E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νικολόπουλος: Δεν έγινα υπουργός για να μην ερεθιστεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου

«Επαναλαμβάνεται το κακόγουστο έργο του Ιανουαρίου»

Δημοσίευση 29/9/2015 | 11:05

Νικολόπουλος: Δεν έγινα υπουργός για να μην ερεθιστεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου

Δεν έγινα υπουργός για να μην ερεθιστεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, δηλώνει σε ραδιοφωνικής συνέντευξή του ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος, που ναι μεν ξεκαθαρίζει ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά «υπόσχεται» να μιλήσει για όσα διαδραματίστηκαν στο παρασκήνιο αμέσως μετά.

«Έχω αρνηθεί και θα συνεχίσω να αρνούμαι να κάνω δημόσια γνωστά μερικά γεγονότα, θα μιλήσω μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την οποία ψήφο ασφαλώς και θα δώσω» δηλώνει και, τονίζοντας πως εκ μέρους του «δεν υπήρξε η παραμικρή όχληση προς τους επικεφαλής των κομμάτων της συγκυβέρνησης» για να πάρει υπουργική θέση, συνεχίζει: «Επισήμως πληροφορήθηκα ότι η πρόταση του κ. Καμμένου απερρίφθη από τον κ. Τσίπρα καθότι η συμμετοχή μου στην κυβέρνηση θα ερέθιζε αρνητικά τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου λόγω του γνωστού τιτιβίσματος, του ατυχούς, που είχα κάνει στο παρελθόν».

Ο κύριος Νικολόπουλος ισχυρίζεται πως μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, υπήρξε μια «επανάληψη» όσων διαδραματίστηκαν τον περασμένο Ιανουάριο, τα οποία τότε είχε αντιμετωπίσει «ως καλός στρατιώτης», «με ψυχραιμία, συνεχίζοντας τον αγώνα με πάθος και ζέση τιμώντας για μια ακόμα φορά τα λοχιόσημά μου».

«Και φτάσαμε σε αυτό τον πρόσφατο σχηματισμό και έχουμε και πάλι τα ίδια γεγονότα να εξελίσσονται όπως τον Γενάρη δηλαδή να απορρίπτεται η πρόταση Καμμένου για να μην ταραχτεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ενδεχομένως και οι "53" και μέσω διαρροών στον Τύπο παρουσιάζομαι ως δυνάμει δεύτερος αντιπρόεδρος της Βουλής. Έχουμε λοιπόν μια επανάληψη του κακόγουστου έργου του Ιανουαρίου… Δεν μπορώ να ανεχτώ εκ νέου το όνομα μου να γίνεται μπαλάκι μεταξύ Κουμουνδούρου και Χαροκόπου και για αυτό είπα ότι όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε άλλη φορά», δηλώνει στα Παραπολιτικά ο κύριος Νικολόπουλος.

Τέλος, αναφορικά με το ζήτημα της απαλλαγής από τα θρησκευτικά στα σχολεία που απασχολεί την κυβέρνηση, ο κύριος Νικολόπουλος δηλώνει «αντίθετος» με την πρόταση και εξηγεί: «Εάν η κυβέρνηση θέλει πραγματικά να αλλάξει κάτι που το Σύνταγμα προστατεύει όπως είναι το μάθημα των θρησκευτικών, τότε θα πρέπει να ζητήσει τη γνώμη των πολιτών με δημοψήφισμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανεστίδης: «Στο τηλέφωνο φαίνονται ποιοι με έπαιρναν από τη ΝΔ – Είχα ανοιχτή ακρόαση»

Ελλάδα 23.12.2025
«Είναι χτύπημα κάτω από τη μέση για ευνόητους λόγους. Γι αυτά που έλεγα, μέσα από το δικό μου πρόσωπο προσπαθούν να σπάσουν τον αγώνα των αγροτών»

Αμύνταιο: Μαθητές αποχώρησαν χωρίς να πουν τα κάλαντα στον Γεωργιάδη ‑ Θερμά χειροκροτήματα από τους διαδηλωτές

Ελλάδα 23.12.2025
Αρκετοί γονείς φώναζαν «ντροπή», καταγγέλλοντας ότι γινόταν φιέστα με τα παιδιά τους

Γιατί και ποια λέξη αφαίρεσε η Ιταλία από τον εθνικό ύμνο της;

Κόσμος 23.12.2025
Πηγή της ιταλικής Προεδρίας διευκρίνισε ότι η τροποποίηση δεν υπαγορεύτηκε από πολιτικά κίνητρα

Ποιοι κάθονται και ποιοι δουλεύουν τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη

Κόσμος 23.12.2025
Δείτε τη λίστα με όλες τις χώρες

Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν σε ιδιωτικό τζετ μαζί με μια 20χρονη, σύμφωνα με νέα αρχεία

Κόσμος 23.12.2025
Μεταξύ των αρχείων περιλαμβάνεται και μια επιστολή που φαίνεται να έχει σταλεί από τον Έπσταϊν προς τον Λάρι Νάσαρ, τον γιατρό της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη σeξουαλική κακοποίηση δεκάδων νεαρών αθλητριών

Στη φυλακή η μητέρα του 3χρονου που πέθανε από ασιτία στην Αλεξανδρούπολη

Ελλάδα 23.12.2025
Αγνωστοι επιτέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Τέρμα Αβανος, προκαλώντας σοβαρές ζημιές

SOS εκπέμπει το Τσέρνομπιλ: «Η σαρκοφάγος ίσως καταρρεύσει αν δεχθεί νέα επίθεση από πύραυλο ή drone»

Κόσμος 23.12.2025
«Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το στέγαστρο θα παραμείνει όρθιο μετά από οποιοδήποτε πλήγμα» είπε ο διευθυντής του πυρηνικού σταθμού

Βρετανία: Χειροπέδες στη Γκρέτα Τούνμπεργκ για επίδειξη πλακάτ ‑ Η στιγμή της σύλληψης

Κόσμος 23.12.2025
Η επιγραφή που κρατούσε η Σουηδή ακτιβίστρια

Χριστουγεννιάτικη φορολοταρία: 100.000 ευρώ σε 12 τυχερούς – Δείτε εάν κερδίσατε

Οικονομία 23.12.2025
Ποιοι αποκλείονται από τη φορολοταρία

Ζωγράφου: Τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνδρας σε ασανσέρ σε σούπερ μάρκετ

Ελλάδα 23.12.2025
Απεγκλωβίστηκε επίσης και μία γυναίκα από ασανσέρ στο δήμο Καλλιθέας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