E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στη Στοκχόλμη πρόκειται να ανοίξει... «Η ταβέρνα του Νίκου»

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της είναι διάσημος Σουηδός

Δημοσίευση 5/10/2015 | 00:00

Στη Στοκχόλμη πρόκειται να ανοίξει... «Η ταβέρνα του Νίκου»

Ο Björn Ulvaeus, μουσικοσυνθέτης των ΑΒΒΑ, αλλά και ένας εκ των παραγωγών της θεατρικής παράστασης «Mamma Mia», είναι ο ιδιοκτήτης μιας παραδοσιακής ελληνικής ταβέρνας στη Στοκχόλμη, όμοια με αυτήν που υπήρχε στην κινηματογραφική ταινία.

Το όνομά της είναι «Η ταβέρνα του Νίκου» και πρόκειται να ανοίξει επίσημα για το κοινό στις αρχές του 2016, όταν η διακόσμηση και το προσωπικό θα πληρούν τις προδιαγραφές της ελληνικής παράδοσης.

Όπως είναι επόμενο, τα φαγητά θα προέρχονται από τη μεσογειακή κουζίνα, ενώ η μουσική θα περιλαμβάνει ελληνικά τραγούδια, καθώς και κομμάτια από το «Mamma Mia».

Επίσης, στον χώρο θα πραγματοποιούνται μικρά πάρτι στα τραπέζια, με μουσικούς και τραγουδιστές. Όπως λέει ο ίδιος ο Björn, το Νο 1 στη ζωή των Ελλήνων είναι η διασκέδαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έριξαν 60.000 λίτρα χλωρίνης στον ωκεανό και ένα χρόνο μετά τα αποτελέσματα εκπλήσσουν

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το πείραμα του Ωκεανογραφικού Ιδρύματος Woods Hole στον Κόλπο του Μέιν έδειξε αύξηση της αλκαλικότητας του νερού, ανοίγοντας νέες προοπτικές στη μάχη κατά της οξίνισης των ωκεανών.

Η Γαλλία έκλεισε sex club στο Παρίσι ανοίγοντας μια συζήτηση για τα όρια της σeξουαλικής ελευθερίας

E-Daily 1.Hero 24.07.2026
Το Συμβούλιο της Επικρατείας επικύρωσε το κλείσιμο της Factory, ενός κλαμπ gang bang στο 15ο διαμέρισμα, ανοίγοντας μια ευρύτερη συζήτηση για τα όρια της σeξουαλικής ελευθερίας στη Γαλλία.

Γυάρος: Από τόπος εξορίας σε καταφύγιο άγριας ζωής

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Μια φωτογραφία ήταν αρκετή

Πώς αυτά τα γαιδουράκια έγιναν το νέο όπλο κατά των δασικών πυρκαγιών

E-Daily 1.Hero 24.07.2026
Η αρχαία μέθοδος που επιστρέφει για να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές

Σε αυτά τα θερμά λουτρά μπαίνεις γuμνός ‑ αλλά έχουν κανόνες

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Η επίσκεψη συνοδεύεται από συγκεκριμένους κανόνες

Ο Ελληνοαμερικανός που προκάλεσε τον Μουσολίνι σε μονομαχία μέχρι θανάτου – Η άγνωστη ιστορία ενός απίστευτου θάρρους

E-Daily 3.Left Προχτές
Το 1931, όταν ο Μπενίτο Μουσολίνι βρισκόταν στο απόγειο της ισχύος του, ένας Έλληνας της Αμερικής έκανε κάτι που έμοιαζε αδιανόητο.

Ο μεγαλύτερος μύθος για τα ψάρια, καταρρίπτεται

E-Daily 3.Left Προχτές
Mήπως τελικά όσα ξέραμε ήταν ένα ψέμα;