E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δεκτή η ένσταση Γεωργιάδη ‑ Υποψήφιος και αυτός στη ΝΔ

Συνεδρίασε η ΚΕΦΕ σήμερα το πρωί

Δημοσίευση 3/10/2015 | 10:55

Δεκτή η ένσταση Γεωργιάδη ‑ Υποψήφιος και αυτός στη ΝΔ

Μετά από ένα θρίλερ μερικών ωρών, τελικά και ο Αδωνις Γεωργιάδης θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, καθώς έγινε δεκτή η ένστασή του.

Αρχικά η υποψηφιότητα του κ. Γεωργιάδη απορρίφθηκε από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος, ως εκπρόθεσμη, καθώς υπήρξε καθυστέρηση μόλις λίγων λεπτών στην υποβολή της. Ομως, σήμερα το πρωί συνεδρίασε εκ νέου η Επιτροπή, που τελικά έκανε αποδεκτή την ένσταση του κ. Γεωργιάδη. Ετσι, μαζί με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

«Ενημερώθηκα από τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ, τον κ. Παπαμιμίκο ότι έγινε δεκτή η ένστασή μου και προχωράει κανονικά η υποψηφιότητά μου», ήταν η πρώτη δήλωση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος βρέθηκε από νωρίς το πρωί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να αφήσει αιχμές κατά του κ. Παπαμιμίκου και της Επιτροπής για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα. «Η απόφαση της ΚΕΦΕ ήταν τυπικώς ορθή και για αυτό ουδέποτε κατηγόρησα μέλη της ΚΕΦΕ ότι ενήργησαν με δόλιο τρόπο. Εφήρμοσαν κατά γράμμα τον κανονισμό. Είναι δικό μου σφάλμα ότι καθυστέρησα και πάνω στον πανικό μου δεν ενημέρωσα για αυτή την καθυστέρηση. Καμία αιχμή κατά της επιτροπής», τόνισε στη δήλωσή του ο κ. Γεωργιάδης, ευχαριστώντας τα μέλη της ΚΕΦΕ και ιδιαίτερα τον κ. Παπαμιμίκο για την έκτακτη συνεδρίαση.

Ακόμη, ευχαρίστησε τους άλλους υποψήφιους για την αντίδρασή τους. «Ο πρώτος που μου τηλεφώνησε ήταν ο κ. Μεϊμαράκης και μου δήλωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί, ενώ ακολούθησαν ο κ. Τζιτζικώστας και ο κ. Μητσοτάκης. Είμαστε συναγωνιστές, δεν εω κανέναν αντίπαλο στη ΝΔ», είπε και συμπλήρωσε ότι ο μόνος αντίπαλός του είναι «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας και σας διαβεβαιώνω ότι θα τον κερδίσω αν με εκλέξουν οι Νεοδημοκράτες».

Ο κ. Γεωργιάδης όμως έκανε ιδιαίτερη μνεία και στην τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά για το ζήτημα της υποψηφιότητάς του. «Με συγκίνησε με την ξεκάθαρη πολιτικά στάση που έλαβε», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2‑0: Ήταν κακός, έχασε και έπεσε στην 3η θέση

Αθλητικά Νέα 14.12.2025
Επιστροφή στις νίκες για τους Περιστεριώτες

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0‑5: Ασταμάτητο το… τρένο του Νίκολιτς

Αθλητικά Νέα 14.12.2025
Επιβλητική εμφάνιση από την Ένωση

Τροχαίο ατύχημα για τον Αρη Μουγκοπέτρο: «Για ακόμη μια φορά είχα άγιο»

Ελλάδα 14.12.2025
Αντιμέτωπος με μια ακόμη δοκιμασία ήρθε σήμερα 14 Δεκεμβρίου ο Αρης Μουγκοπέτρος

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε γιατρό

Ελλάδα 14.12.2025
Ξεψύχησε στο ίδιο νοσοκομείο

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Κακουργηματικές διώξεις σε βάρος των συλληφθέντων

Ελλάδα 14.12.2025
Μετά από πολύωρη διαδικασία η Ευρωπαία Εισαγγελέας απήγγειλε εναντίον τους βαρύτατες κατηγορίες

Χωρίς λεωφορεία η Αθήνα την Τετάρτη για έξι ώρες

Ελλάδα 14.12.2025
Σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου - Ποιες ώρες δε θα κυκλοφορούν

Αυτή είναι η πρώτη χώρα στο κόσμο που προσφέρει δωρεάν το γυμναστήριο για τους νέους 16‑21 ετών

Κόσμος 14.12.2025
Στόχος είναι η ενίσχυση της φυσικής δραστηριότητας και η προώθηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής στη νεότερη γενιά, σύμφωνα με την κυβέρνηση

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε διάσημη παραλία του Σίδνεϊ

Κόσμος 14.12.2025
10 οι νεκροί, οι δράστες στόχευαν παιδιά

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην ευρωπαϊκή εισαγγελία οι 15 συλληφθέντες για το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων

Ελλάδα 14.12.2025
Αρνούνται όλες τις κατηγορίες και δηλώνουν ότι το κατηγορητήριο θα καταπέσει

Συνωμοσιολόγος έβγαλε στη φόρα sms του Τσάρλι Κερκ για τις πρώην του ‑ Έκρηξη της χήρας του

Κόσμος Χτες
Η Κάντας Οουενς προκαλεί αντιδράσεις με αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Κερκ, ενώ η Έρικα ζητά να σταματήσουν οι θεωρίες.

Το Reddit μήνυσε την Αυστραλία για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 16

Κόσμος Χτες
Το Reddit κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αυστραλίας χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση των social media παρέμβαση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση.