E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σε αργία από κάθε ιεροπραξία και δραστηριότητα ο Έλληνας ιερέας με την καuτή βαφτιστήρα

Αφού βγήκε στη δημοσιότητα το seχ tape του με παντρεμένη Περουβιανή

Δημοσίευση 7/10/2015 | 15:49

Σε αργία από κάθε ιεροπραξία και δραστηριότητα ο Έλληνας ιερέας με την καuτή βαφτιστήρα

Σε αργία υποχρεώνει τον αμαρτωλό ιερέα Γεώργιο Πασσιά η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής, με ανακοίνωση που εξέδωσε, μετά το ερωτικό σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε για τη σχέση του με την παντρεμένη Περουβιανή βαφτιστήρα του.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Διαβεβαιώνουμε τους πιστούς χριστιανούς της Εκκλησίας μας ότι έχουμε οδυνηρή επίγνωση των συμβάντων και της θλιβερής επιδράσεώς των στην ζωή της Αρχιεπισκοπής και της κοινότητός μας. Ως αποτέλεσμα, η Αρχιεπισκοπή έχει ήδη δρομολογήσει τις απαραίτητες εκκλησιαστικά διαδικασίες, κατ' αρχήν θέτοντας αμέσως τον εμπλεκόμενο κληρικό σε αργία από πάσαν ιεροπραξία και δραστηριότητα.

Αντιμετωπίζουμε με βαριά καρδιά ένα εξαιρετικά θλιβερό θέμα που αφορά στον κληρικό της Αρχιεπισκοπής, π. Γεώργιο Πασσιά, και μια ενήλικη γυναίκα της ενορίας του. Αναγνωρίζουμε την αναμενόμενη αντίδραση των πιστών, οι οποίοι αισθάνονται βαθιά πληγωμένοι και πολύ απογοητευμένοι, και τον σοβαρό κίνδυνο του σκανδαλισμού. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι επί της γης μόνο ο Κύριος και Σωτήρ ημών Ιησούς Χριστός υπήρξε αναμάρτητος.

Όπως και σε κάθε αντιξοότητα, μας προσφέρεται η ευκαιρία αντιμετωπίσεώς της με τρόπο υπαγορευόμενο από την Πίστη μας. Αισθανόμεθα λύπη για αυτούς που επέτρεψαν στον εαυτό τους να υποπέσουν με τις πράξεις τους σε μια τέτοια τραγική κατάσταση, και προσευχόμεθα γι' αυτούς και τις οικογένειές τους, που έχουν βαθιά πληγωθεί από τις συνέπειες των πράξεών τους.

Προσευχόμεθα επίσης για όλο τον ευλαβή λαό του Θεού, ιδιαίτερα τους νέους των ενοριών μας, των οποίων η πίστη έχει κλονισθεί από όσα έχουν δει και διαβάσει στα μέσα μαζικής ενημερώσεως. Από την άλλη πλευρά, γνωρίζουμε ότι η Εκκλησία μας στην Αμερική έχει πλουσίως ευλογηθεί με την παρουσία αφοσιωμένων και ευσεβών κληρικών που εργάζονται κατά τρόπο και παράδειγμα Χριστού στη διακονία του Ευαγγελίου Του και του λαού του Θεού.

Προσευχόμεθα όπως ο παντοδύναμος Θεός του ελέους, της δικαιοσύνης και της αληθείας, κατεπέμψει το Πνεύμα Του το ¶γιο, χορηγήσει ειλικρινή μετάνοια στους εμπλεκόμενους και ίαση σε όσους έχουν επηρεαστεί από τις πράξεις τους».

Το σκάνδαλο που σόκαρε την ομογένεια

Ο 67χρονος πατήρ Γεώργιος Πασσιάς, παντρεμένος και ιερέας στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Υόρκη, διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την 45χρονη Έθελ Μπουζάλας, ενώ γύρισε μαζί της και ερωτικά βίντεο.

