E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζευγάρι προσκαλεί σε ατελείωτο ξεφάντωμα σε έπαυλη στο Λος Αντζελες

Γνωρίστε τον Bastion και τη Maria Yotta και τη «Yotta Life» τους

Δημοσίευση 1/10/2015 | 00:00

Ζευγάρι προσκαλεί σε ατελείωτο ξεφάντωμα σε έπαυλη στο Λος Αντζελες

«Νέα έπαυλη του Playboy» χαρακτηρίζουν πολλοί αυτήν τη βίλα στο Holywood, που έχει δώσει ρεσιτάλ... πάρτι και έχει γεμίσει με κορίτσια με μπικίνι και ιταλικά πολυτελή αυτοκίνητα.

Ο Bastion Yotta και η σύζυγός του, Maria, μετακόμισαν στην έπαυλη του Λος ¶ντζελες τον Ιούνιο κι αμέσως διοργάνωσαν πάρτι με 350 καλεσμένους για το καλωσόρισμα.

Το ζευγάρι έχει τη δική του ιστοσελίδα, μέσω της οποίας πουλά μηχανήματα «διαμόρφωσης σώματος», μέθοδο απώλειας βάρους κατά τη διάρκεια του ύπνου και άλλα προϊόντα, αλλά και διαφημίζει τον τρόπο ζωής τους, «Τhe Yotta Life», καλώντας τους χρήστες να τους ακολουθήσουν στο Instagram.

Το ζευγάρι χρησιμοποιεί το Instagram για να προβάλει τα οφέλη της νοοτροπίας «Yotta Lifestyle».

«Κάθε μέρα σημειώνω δέκα πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων. Μοιάζει εύκολο. Είναι εύκολο, και μετά από λίγες ημέρες νιώθεις πολύ καλύτερα», γράφει η Maria Yotta, ποζάροντας έξω από την έπαυλή της.

Το πιο σημαντικό κομμάτι, ο πυρήνας του Yotta Life, είναι να είσαι χαρούμενος και να δείχνεις καλά, και το ζευγάρι τα φροντίζει και τα δύο με τα αλλεπάλληλα πάρτι του.

Οι γείτονες, πάλι, δεν είναι καθόλου χαρούμενοι με τη νέα άφιξη στην πολυτελή γειτονιά τους. «Μπορεί οι γείτονες να βλέπουν όμορφα κορίτσια να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι και κάποιοι να ζηλεύουν», απάντησε ο Bastion Yotta στη New York Daily News.

Ο ιδιοκτήτης της έπαυλης, που εισπράττει κάθε μήνα 40.000 δολάρια από την ενοικίασή της, δεν έχει κανένα πρόβλημα με το ξεφάντωμα του ζεύγους. «Πρέπει να αφήνεις τους ανθρώπους που νοικιάζουν μια μεγάλη, όμορφη βίλα και πληρώνουν καλά, να κάνουν ό,τι θέλουν», δήλωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βασίλης Μπισμπίκης: Ξεφτιλίζομαι και δεν θα αλλάξει μέχρι να πεθάνω

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε για την αναγνωρισιμότητα ως «αναγκαίο κακό» της δουλειάς του, ενώ παράλληλα εξέφρασε τους λόγους που αγαπάει την τραγουδίστρια και σύντροφό του

Στα δικαστήρια ο Μάρκος Σεφερλής με τον κουμπάρο του

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Την προηγούμενη φορά που κατέθετα με έπιασαν τα κλάματα, είπε ο ηθοποιός

Στη Μύκονο το υπερπολυτελές καταμαράν των 46 εκατ. ευρώ που μαγνητίζει τα βλέμματα

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Το εντυπωσιακό «This is it» αγκυροβόλησε στα νερά του νησιού

Η Μπέλα Χαντίντ ανέβασε φωτογραφία που κλαίει, η εξομολόγηση για την υποτροπή της νόσου Lyme από την οποία πάσχει

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε ένα εγκεφαλικό κύτταρο που να λειτουργεί και τα δύο τελευταία τσακώνονται μεταξύ τους, έγραψε το μοντέλο

Βασίλης Μπισμπίκης: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή και τι λέει για τον εαυτό του που δεν θα αλλάξει ποτέ

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την αναγνωρισιμότητα, την αυθεντικότητά του και τους λόγους που αγαπά τη σύντροφό του.

Ποια Ελληνίδα έκανε τον Χάρι Στάιλς να σταματήσει στη μέση της συναυλίας του στο Wembley και να της μιλήσει;

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Το πανό με την ελληνική σημαία που κρατούσε στα χέρια της τράβηξε αμέσως την προσοχή του τραγουδιστή, ο οποίος σταμάτησε να τραγουδά για να διαβάσει το μήνυμά της.

Ιωάννα Τούνη: Η περιπέτεια με τις φίλες της σε βραδινή έξοδο στο Μπαλί

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Η instagrammer φαίνεται ότι πιστεύει στο «κακό μάτι» και την επίδραση του σκόρδου για να το «διώχνει»

Δεν φαντάζεσαι τι δουλειά έκανε ο David Schwimmer πριν γίνει ο Ros στα Φιλαράκια

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Πριν γίνει ο Ρος στα «Friends», παρέδωσε διαζύγιο σε παγκόσμιο σταρ

Η NASA «έλυσε» ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της Ιστορίας; Το φαινόμενο που ίσως συνέβη τη μέρα της Σταύρωσης του Ιησού

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Ένα αστρονομικό φαινόμενο πριν από 2.000 χρόνια ξαναγράφει την Ιστορία

Ο easy 97.2 οργανώνει sunset disco party στη θάλασσα ‑ πώς θα κερδίσεις πρόσκληση

Media Χτες
Το 3ο «Let`s Meet» On Board πραγματοποιείται την Τετάρτη 8 Ιουλίου με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Λατινοπούλου – Παϊτέρης: Νέα κόντρα με «γύφτους και Πακιστανούς» – «Έγινε γύφτισσα για δευτερόλεπτα και την πείραξε»

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρόκειται για χυδαία επίθεση εναντίον μου – Από την ίδια δεν ζητώ συγγνώμη»