E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νικολόπουλος: Δεν έγινα υπουργός για να μην ερεθιστεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου

«Επαναλαμβάνεται το κακόγουστο έργο του Ιανουαρίου»

Δημοσίευση 29/9/2015 | 11:05

Νικολόπουλος: Δεν έγινα υπουργός για να μην ερεθιστεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου

Δεν έγινα υπουργός για να μην ερεθιστεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, δηλώνει σε ραδιοφωνικής συνέντευξή του ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος, που ναι μεν ξεκαθαρίζει ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά «υπόσχεται» να μιλήσει για όσα διαδραματίστηκαν στο παρασκήνιο αμέσως μετά.

«Έχω αρνηθεί και θα συνεχίσω να αρνούμαι να κάνω δημόσια γνωστά μερικά γεγονότα, θα μιλήσω μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την οποία ψήφο ασφαλώς και θα δώσω» δηλώνει και, τονίζοντας πως εκ μέρους του «δεν υπήρξε η παραμικρή όχληση προς τους επικεφαλής των κομμάτων της συγκυβέρνησης» για να πάρει υπουργική θέση, συνεχίζει: «Επισήμως πληροφορήθηκα ότι η πρόταση του κ. Καμμένου απερρίφθη από τον κ. Τσίπρα καθότι η συμμετοχή μου στην κυβέρνηση θα ερέθιζε αρνητικά τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου λόγω του γνωστού τιτιβίσματος, του ατυχούς, που είχα κάνει στο παρελθόν».

Ο κύριος Νικολόπουλος ισχυρίζεται πως μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, υπήρξε μια «επανάληψη» όσων διαδραματίστηκαν τον περασμένο Ιανουάριο, τα οποία τότε είχε αντιμετωπίσει «ως καλός στρατιώτης», «με ψυχραιμία, συνεχίζοντας τον αγώνα με πάθος και ζέση τιμώντας για μια ακόμα φορά τα λοχιόσημά μου».

«Και φτάσαμε σε αυτό τον πρόσφατο σχηματισμό και έχουμε και πάλι τα ίδια γεγονότα να εξελίσσονται όπως τον Γενάρη δηλαδή να απορρίπτεται η πρόταση Καμμένου για να μην ταραχτεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ενδεχομένως και οι "53" και μέσω διαρροών στον Τύπο παρουσιάζομαι ως δυνάμει δεύτερος αντιπρόεδρος της Βουλής. Έχουμε λοιπόν μια επανάληψη του κακόγουστου έργου του Ιανουαρίου… Δεν μπορώ να ανεχτώ εκ νέου το όνομα μου να γίνεται μπαλάκι μεταξύ Κουμουνδούρου και Χαροκόπου και για αυτό είπα ότι όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε άλλη φορά», δηλώνει στα Παραπολιτικά ο κύριος Νικολόπουλος.

Τέλος, αναφορικά με το ζήτημα της απαλλαγής από τα θρησκευτικά στα σχολεία που απασχολεί την κυβέρνηση, ο κύριος Νικολόπουλος δηλώνει «αντίθετος» με την πρόταση και εξηγεί: «Εάν η κυβέρνηση θέλει πραγματικά να αλλάξει κάτι που το Σύνταγμα προστατεύει όπως είναι το μάθημα των θρησκευτικών, τότε θα πρέπει να ζητήσει τη γνώμη των πολιτών με δημοψήφισμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρεις γυναίκες επιτέθηκαν στο Εφετείο με βαριοπούλες και σφυριά

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό συνεργών τους

Αιματηρή επίθεση στις φυλακές Δομοκού: Κρατούμενος κάρφωσε συγκρατούμενό του με αιχμηρό αντικείμενο

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Ενέδρα έξω από το κελί του έστησε ο 33χρονος δράστης.

«Οι Ευρωπαίοι να αναλάβουμε μεγαλύτερη ευθύνη για την ασφάλειά μας»

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Η πρώτη αντίδραση του Βερολίνου για την απόσυρση Αμερικανών στρατιωτών από Τραμπ

Τραμπ για Ιράν: Έχουμε ήδη κερδίσει, θέλω μεγαλύτερη νίκη

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Οι τιμές των καυσίμων θα πέσουν σαν πέτρα

Χαμός στη Σερβία: Ο Κάλινιτς του Ερυθρού Αστέρα έκανε λαβή ελληνορωμαϊκής σε αντίπαλο

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Ακολούθησε απόλυτο χάος, με τον αγώνα να διακόπτεται για τουλάχιστον δέκα λεπτά, ενώ ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» ήρθε σε αντιπαράθεση και με άλλους παίκτες

Η πιο κρύα Πρωτομαγιά εδώ και 70 χρόνια στη χώρα ‑ Αφησε... πίσω 1944 και 1987

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Μια ασυνήθιστη Πρωτομαγιά, με βοριάδες, βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας υποδέχθηκαν πολλές περιοχές της χώρας

Με 80.000 κενές θέσεις η σεζόν σε εστίαση, τουρισμό ‑ Σε ποιες χώρες ψάχνουν δουλειά

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Οι αιτήσεις επαναπρόσληψης μέσω των σωματείων ήταν φέτος μειωμένες κατά 25%

Ποιες περιοχές σήμερα θα δουν βροχές και καταιγίδες

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ ανά περιοχή

Αποσύρει ο Τραμπ 5.000 στρατιώτες από τη Γερμανία

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Ποιες θα είναι οι συνέπειες για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και ποιο το κόστος για τις ΗΠΑ