E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νικολόπουλος: Δεν έγινα υπουργός για να μην ερεθιστεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου

«Επαναλαμβάνεται το κακόγουστο έργο του Ιανουαρίου»

Δημοσίευση 29/9/2015 | 11:05

Νικολόπουλος: Δεν έγινα υπουργός για να μην ερεθιστεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου

Δεν έγινα υπουργός για να μην ερεθιστεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, δηλώνει σε ραδιοφωνικής συνέντευξή του ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος, που ναι μεν ξεκαθαρίζει ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά «υπόσχεται» να μιλήσει για όσα διαδραματίστηκαν στο παρασκήνιο αμέσως μετά.

«Έχω αρνηθεί και θα συνεχίσω να αρνούμαι να κάνω δημόσια γνωστά μερικά γεγονότα, θα μιλήσω μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την οποία ψήφο ασφαλώς και θα δώσω» δηλώνει και, τονίζοντας πως εκ μέρους του «δεν υπήρξε η παραμικρή όχληση προς τους επικεφαλής των κομμάτων της συγκυβέρνησης» για να πάρει υπουργική θέση, συνεχίζει: «Επισήμως πληροφορήθηκα ότι η πρόταση του κ. Καμμένου απερρίφθη από τον κ. Τσίπρα καθότι η συμμετοχή μου στην κυβέρνηση θα ερέθιζε αρνητικά τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου λόγω του γνωστού τιτιβίσματος, του ατυχούς, που είχα κάνει στο παρελθόν».

Ο κύριος Νικολόπουλος ισχυρίζεται πως μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, υπήρξε μια «επανάληψη» όσων διαδραματίστηκαν τον περασμένο Ιανουάριο, τα οποία τότε είχε αντιμετωπίσει «ως καλός στρατιώτης», «με ψυχραιμία, συνεχίζοντας τον αγώνα με πάθος και ζέση τιμώντας για μια ακόμα φορά τα λοχιόσημά μου».

«Και φτάσαμε σε αυτό τον πρόσφατο σχηματισμό και έχουμε και πάλι τα ίδια γεγονότα να εξελίσσονται όπως τον Γενάρη δηλαδή να απορρίπτεται η πρόταση Καμμένου για να μην ταραχτεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ενδεχομένως και οι "53" και μέσω διαρροών στον Τύπο παρουσιάζομαι ως δυνάμει δεύτερος αντιπρόεδρος της Βουλής. Έχουμε λοιπόν μια επανάληψη του κακόγουστου έργου του Ιανουαρίου… Δεν μπορώ να ανεχτώ εκ νέου το όνομα μου να γίνεται μπαλάκι μεταξύ Κουμουνδούρου και Χαροκόπου και για αυτό είπα ότι όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε άλλη φορά», δηλώνει στα Παραπολιτικά ο κύριος Νικολόπουλος.

Τέλος, αναφορικά με το ζήτημα της απαλλαγής από τα θρησκευτικά στα σχολεία που απασχολεί την κυβέρνηση, ο κύριος Νικολόπουλος δηλώνει «αντίθετος» με την πρόταση και εξηγεί: «Εάν η κυβέρνηση θέλει πραγματικά να αλλάξει κάτι που το Σύνταγμα προστατεύει όπως είναι το μάθημα των θρησκευτικών, τότε θα πρέπει να ζητήσει τη γνώμη των πολιτών με δημοψήφισμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απόλλων Σμύρνης: Σήκωσε το πρωτάθλημα και επέστρεψε στη Γ` Εθνική

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Απόλλων Σμύρνης εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α` ΕΠΣΑ και κλείδωσε την επιστροφή του στην Γ` Εθνική

Συναγερμός στον Περσικό Κόλπο: Επίθεση σε φορτηγό πλοίο ανοιχτά του Ιράν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αναφορά για πολλαπλά μικρά σκάφη κοντά στο Σιρίκ - Ασφαλές το πλήρωμα, σε επιφυλακή η ναυτιλιακή κοινότητα

Κεφαλονιά: Νέες αποκαλύψεις για την Μυρτώ – «Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών δεν συνάδουν με την συμπεριφορά της»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο δικηγόρος της οικογένειας λέει ότι με την υπόθεση της Μυρτούς «άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για νέο κύκλο ερευνών σχετικά με κυκλώματα ναρκωτικών στο νησί»

Σερ Αλεξ Φέργκιουσον: Στο νοσοκομείο ο ιστορικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

«Δεν μπορούσα να πω ούτε το όνομά μου»: Η σοκαριστική μαρτυρία μιας Ουκρανής μετά από τον ξυλοδαρμό της στο Ντουμπάι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η σοκαριστική υπόθεση της Maria Kovalchuk παραμένει ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα περιστατικά που καταγράφηκαν στο Ντουμπάι το 2025

Συναγερμός στο Τσερνόμπιλ: Drone επιτέθηκε σε εργαστήριο ελέγχου εξωτερικής ραδιενέργειας

Κόσμος Χτες
Δεν είναι ακόμη γνωστό αν το πλήγμα προκάλεσε ζημιές στο εργαστήριο, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας

Νέα Μάκρη: Αγρια δoλoφovία 36χρονου ‑ Συνελήφθη η σύζυγός του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση

Μετρό: Ποιοι σταθμοί της Γραμμής 2 θα κλείσουν νωρίτερα σήμερα και αύριο

Ελλάδα Χτες
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Γραμμή 2 του Μετρό την Κυριακή (3/5) και την Δευτέρα (4/5) λόγω εργασιών στο Μετρό

Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 κλεμμένα αρχαία αντικείμενα

Ελλάδα Χτες
Αυτά τα πολύτιμα αντικείμενα αποτελούσαν σημαντικό μέρος της ζωής στον αρχαίο κόσμο

Σε τροχιά γύρω από τη Γη οι 4 πρώτοι ελληνικοί θερμικοί δορυφόροι για πρόληψη των πυρκαγιών

Ελλάδα Χτες
Το σύστημα, που αναπτύχθηκε από την OroraTech, αποτελεί το πρώτο εθνικό δορυφορικό σύστημα σχεδιασμένο για την ανίχνευση και παρακολούθηση πυρκαγιών

Εταιρεία λάνσαρε chatbot που επιτρέπει συνομιλίες με τον «Ιησού» έναντι 1,99 δολαρίων το λεπτό

Tech + Science Χτες
Εταιρεία χρεώνει άτομα 1,99 δολάρια ανά λεπτό για να μιλήσουν με το Avatar του Ιησού με τεχνητή νοημοσύνη.