E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζουν επί ένα χρόνο χωρίς… χρήματα

Δυο νέοι μοιράζονται την εμπειρία τους

Δημοσίευση 29/9/2015 | 00:00

Ζουν επί ένα χρόνο χωρίς… χρήματα

Δύο νέοι από την Αυστραλία, αποφάσισαν να ζήσουν χωρίς μετρητά. Έτσι, ανακάλυψαν νέους τρόπους, ώστε να περάσουν έναν χρόνο από τη ζωή τους χωρίς την ανάγκη των χρημάτων.

Έχτισαν οι ίδιοι το σπίτι τους, στο οικόπεδο ενός φίλου τους, στα δυτικά της Gippsland, μιας αγροτικής περιοχής στη Βικτώρια. Το οίκημα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένα υλικά, ενώ για την διατροφή τους, η 24χρονη Rachel Newby και ο 26χρονος Liam Culbertson, καλλιεργούν τα απαραίτητα.

Ακόμα, συχνά ψάχνουν σε σκουπιδοτενεκέδες για αποφάγια και ορισμένες φορές βοηθούν τους ντόπιους αγρότες, με αντάλλαγμα φρέσκα προϊόντα.

Όπως λέει η Newby, απολαμβάνουν αυτή την ελευθερία που τους παρέχει η αποχή τους από τα χρήματα, μιας και μπορούν να επιλέξουν να κάνουν δραστηριότητες ανεξάρτητα από το αν θα τους προσφέρουν λεφτά, ενώ επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το ενοίκιο του σπιτιού τους ή το φαγητό ή τα ακριβά ρούχα.

Ουσιαστικά, έχουν όλον τον χρόνο δικό τους, μιας και έχουν την ευκαιρία να αποφασίσουν πως ακριβώς θέλουν να τον περάσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Media 04.10.2025
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»