E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νικολόπουλος: Δεν έγινα υπουργός για να μην ερεθιστεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου

«Επαναλαμβάνεται το κακόγουστο έργο του Ιανουαρίου»

Δημοσίευση 29/9/2015 | 11:05

Νικολόπουλος: Δεν έγινα υπουργός για να μην ερεθιστεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου

Δεν έγινα υπουργός για να μην ερεθιστεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, δηλώνει σε ραδιοφωνικής συνέντευξή του ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος, που ναι μεν ξεκαθαρίζει ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά «υπόσχεται» να μιλήσει για όσα διαδραματίστηκαν στο παρασκήνιο αμέσως μετά.

«Έχω αρνηθεί και θα συνεχίσω να αρνούμαι να κάνω δημόσια γνωστά μερικά γεγονότα, θα μιλήσω μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την οποία ψήφο ασφαλώς και θα δώσω» δηλώνει και, τονίζοντας πως εκ μέρους του «δεν υπήρξε η παραμικρή όχληση προς τους επικεφαλής των κομμάτων της συγκυβέρνησης» για να πάρει υπουργική θέση, συνεχίζει: «Επισήμως πληροφορήθηκα ότι η πρόταση του κ. Καμμένου απερρίφθη από τον κ. Τσίπρα καθότι η συμμετοχή μου στην κυβέρνηση θα ερέθιζε αρνητικά τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου λόγω του γνωστού τιτιβίσματος, του ατυχούς, που είχα κάνει στο παρελθόν».

Ο κύριος Νικολόπουλος ισχυρίζεται πως μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, υπήρξε μια «επανάληψη» όσων διαδραματίστηκαν τον περασμένο Ιανουάριο, τα οποία τότε είχε αντιμετωπίσει «ως καλός στρατιώτης», «με ψυχραιμία, συνεχίζοντας τον αγώνα με πάθος και ζέση τιμώντας για μια ακόμα φορά τα λοχιόσημά μου».

«Και φτάσαμε σε αυτό τον πρόσφατο σχηματισμό και έχουμε και πάλι τα ίδια γεγονότα να εξελίσσονται όπως τον Γενάρη δηλαδή να απορρίπτεται η πρόταση Καμμένου για να μην ταραχτεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ενδεχομένως και οι "53" και μέσω διαρροών στον Τύπο παρουσιάζομαι ως δυνάμει δεύτερος αντιπρόεδρος της Βουλής. Έχουμε λοιπόν μια επανάληψη του κακόγουστου έργου του Ιανουαρίου… Δεν μπορώ να ανεχτώ εκ νέου το όνομα μου να γίνεται μπαλάκι μεταξύ Κουμουνδούρου και Χαροκόπου και για αυτό είπα ότι όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε άλλη φορά», δηλώνει στα Παραπολιτικά ο κύριος Νικολόπουλος.

Τέλος, αναφορικά με το ζήτημα της απαλλαγής από τα θρησκευτικά στα σχολεία που απασχολεί την κυβέρνηση, ο κύριος Νικολόπουλος δηλώνει «αντίθετος» με την πρόταση και εξηγεί: «Εάν η κυβέρνηση θέλει πραγματικά να αλλάξει κάτι που το Σύνταγμα προστατεύει όπως είναι το μάθημα των θρησκευτικών, τότε θα πρέπει να ζητήσει τη γνώμη των πολιτών με δημοψήφισμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά τα power bank, οι αεροπορικές εταιρείες απαγορεύουν νέα ηλεκτρονική συσκευή

Κόσμος Χτες
Ο παράξενος κανόνας για τα κινητά τηλέφωνα στα αεροδρόμια

Εντυπωσιακή βολίδα «σκίζει» τον αττικό ουρανό – Βίντεο από το σπάνιο φαινόμενο

Ελλάδα Χτες
Πρόκειται για το φωτεινό φαινόμενο «μετέωρο» που προκύπτει από την είσοδο ενός στερεού σώματος από το διάστημα στην ατμόσφαιρα της Γης

Αγρίνιο: Συνελήφθη 49χρονη ‑ Κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον πατέρα της

Ελλάδα Χτες
Συνελήφθη 49χρονη που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον πατέρα της στο σπίτι τους στο Αγρίνιο.

Ληστεία στον Αλιάκμονα: «Ο γιος μου άρπαξε το όπλο του ληστή δεν είχε πιάσει ξανά όπλο στη ζώη του»

Ελλάδα Χτες
Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν την υπόθεση, εξετάζοντας το ενδεχόμενο ο δράστης να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες επιθέσεις στην περιοχή

Καταδικάστηκε ο τενόρος για τον ξυλοδαρμό του γιου του

Ελλάδα Χτες
Τρεις μήνες με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 5.500 ευρώ

Κέντημα και πλέξιμο το νέο μάθημα στο Δημοτικό Σχολείο

Ελλάδα Χτες
Μέρος του πλαισίου «Πολιτιστική Παιδεία – Εργαστήρια Δημιουργίας και Χειροτεχνίας»

Σκούρτα Βοιωτίας: Ανδρας βρέθηκε απανθρακωμένος και με χειροπέδες μέσα σε αυτοκίνητο

Ελλάδα Χτες
Την υπόθεση ανέλαβε το ελληνικό FBI - Το αυτοκίνητο είχε πλαστές πινακίδες και είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής

ΗΠΑ: Αναταράξεις στα αμερικανικά αεροδρόμια ‑ Ακυρώθηκαν 1.000 πτήσεις

Κόσμος Χτες
Χαοτική είναι η κατάσταση που επικρατεί στα αμερικανικά αεροδρόμια

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλης Τουρνάς

Πολιτική Χτες
Eίχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό

Γερμανός Στρατηγός προεδοποιεί: «Η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ αύριο!»

Κόσμος Χτες
Δεν αποκλείει επίθεση της Ρωσίας στη Συμμαχίαα από το 2029 έαν συνεχιστούν οι προσπάθειές της για εξοπλισμό