τους.

Προσευχόμεθα επίσης για όλο τον ευλαβή λαό του Θεού, ιδιαίτερα τους νέους των ενοριών μας, των οποίων η πίστη έχει κλονισθεί από όσα έχουν δει και διαβάσει στα μέσα μαζικής ενημερώσεως. Από την άλλη πλευρά, γνωρίζουμε ότι η Εκκλησία μας στην Αμερική έχει πλουσίως ευλογηθεί με την παρουσία αφοσιωμένων και ευσεβών κληρικών που εργάζονται κατά τρόπο και παράδειγμα Χριστού στη διακονία του Ευαγγελίου Του και του λαού του Θεού.

Προσευχόμεθα όπως ο παντοδύναμος Θεός του ελέους, της δικαιοσύνης και της αληθείας, κατεπέμψει το Πνεύμα Του το ¶γιο, χορηγήσει ειλικρινή μετάνοια στους εμπλεκόμενους και ίαση σε όσους έχουν επηρεαστεί από τις πράξεις τους».

Το σκάνδαλο που σόκαρε την ομογένεια

Ο 67χρονος πατήρ Γεώργιος Πασσιάς, παντρεμένος και ιερέας στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Υόρκη, διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την 45χρονη Έθελ Μπουζάλας, ενώ γύρισε μαζί της και ερωτικά βίντεο.

Σύμφωνα με τη New York Post, η οποία έχει στην κατοχή της τα βίντεο, ο ιερέας υπήρξε καγκελάριος της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής στις ΗΠΑ. Μετά την ανάληψη της ηγεσίας της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνα από τον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο τον Σεπτέμβριο, επιβεβαιώθηκε η σχέση του Πασσιά και της Μπουζάλας, όταν ο άνδρας της 45χρονης, Τομ Μπουζάλας, έστειλε e-mail με όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρό ζευγάρι στον Πειραιά: «Χρειάζονται μόλις 5 λεπτά για να φτάσουμε σε υπνηλία και θάνατο από αέρια αυτοκινήτου σε κλειστό χώρο»

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλάει για τον θάνατο των δύο νέων από αναθυμιάσεις

Μάρω Κοντού: Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού της Finos Film

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε με συγκίνηση τη Μάρω Κοντού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις ρωγμές σε κτίρια της Κυψέλης λόγω των έργων του Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Παράλληλα σε σημερινή σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε να διευθετηθεί η υπόθεση με τα μπάζα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Καύσωνας στον ορίζοντα: Ποιες περιοχές θα δουν τον υδράργυρο να «σπάει» κάθε όριο

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Το θερμό επεισόδιο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με τοπικά 40άρια, ενώ από Δευτέρα αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Κυψέλη: Ρωγμές σε πάνω από 15 κτίρια στην περιοχή όπου γίνονται έργα για το Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πάνω από 15 κτίρια εμφανίζουν ρωγμές στην Κυψέλη εν μέσω εργασιών για τη γραμμή 4 του Μετρό, με τους κατοίκους να ζητούν απαντήσεις για την ασφάλεια των πολυκατοικιών τους.

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα σε πισίνα ‑ Συνελήφθη ο υπεύθυνος

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Μία Γαλλίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχειακής μονάδας στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, με τον υπεύθυνο να συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πέθανε η Μάρω Κοντού – Θλίψη για τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε στα 92 χρόνια της

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών, αφήνοντας πίσω της μια εξαιρετική κληρονομιά 61 ταινιών και 90 θεατρικών έργων.

Μουντιάλ: Ο 3χρονος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ κλέβει καρδιές – Οι αντιδράσεις που έγιναν viral

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο μικρότερος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ, Κέιν, έγινε διάσημος σε μια νύχτα στα social media χάρη στον ξέφρενο πανηγυρισμό του κατά τη νίκη της Ισπανίας επί της Αυστρίας.

Αγωνία στον Θερμαϊκό για 69χρονο που αγνοείται – Ανατράπηκε το σκάφος του και η σύζυγός του σώθηκε

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η σύζυγός του κολύμπησε για να σωθεί και εντοπίστηκε ώρες αργότερα από ιδιωτικό σκάφος

Τραγωδία στο Πεταλίδι Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα τουρίστρια σε πισίνα ξενοδοχείου

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Προανάκριση διεξάγουν οι Αρχές προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου της 48χρονης

Αμερικανός σεισμολόγος κρατείται στην Κίνα επί σχεδόν δύο χρόνια με κατηγορία κατασκοπείας

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Οι κινεζικές Αρχές τον ανακρίνουν επανειλημμένα για τις πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας – Στο θέμα παρεμβαίνει ο Τραμπ