Σύμφωνα με τη New York Post, η οποία έχει στην κατοχή της τα βίντεο, ο ιερέας υπήρξε καγκελάριος της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής στις ΗΠΑ. Μετά την ανάληψη της ηγεσίας της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνα από τον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο τον Σεπτέμβριο, επιβεβαιώθηκε η σχέση του Πασσιά και της Μπουζάλας, όταν ο άνδρας της 45χρονης, Τομ Μπουζάλας, έστειλε e-mail με όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χειρουργός Μυλωνάκη: «Δύσκολες οι πρώτες μέρες, μετά από δέκα μέρες αγωνίας θα έχουμε εικόνα»

Ελλάδα 15.04.2026
«Δράσαμε γρήγορα, πολύ γρήγορα. Το ανεύρυσμα αποκλείστηκε πλήρως. Μένει να περιμένουμε», τόνισε

Συναγερμός στην Booking.com: Διέρρευσαν ονόματα, email, αριθμοί τηλεφώνου

Κόσμος 15.04.2026
Πελάτες της πλατφόρμας επικοινώνησαν με το BBC και αναφέρουν ότι έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν ύποπτα μηνύματα, αφού οι hackers έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε ονόματα, διευθύνσεις email, αριθμούς τηλεφώνου και πληροφορίες παλαιότερων ή και νέων κρατήσεων

Επίδομα ανεργίας: Τι αλλάζει και ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός κάλυψης

Ελλάδα 15.04.2026
Πώς διαμορφώνεται το ποσό του επιδόματος ανεργίας μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού

Κοζάνη: Μυστήριο με 17χρονη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ‑ Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον τραυματισμό της

Ελλάδα 15.04.2026
Οι Αρχές αναζητούν στοιχεία για το πώς τραυματίστηκε η κοπέλα, ενώ και οι οικείοι της δεν γνωρίζουν πολλά για το συμβάν

Καθαρίστρια καταγγέλλει για απάτη γιο πασίγνωστης τραγουδίστριας – Πώς βρέθηκε με χρέη εκατομμυρίων

Ελλάδα 15.04.2026
Γιος γνωστής τραγουδίστριας φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα απάτης

Προβλήματα σε Facebook και Messenger αναφέρουν οι χρήστες

Tech + Science 15.04.2026
Την τελευταία ώρα έχουν αναφερθεί προβλήματα στις δύο πλατφόρμες

Πέθανε ο Εμίλιο Σανταμαρία, θρυλικός αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης

Κόσμος 15.04.2026
12 Μαΐου του 1965 είχε “πατήσει” το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, στο ιστορικό -φιλικό- ματς των “μερένγκες” στην Ελλάδα με την ΑΕΚ

Θεσσαλονίκη: Απάτη χιλιάδων ευρώ εις βάρος της Ε.Ε. με εικονικά τιμολόγια

Ελλάδα 15.04.2026
Σύμφωνα με την έρευνα, ο κατηγορούμενος διαχειριζόταν δύο εταιρείες που λειτουργούσαν μόνο «στα χαρτιά»

Τουρκία: Με 5 όπλα έσπειρε τον θάvατo στο σχολείο ο 15χρονος δράστης

Κόσμος 15.04.2026
Από την ένοπλη επίθεση έχουν τραυματιστεί ακόμη 20 άτομα, 4 από αυτούς χρειάστηκαν εγχείρηση

Κεφαλονιά: Η στιγμή που ο 26χρονος αρσιβαρίστας μεταφέρει λιπόθυμη την Μυρτώ από το ξενοδοχείο

Ελλάδα 15.04.2026
Το σοκαριστικό πλάνο είναι η στιγμή που ο αρσιβαρίστας έχει στα χέρια του την 19χρονη Μυρτώ, λιπόθυμη

Κύπρος: Νέα τουρκική πρόκληση στη νεκρή ζώνη στην Πύλα, μετέφεραν αστυνομικούς και άρματα μάχης

Ελλάδα 15.04.2026
Τα Ηνωμένα Έθνη επιχείρησαν να αποτρέψουν παράνομη είσοδο «αστυνομικών» του ψευδοκράτους

Θάvατoς 19χρονης στην Κεφαλονιά: Για ανθρωπoκτovία δια παραλείψεως κατηγορούνται οι συλληφθέντες

Ελλάδα 15.04.2026
Οι δικαστικές αρχές προχώρησαν στην αναβάθμιση των κατηγοριών έπειτα από την αξιολόγηση στοιχείων που συγκεντρώθηκαν