E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σε αργία από κάθε ιεροπραξία και δραστηριότητα ο Έλληνας ιερέας με την καuτή βαφτιστήρα

Αφού βγήκε στη δημοσιότητα το seχ tape του με παντρεμένη Περουβιανή

Δημοσίευση 7/10/2015 | 15:49

Σε αργία από κάθε ιεροπραξία και δραστηριότητα ο Έλληνας ιερέας με την καuτή βαφτιστήρα

Σε αργία υποχρεώνει τον αμαρτωλό ιερέα Γεώργιο Πασσιά η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής, με ανακοίνωση που εξέδωσε, μετά το ερωτικό σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε για τη σχέση του με την παντρεμένη Περουβιανή βαφτιστήρα του.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Διαβεβαιώνουμε τους πιστούς χριστιανούς της Εκκλησίας μας ότι έχουμε οδυνηρή επίγνωση των συμβάντων και της θλιβερής επιδράσεώς των στην ζωή της Αρχιεπισκοπής και της κοινότητός μας. Ως αποτέλεσμα, η Αρχιεπισκοπή έχει ήδη δρομολογήσει τις απαραίτητες εκκλησιαστικά διαδικασίες, κατ' αρχήν θέτοντας αμέσως τον εμπλεκόμενο κληρικό σε αργία από πάσαν ιεροπραξία και δραστηριότητα.

Αντιμετωπίζουμε με βαριά καρδιά ένα εξαιρετικά θλιβερό θέμα που αφορά στον κληρικό της Αρχιεπισκοπής, π. Γεώργιο Πασσιά, και μια ενήλικη γυναίκα της ενορίας του. Αναγνωρίζουμε την αναμενόμενη αντίδραση των πιστών, οι οποίοι αισθάνονται βαθιά πληγωμένοι και πολύ απογοητευμένοι, και τον σοβαρό κίνδυνο του σκανδαλισμού. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι επί της γης μόνο ο Κύριος και Σωτήρ ημών Ιησούς Χριστός υπήρξε αναμάρτητος.

Όπως και σε κάθε αντιξοότητα, μας προσφέρεται η ευκαιρία αντιμετωπίσεώς της με τρόπο υπαγορευόμενο από την Πίστη μας. Αισθανόμεθα λύπη για αυτούς που επέτρεψαν στον εαυτό τους να υποπέσουν με τις πράξεις τους σε μια τέτοια τραγική κατάσταση, και προσευχόμεθα γι' αυτούς και τις οικογένειές τους, που έχουν βαθιά πληγωθεί από τις συνέπειες των πράξεών τους.

Προσευχόμεθα επίσης για όλο τον ευλαβή λαό του Θεού, ιδιαίτερα τους νέους των ενοριών μας, των οποίων η πίστη έχει κλονισθεί από όσα έχουν δει και διαβάσει στα μέσα μαζικής ενημερώσεως. Από την άλλη πλευρά, γνωρίζουμε ότι η Εκκλησία μας στην Αμερική έχει πλουσίως ευλογηθεί με την παρουσία αφοσιωμένων και ευσεβών κληρικών που εργάζονται κατά τρόπο και παράδειγμα Χριστού στη διακονία του Ευαγγελίου Του και του λαού του Θεού.

Προσευχόμεθα όπως ο παντοδύναμος Θεός του ελέους, της δικαιοσύνης και της αληθείας, κατεπέμψει το Πνεύμα Του το ¶γιο, χορηγήσει ειλικρινή μετάνοια στους εμπλεκόμενους και ίαση σε όσους έχουν επηρεαστεί από τις πράξεις τους».

Το σκάνδαλο που σόκαρε την ομογένεια

Ο 67χρονος πατήρ Γεώργιος Πασσιάς, παντρεμένος και ιερέας στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Υόρκη, διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την 45χρονη Έθελ Μπουζάλας, ενώ γύρισε μαζί της και ερωτικά βίντεο.

Σύμφωνα με τη New York Post, η οποία έχει στην κατοχή της τα βίντεο, ο ιερέας υπήρξε καγκελάριος της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής στις ΗΠΑ. Μετά την ανάληψη της ηγεσίας της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνα από τον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο τον Σεπτέμβριο, επιβεβαιώθηκε η σχέση του Πασσιά και της Μπουζάλας, όταν ο άνδρας της 45χρονης, Τομ Μπουζάλας, έστειλε e-mail με όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυψέλη: Αναβλύζει τσιμέντο από τον δρόμο – Διακοπή της κυκλοφορίας

Ελλάδα 16.04.2026
Όλα άρχισαν γύρω στις 4 το μεσημέρι της Τετάρτης (15.04.2026) με την κατάσταση σταδιακά να επιδεινώνεται

Στο στόχαστρο του ελληνικού FBI βρίσκονταν οι 3 συλληφθέντες για τον θάνατο της 19χρονης

Ελλάδα 16.04.2026
Την Παρασκευή το πρωί αναμένεται να απολογηθούν

ΕΛ.ΑΣ: «Μαϊμού» αστυνομικός στήνει απάτες σε επαγγελματίες εστίασης

Ελλάδα 16.04.2026
Επικοινώνησε τηλεφωνικά προσποιούμενος τον διοικητή αστυνομικού τμήματος

Αποκλεισμός των λιμανιών του Ιράν: Ο στρατός των ΗΠΑ λέει πως ανάγκασε 10 πλοία να γυρίσουν πίσω

Κόσμος 16.04.2026
Ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι εμπόδισε δέκα πλοία να φύγουν από ιρανικά λιμάνια κατά τη διάρκεια των πρώτων 48 ωρών του ναυτικού αποκλεισμού των ΗΠΑ στο Ιράν.

Τεράστιο σμήνος από μέλισσες εισέβαλε σε πόλη στο νότιο Ισραήλ ‑ Δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Οι Αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τα έντομα

Burj Al Arab: Κλείνει το «αστέρι» του Ντουμπάι

Κόσμος Χτες
Για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, το εμβληματικό οικοδόμημα της Jumeirah Hotels & Resorts αποσύρεται προσωρινά από τον χάρτη της φιλοξενίας

Κεφαλονιά: Τα ρίχνει όλα στη Μυρτώ ο 23χρονος: «Εκείνη ήθελε ναρκωτικά, εκείνη έκλεισε δωμάτιο»

Ελλάδα Χτες
Όπως είπε στην κατάθεσή του ο 23χρονος κατηγορούμενος φίλος της, η 19χρονη ήθελε ναρκωτικά, εκείνη τα κανόνισε όλα, καθώς κι ότι η ίδια έκλεισε το δωμάτιο.

Χειρουργός Μυλωνάκη: «Δύσκολες οι πρώτες μέρες, μετά από δέκα μέρες αγωνίας θα έχουμε εικόνα»

Ελλάδα Χτες
«Δράσαμε γρήγορα, πολύ γρήγορα. Το ανεύρυσμα αποκλείστηκε πλήρως. Μένει να περιμένουμε», τόνισε