E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στο στεγνό... μίλησε ο Ρόσμπεργκ

Η Ferrari δεν έχει τον ρυθμό της Σιγκαπούρης

Δημοσίευση 26/9/2015 | 10:55

Στο στεγνό... μίλησε ο Ρόσμπεργκ

Για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες φημίζεται η Σουζούκα και η χθεσινή ημέρα ήταν βροχερή, όμως η σημερινή ήταν στεγνή. Υπό συννεφιά μεν, αλλά δεν έπεσε ούτε σταγόνα στην ιαπωνική πίστα. Στο στεγνό, λοιπόν, η Mercedes είχε τον πρώτο λόγο, με τον Νίκο Ρόσμπεργκ να... προειδοποιεί στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών και να είναι πιο γρήγορος από τον Λιούις Χάμιλτον στις κατατακτήριες.

Έτσι, κατέκτησε τη δεύτερη pole position στη σεζόν για να είναι μαζί με τον Σεμπάστιαν Φέτελ οι δύο πιλότοι που έβαλαν... φρένο στον Βρετανό. Ο Γερμανός έθεσε τον ρυθμό του στη Σουζούκα, ο Χάμιλτον το πάλεψε, αλλά για 76 χιλιοστά δεν τα κατάφερε και έμεινε δεύτερος για τρίτη φορά τη φετινή χρονιά.

Μάλιστα, τα «ασημί βέλη» ήταν τα μοναδικά μονοθέσια που... έπεσαν κάτω από το 1:33.0, με τον Βαλτέρι Μπότας να έρχεται τρίτος και τον Φέτελ να μένει τέταρτος. Η Ferrari δεν έχει τον ρυθμό της Σιγκαπούρης και ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο από τη τέταρτη θέση, τη στιγμή που ο Κίμι Ραϊκόνεν ήταν πιο πίσω στην έκτη.

Ενδιάμεσά τους βρέθηκε ένας πρώην της Scuderia, ο Φελίπε Μάσα, ενώ τον Iceman ακολούθησαν οι Ντάνιελ Ρικιάρντο, Ρομάν Γκροζάν, Σέρχιο Πέρεζ, με τον Ντανιίλ Κβιάτ να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα. Βέβαια, οι δύο τελευταίοι δεν πρόλαβαν να γράψουν χρόνους στο Q3 λόγω του ατυχήματος του Ρώσου.

Ο Κβιάτ έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και κατέληξε στα προστατευτικά λάστιχα, με την RB11 να φέρνει και μία τούμπα. Ο Ρώσος βγήκε άθικτος, αλλά η διαδικασία ολοκληρώθηκε 36 δεύτερα πριν το φινάλε με κόκκινη σημαία. Από εκεί και πέρας, εκτός δεκάδας έμειναν οι Νίκο Χούλκενμπεργκ, Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ, Παστόρ Μαλντονάντο, Φερνάντο Αλόνσο και Μαξ Φερστάπεν.

Όσον αφορά τον Ολλανδό, ακινητοποίησε το μονοθέσιό του στην πίστα στο Q1, με αποτέλεσμα να μη βγει καν στην πίστα στο Q2, όπου θα είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδό του στη δεκάδα. Τέλος, από το πρώτο σκέλος αποκλείστηκαν οι Τζένσον Μπάτον, Μάρκους Έρικσον, Φελίπε Νασρ, Γουίλ Στίβενς, Αλεξάντερ Ρόσι, με τον τελευταίο να μην καλύπτει το 107% του πρώτου χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Οικονομία Χτες
Δόσεις, εκπτώσεις και τι πρέπει να προσέξετε

Τι θα γίνει με τις τράπεζες σε περίπτωση πολέμου

Οικονομία Χτες
Τα πιθανά σενάρια σε περίπτωση πολεμικής κρίσης και ο μεγαλύτερος κίνδυνος

Ενταση με τηλεοπτικό συνεργείο στη Βηρυτό: `Δεν θέλουν οι άνθρωποι να είμαστε εδώ`

Κόσμος Χτες
Η σύνδεση κόπηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Καύσιμα: Στα 2 ευρώ ήδη η βενζίνη – Τι φταίει τελικά για τις αυξήσεις

Οικονομία Χτες
Τα καύσιμα ανεβαίνουν με ταχύτητα λόγω του πολέμου στο Ιράν – Ακραίες τιμές στα νησιά – Τα αίτια

Λάρισα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε πολίτες με «χρυσές λίρες»

Ελλάδα Χτες
Κέρδη πάνω από 1 εκατ. ευρώ - Πως δρούσαν;

Ημαθία: Λύκοι κόβουν βόλτες έξω από σπίτια, φτάνουν ακόμα και μέσα στην Αλεξάνδρεια

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό

Κρίση στον ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε το Επιστημονικό Συμβούλιο

Ελλάδα Χτες
Καταγγελία για βιαιοπραγία κατά του προέδρου

Τρίπολη ‑ θάνατος αστυνομικού: Ο σύζυγός της και τα παιδιά ήταν στο σπίτι την ώρα του συμβάντος

Ελλάδα Χτες
Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο θανάσιμος τραυματισμός της γυναίκας, η οποία φέρεται να έβαλε η ίδια τέλος στη ζωή της

Φρίκη στην Αχαΐα: Πρώην μαιευτήρας έβγαζε γυμνές φωτογραφίες τα εγγόνια του

Ελλάδα Χτες
Είχε βίντεο με σeξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Ενεργειακό «σοκ» από τον πόλεμο στον Περσικό Κόλπο: Αυξήσεις σε βενζίνη και diesel

Οικονομία Χτες
Φόβοι ότι το πετρέλαιο θα ξεπεράσει τα 100 δολάρια

Δύο αδέρφια βασάνιζαν τη μητέρα τους, την άφησαν να πεθάνει, έκρυψαν το θάνατό της και έπαιρναν δάνεια στο όνομά της

Κόσμος Χτες
Η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το 2022 και το έγκλημα αποκαλύφθηκε το 2026 - Πώς οι γιοι κατάφεραν να αποπροσανατολίσουν τις αρχές

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ασημένιος στον τελικό των κρίκων στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μπακού

Αθλητικά Νέα Χτες
«Ο Λευτέρης Πετρούνιας για άλλη μια φορά γέμισε όλους τους Έλληνες με υπερηφάνεια»