E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απίστευτη διαμαρτυρία: Επαιξαν τένις γuμνοί, για να μην χτιστεί πολυκατοικία

Θα βλέπει κατευθείαν το γήπεδό τους

Δημοσίευση 4/10/2015 | 00:00

Απίστευτη διαμαρτυρία: Επαιξαν τένις γuμνοί, για να μην χτιστεί πολυκατοικία

Τα μέλη ενός συλλόγου γυμνιστών προσπαθούν να σταματήσουν τα σχέδια κατασκευής για μια νέα πολυκατοικία με θέα τα γήπεδα τένις τους.

Το White House Club στο Γουάρλινγκχαμ του Σέρει, φιλοξενεί 300 ενθουσιώδεις γuμνιστές ανάμεσα στους οποίους και τενίστες που τους αρέσει να παίζουν γυμνοί.

Ωστόσο διαμαρτύρονται γιατί ένα νέο συγκρότημα διαμερισμάτων που ετοιμάζεται θα έχει απόλυτη θέα στα γήπεδα τους.

Ο Ντέιβιντ Μέισον, ένας από τους διευθυντές του συλλόγου, είπε: «Είναι για πολλά χρόνια μια λέσχη γυμνιστών - γιορτάσαμε την 80η επέτειο μας το 2013. Είναι ένας παράδεισος στην περιοχή. Ανησυχούμε για αυτήν την εξέλιξη, και τη δυνατότητα να υπάρχει θέα στους χώρους του συλλόγου μας, και ιδιαίτερα των γηπέδων τένις»

Ο παράδεισος των γυμνιστών, μέσα σε πέντε στρέμματα περιλαμβάνει μια πίστα χορού, γυμναστήριο, μπαρ και πισίνα. Εχει ακόμη και μία πλήρη παιδική χαρά για τα παιδιά.

Ο σύλλογος έχει μια ιδιότητα μέλους που κυμαίνονται από την ηλικία των δύο έως τα 90 και ανθρώπους κάθε τάξης και ηλικίας.

Ο Μέισον είχε απαιτήσει η πολεοδομική άδεια του συγκροτήματος διαμερισμάτων να αναφέρει ρητά ότι δεν θα υπάρχουν παράθυρα προς το σύλλογο γυμνιστών.

Παρόμοιες αντιρρήσεις είχαν και πριν από πέντε χρόνια όταν θα κατεδαφιζόταν τοκοντινό τριώροφο Whyteleafe House για να ανοίξει ένα συγκρότημα 167 διαμερισμάτων.

Το Συμβούλιο χορήγησε τελικά άδεια το 2011, παρόλο που η κατασκευή δεν έχει ακόμη προχωρήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: Με δάκρυα στα μάτια έξω από το δικαστήριο – «Σφίγγεται κάθε φορά η καρδιά μου, είναι πολύ ψυχοφθόρο»

Tabloid 23.01.2026
Η σημερινή ημέρα είναι μια πολύ κρίσιμη ημέρα αλλά και πολύ δύσκολη για την influencer,

MasterChef: Σάστισαν με την μεγάλη του αστοχία

TV Buzz 23.01.2026
`Eίναι ένα ατόπημα που δεν μπορεί να σε πάει στην επόμενη φάση`

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories 23.01.2026
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories 23.01.2026
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Ευθύμης Ζησάκης: Απαντά για το αν θα υπάρξει συνέχεια με τον Αρη και τη Μπέλα στο «Σόι σου»»

Tabloid Χτες
Μίλησε για όλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της δίκης κατά της Daily Mail ‑ «Υπήρχαν μικρόφωνα … με άκουγαν»

Tabloid Χτες
Η 60χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, είναι μεταξύ των επτά διασημοτήτων, που έχουν προσφύγει δικαστικά κατά της Associated Newspapers Ltd (ANL)

Ευθύμης Ζησάκης για το «Το Σόι σου»: Η σειρά έχει αυτή την επιτυχία λόγω των σχέσεών μας

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός είχε αποχωρήσει από το σίριαλ το 2018, αλλά επανήλθε

Viral o Τσέχος πρωθυπουργός: Aγόρασε υδρόγειο για να δει που βρίσκεται η... Γροιλανδία

Social Χτες
Αρκετοί χρήστες στα social media χλεύσαν τον δισεκατομμυριούχο πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος δήλωσε ότι αγόρασε την υδρόγειο σφαίρα 617 ευρώ

Ντιέγκο Κόστα κατά Κόντε: «Είναι πάντα θυμωμένος με μια μούρη μέχρι το πάτωμα, μάλλον δεν κάνει σeξ στο σπίτι!»

Media Χτες
Ο έμπειρος φορ θυμήθηκε το επεισοδιακό διαζύγιο με την Τσέλσι, αποθέωσε τον Μουρίνιο και «στόλισε» τον Ιταλό τεχνικό

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν είμαι καμιά απεγνωσμένη να γυρίσω δουλειά στις 15 μέρες μετά τη γέννα

Tabloid Χτες
Είμαι λίγο παραδοσιακή, έχω και τη γιαγιά που θα μου πει «μην τυχόν και γυρίσεις πριν τις 40 μέρες» ανέφερε η παρουσιάστρια