E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζουν επί ένα χρόνο χωρίς… χρήματα

Δυο νέοι μοιράζονται την εμπειρία τους

Δημοσίευση 29/9/2015 | 00:00

Ζουν επί ένα χρόνο χωρίς… χρήματα

Δύο νέοι από την Αυστραλία, αποφάσισαν να ζήσουν χωρίς μετρητά. Έτσι, ανακάλυψαν νέους τρόπους, ώστε να περάσουν έναν χρόνο από τη ζωή τους χωρίς την ανάγκη των χρημάτων.

Έχτισαν οι ίδιοι το σπίτι τους, στο οικόπεδο ενός φίλου τους, στα δυτικά της Gippsland, μιας αγροτικής περιοχής στη Βικτώρια. Το οίκημα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένα υλικά, ενώ για την διατροφή τους, η 24χρονη Rachel Newby και ο 26χρονος Liam Culbertson, καλλιεργούν τα απαραίτητα.

Ακόμα, συχνά ψάχνουν σε σκουπιδοτενεκέδες για αποφάγια και ορισμένες φορές βοηθούν τους ντόπιους αγρότες, με αντάλλαγμα φρέσκα προϊόντα.

Όπως λέει η Newby, απολαμβάνουν αυτή την ελευθερία που τους παρέχει η αποχή τους από τα χρήματα, μιας και μπορούν να επιλέξουν να κάνουν δραστηριότητες ανεξάρτητα από το αν θα τους προσφέρουν λεφτά, ενώ επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το ενοίκιο του σπιτιού τους ή το φαγητό ή τα ακριβά ρούχα.

Ουσιαστικά, έχουν όλον τον χρόνο δικό τους, μιας και έχουν την ευκαιρία να αποφασίσουν πως ακριβώς θέλουν να τον περάσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.

Το τραγικό τέλος του πιο αγαπημένου παιδιού του Χόλιγουντ: Σκοτώθηκε στα 31 του για 50 δολάρια και έναν χαμένο σκύλο

E-Daily 1.Hero 04.07.2026
Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Το τέλος του όμως ήταν συγκλονιστικό

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του παιδιού της Jennifer Lopez που συζητιέται διεθνώς

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η οικογένεια Lopez γυρίζει σελίδα καθώς τα δίδυμα ενηλικιώνονται και ακολουθούν τον δικό τους δρόμο

Kim Kardashian: Γιατί απομακρύνεται από το όνειρο της Νομικής

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Απογοητευμένη η Kim Kardashian μετά τις εξετάσεις

Σίσσυ Χρηστίδου: Viral το βίντεο με μικροσκοπικό μπικίνι από την Πάτμο – Το ζουμ στους κοιλιακούς «φέτες» που άναψε φωτιές

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στο «νησί της Αποκάλυψης» παρέα με την κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά, μοιράζοντας στόρι που έγιναν αμέσως viral.

Φινάλε για το Happy Day: Ποιοι αποχωρούν από την ομάδα και τι είπε η Τσιμτσιλή στο αντίο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε δύο στενούς συνεργάτες της στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Αννα Βίσση: Τι έκανε για τη μητέρα της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το ΟΑΚΑ

Social Χτες
Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο εξωτερικό για τα γυρίσματα της μεγάλης συναυλίας της στο ΟΑΚΑ και έκανε μία συγκινητική αφιέρωση στη μητέρα της.