E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο της 21χρονης Μαρίας: Έγκλημα, ατύχημα ή αυτοκτονία;

Πολλά τα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει η ΕΛΑΣ

Δημοσίευση 7/10/2015 | 10:12

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο της 21χρονης Μαρίας: Έγκλημα, ατύχημα ή αυτοκτονία;

Πριν από εφτά ημέρες η μητέρα της, Νίνα, έμελλε να δει για τελευταία φορά ζωντανή την κόρη της όταν στις 30 Σεπτεμβρίου δήλωσε την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Το σώμα της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη αλλά και τα πολλαπλά κατάγματα μαζί με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κρύβουν τις απαντήσεις που καλούνται να δώσουν έπειτα από εξονυχιστική έρευνα, οι διωκτικές αρχές. Το πόρισμα του ιατροδικαστή Γ. Καλογριά θα βοηθήσει περαιτέρω τις έρευνες της αστυνομίας.

Στο σπίτι της άτυχης κοπέλας δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα αυτοκτονίας ούτε ίχνη διάρρηξης ή παραβίασης της κλειδαριάς, από το κλιμάκιο της αστυνομίας.

Τα ερωτήματα γύρω από το θάνατο της είναι πολλά και ακόμα παραμένουν αναπάντητα με την αστυνομία να επιχειρεί να λύσει το μυστήριο.

Γιατί ο πατριός της 21χρονης, μιλάει για εγκληματική πράξη, ζητώντας τη σύλληψη του δολοφόνου;

Πράγματι το σώμα της άτυχης κοπέλας βρισκόταν όλες τις προηγούμενες ημέρες στο φωταγωγό ή ισχύει αυτό που υποστηρίζει ο πατριός της Μάρκος, ότι «κάθε μέρα κοιτούσαμε με τη γυναίκα μου ακόμα και στο φωταγωγό, αλλά η Μαρία δεν βρισκόταν εκεί»;

Οι γείτονες δεν αντελήφθησαν τίποτα ή αποφάσισαν να σιωπήσουν όπως στην περίπτωση της μικρής ¶ννυ;

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο φωταγωγό και σε προχωρημένη σήψη από έναν γείτονα, έπειτα από παράπονα που έκαναν οι ένοικοι της πολυκατοικίας για έντονη δυσοσμία. Ηταν ξυπόλητη, φορούσε το νυχτικό της ενώ δίπλα από το σώμα της βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τον πατριό της Μαρίας, ο ίδιος ενημερώθηκε από έναν γείτονα ο οποίος τον επισκέφτηκε στο καφενείο όπου εργαζόταν και του ζήτησε να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι.

«Τότε ήταν που κατάλαβα ότι κάτι κακό συνέβη στη Μαρία αφού την αναζητούσαμε από την περασμένη εβδομάδα. Θέλω να λάμψει η αλήθεια και να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου». Με αυτή τη φράση ο ίδιος κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το θάνατό της να το πει στην Αστυνομία.

«Όλες τις ημέρες, μαζί με τη γυναίκα μου, κοιτάγαμε στο φωταγωγό και δεν βλέπαμε τίποτα. Πώς βρέθηκε εκεί ξαφνικά;» αναρωτιέται ο ίδιος που ζούσε με τη σύζυγό του στο ίδιο διαμέρισμα με την άτυχη φοιτήτρια.

«Η κόρη μου είχε κινητικά προβλήματα στα πόδια, εκ γενετής, πώς μπόρεσε λοιπόν να ανεβεί στο περβάζι; Ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη, που ήταν 1,55 ύψος. Να λάμψει η αλήθεια και οι δολοφόνοι να πάνε φυλακή, αυτό ζητάω» λέει εμφανώς ταραγμένος.

Τον τελευταίο καιρό η νεαρή, που σπούδαζε νηπιαγωγός, έδειχνε αρκετά προβληματισμένη: Είχε απομακρυνθεί από τους φίλους της και την οικογένεια της και είχε κλειστεί στον εαυτό της. Μάλιστα, τους τελευταίους δύο μήνες είχε χάσει πάνω από δέκα κιλά, λένε στο protothema.gr άτομα από το συγγενικό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχέση με έναν 23χρονο από τον οποίο χώρισε πρόσφατα, αλλά ακόμη είναι άγνωστο πόσο την επηρέασε αυτός ο χωρισμός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακριβότερα τα διόδια σε Αττική Οδό και αυτοκινητοδρόμους από την 1η Ιανουαρίου

Ελλάδα Χτες
Οι εταιρείες διαχείρισης ανακοίνωσαν αυξήσεις από 5-10 λεπτά στην Αττική Οδό και από 10 έως 40 λεπτά στις εθνικές οδούς

ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατεπείγουσα έρευνα για τον «Φραπέ» – Η προκλητική κατάθεση, οι απειλές στην Κωνσταντοπούλου και το live τηλεφώνημα στο «100»

Ελλάδα Χτες
Επικαλέστηκε δεκάδες φορές το δικαίωμα της σιωπής, παρά το γεγονός ότι δεν έχει την ιδιότητα του κατηγορούμενου

Βόλος: Καταδικάστηκε 51χρονος που χτύπησε την κόρη και τη γυναίκα του με πατερίτσα

Ελλάδα Χτες
Ο 51χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών

Γαλλία: Και οι Γάλλοι αγρότες στα μπλόκα

Κόσμος Χτες
Σε αποκλεισμούς οδικών αξόνων προχώρησαν Γάλλοι αγρότες που αντιτίθενται στα κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της οζώδους δερματίτιδας των βοοειδών,

Συνελήφθη στο Ιράν η βραβευθείσα με Νόμπελ Ειρήνης, Ναργκίς Μοχαμαντί

Κόσμος Χτες
Η 53χρονη Ναργκίς Μοχαμαντί έλαβε το Νόμπελ το 2023 για τον «αγώνα της κατά της καταπίεσης των γυναικών στο Ιράν» -

Πανελλαδική απεργία 16/12: Ποιοι συμμετέχουν – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Ελλάδα Χτες
Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την πλήρη συμπαράστασή τους στις αγροτικές κινητοποιήσεις και στα μπλόκα που έχουν στηθεί από τους αγρότες σε διάφορες περιοχές της χώρας

«Πόλεμος» με Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ: «Ο Γιάννης είναι δειλός»

Αθλητικά Νέα Χτες
«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει με την υπόθεση του trade του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Αμερική με τον Κέντρικ Πέρκινς να τον χαρακτηρίζει δειλό λόγω της συμπεριφοράς του.

Η Λάρνακα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2030

Κόσμος Χτες
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορεί να απονείμει σε κάθε Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα χρηματικό βραβείο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη», ως αναγνώριση της ποιότητας της προετοιμασίας και του πολιτιστικού σχεδιασμού της

Προσοχή απάτη! Μηνύματα SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων

Οικονομία Χτες
Alert από τον Δήμο Αθηναίων για νέα απάτη

Σοκ: Εξαφανισμένος 18χρονος βρέθηκε νεκρός 7 χρόνια μετά, σφηνωμένος σε μία καμινάδα σπιτιού

Κόσμος Χτες
Τραγικές οι συνθήκες του θανάτου του σύμφωνα με τις αρχές του Κολοράντο