E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο της 21χρονης Μαρίας: Έγκλημα, ατύχημα ή αυτοκτονία;

Πολλά τα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει η ΕΛΑΣ

Δημοσίευση 7/10/2015 | 10:12

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο της 21χρονης Μαρίας: Έγκλημα, ατύχημα ή αυτοκτονία;

Πριν από εφτά ημέρες η μητέρα της, Νίνα, έμελλε να δει για τελευταία φορά ζωντανή την κόρη της όταν στις 30 Σεπτεμβρίου δήλωσε την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Το σώμα της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη αλλά και τα πολλαπλά κατάγματα μαζί με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κρύβουν τις απαντήσεις που καλούνται να δώσουν έπειτα από εξονυχιστική έρευνα, οι διωκτικές αρχές. Το πόρισμα του ιατροδικαστή Γ. Καλογριά θα βοηθήσει περαιτέρω τις έρευνες της αστυνομίας.

Στο σπίτι της άτυχης κοπέλας δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα αυτοκτονίας ούτε ίχνη διάρρηξης ή παραβίασης της κλειδαριάς, από το κλιμάκιο της αστυνομίας.

Τα ερωτήματα γύρω από το θάνατο της είναι πολλά και ακόμα παραμένουν αναπάντητα με την αστυνομία να επιχειρεί να λύσει το μυστήριο.

Γιατί ο πατριός της 21χρονης, μιλάει για εγκληματική πράξη, ζητώντας τη σύλληψη του δολοφόνου;

Πράγματι το σώμα της άτυχης κοπέλας βρισκόταν όλες τις προηγούμενες ημέρες στο φωταγωγό ή ισχύει αυτό που υποστηρίζει ο πατριός της Μάρκος, ότι «κάθε μέρα κοιτούσαμε με τη γυναίκα μου ακόμα και στο φωταγωγό, αλλά η Μαρία δεν βρισκόταν εκεί»;

Οι γείτονες δεν αντελήφθησαν τίποτα ή αποφάσισαν να σιωπήσουν όπως στην περίπτωση της μικρής ¶ννυ;

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο φωταγωγό και σε προχωρημένη σήψη από έναν γείτονα, έπειτα από παράπονα που έκαναν οι ένοικοι της πολυκατοικίας για έντονη δυσοσμία. Ηταν ξυπόλητη, φορούσε το νυχτικό της ενώ δίπλα από το σώμα της βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τον πατριό της Μαρίας, ο ίδιος ενημερώθηκε από έναν γείτονα ο οποίος τον επισκέφτηκε στο καφενείο όπου εργαζόταν και του ζήτησε να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι.

«Τότε ήταν που κατάλαβα ότι κάτι κακό συνέβη στη Μαρία αφού την αναζητούσαμε από την περασμένη εβδομάδα. Θέλω να λάμψει η αλήθεια και να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου». Με αυτή τη φράση ο ίδιος κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το θάνατό της να το πει στην Αστυνομία.

«Όλες τις ημέρες, μαζί με τη γυναίκα μου, κοιτάγαμε στο φωταγωγό και δεν βλέπαμε τίποτα. Πώς βρέθηκε εκεί ξαφνικά;» αναρωτιέται ο ίδιος που ζούσε με τη σύζυγό του στο ίδιο διαμέρισμα με την άτυχη φοιτήτρια.

«Η κόρη μου είχε κινητικά προβλήματα στα πόδια, εκ γενετής, πώς μπόρεσε λοιπόν να ανεβεί στο περβάζι; Ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη, που ήταν 1,55 ύψος. Να λάμψει η αλήθεια και οι δολοφόνοι να πάνε φυλακή, αυτό ζητάω» λέει εμφανώς ταραγμένος.

Τον τελευταίο καιρό η νεαρή, που σπούδαζε νηπιαγωγός, έδειχνε αρκετά προβληματισμένη: Είχε απομακρυνθεί από τους φίλους της και την οικογένεια της και είχε κλειστεί στον εαυτό της. Μάλιστα, τους τελευταίους δύο μήνες είχε χάσει πάνω από δέκα κιλά, λένε στο protothema.gr άτομα από το συγγενικό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχέση με έναν 23χρονο από τον οποίο χώρισε πρόσφατα, αλλά ακόμη είναι άγνωστο πόσο την επηρέασε αυτός ο χωρισμός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2‑0: Ήταν κακός, έχασε και έπεσε στην 3η θέση

Αθλητικά Νέα 14.12.2025
Επιστροφή στις νίκες για τους Περιστεριώτες

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0‑5: Ασταμάτητο το… τρένο του Νίκολιτς

Αθλητικά Νέα 14.12.2025
Επιβλητική εμφάνιση από την Ένωση

Τροχαίο ατύχημα για τον Αρη Μουγκοπέτρο: «Για ακόμη μια φορά είχα άγιο»

Ελλάδα 14.12.2025
Αντιμέτωπος με μια ακόμη δοκιμασία ήρθε σήμερα 14 Δεκεμβρίου ο Αρης Μουγκοπέτρος

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε γιατρό

Ελλάδα 14.12.2025
Ξεψύχησε στο ίδιο νοσοκομείο

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Κακουργηματικές διώξεις σε βάρος των συλληφθέντων

Ελλάδα 14.12.2025
Μετά από πολύωρη διαδικασία η Ευρωπαία Εισαγγελέας απήγγειλε εναντίον τους βαρύτατες κατηγορίες

Χωρίς λεωφορεία η Αθήνα την Τετάρτη για έξι ώρες

Ελλάδα 14.12.2025
Σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου - Ποιες ώρες δε θα κυκλοφορούν

Αυτή είναι η πρώτη χώρα στο κόσμο που προσφέρει δωρεάν το γυμναστήριο για τους νέους 16‑21 ετών

Κόσμος 14.12.2025
Στόχος είναι η ενίσχυση της φυσικής δραστηριότητας και η προώθηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής στη νεότερη γενιά, σύμφωνα με την κυβέρνηση

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε διάσημη παραλία του Σίδνεϊ

Κόσμος 14.12.2025
10 οι νεκροί, οι δράστες στόχευαν παιδιά

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην ευρωπαϊκή εισαγγελία οι 15 συλληφθέντες για το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων

Ελλάδα 14.12.2025
Αρνούνται όλες τις κατηγορίες και δηλώνουν ότι το κατηγορητήριο θα καταπέσει

Συνωμοσιολόγος έβγαλε στη φόρα sms του Τσάρλι Κερκ για τις πρώην του ‑ Έκρηξη της χήρας του

Κόσμος Χτες
Η Κάντας Οουενς προκαλεί αντιδράσεις με αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Κερκ, ενώ η Έρικα ζητά να σταματήσουν οι θεωρίες.

Το Reddit μήνυσε την Αυστραλία για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 16

Κόσμος Χτες
Το Reddit κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αυστραλίας χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση των social media παρέμβαση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση.