E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επανάσταση στο ξύρισμα: Ήρθε το ξυραφάκι με laser χωρίς λέπιδα!

To Skarp φιλοδοξεί να αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε για το ξύρισμα

Δημοσίευση 26/9/2015 | 00:00

Επανάσταση στο ξύρισμα: Ήρθε το ξυραφάκι με laser χωρίς λέπιδα!

Το ξύρισμα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επίπονη μία συνήθεια για τον ανδρικό πληθυσμό, καθώς οι ενοχλητικοί ερεθισμοί της επιδερμίδας και τα κοψίματα λόγω απροσεξίας είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Ωστόσο, το Skarp ένα high-tech ξυράφι που βασίζεται στην τεχνολογία laser φιλοδοξεί να αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι πρότινος για το ξύρισμα.

Ο εμπνευστής του Skarp, Morgan Gustavsson σκέφτηκε τη συγκεκριμένη τεχνολογία πολλά χρόνια πριν (2001), παρόλα αυτά τότε δεν υπήρχαν τα μέσα για να μπορέσει να δώσει πνοή στο όραμα του. Ωστόσο, η εμπειρία που αποκόμισε στον χώρο των ιατρικών και κοσμητικών μηχανημάτων που λειτουργούν με laser, τον βοήθησε να ολοκληρώσει το lased-based ξυράφι του. Σύμφωνα με την εταιρεία Skarp Technologies το συγκεκριμένο ξυράφι είναι απολύτως ακίνδυνο και καθίσταται ιδανικό για τις ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Το Skarp ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να καίει τις τρίχες του προσώπου, αντί να τις κόβει όπως τα παραδοσιακά ξυράφια. Αυτή η μέθοδος όχι μόνο βοηθάει στην καλύτερη αίσθηση της επιδερμίδας, αλλά παράλληλα σταματάει την γρήγορη ανάπτυξη νέων τριχών. To ξυράφι Skarp μπορεί να έρθει σε επαφή με νερό, αν και για να λειτουργήσει δε χρειάζεται ο χρήστης να έχει βρεγμένο το πρόσωπο του.

Ως είθισται, το ξυράφι Skarp ανέβηκε στο Kickstarter και κυριολεκτικά «σάρωσε», καθώς μέσα σε μόλις 2 μέρες συγκεντρώθηκαν τα χρήματα, πιάνοντας το ποσό των 160.000$! Με 24 ημέρες να απομένουν, ήδη έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 240.000$ από 1700 και πλέον backers, φανερώνοντας τη δυναμική του συγκεκριμένου προϊόντος. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δέσποινα Βανδή: Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς – Δείτε βίντεο

Tabloid 01.07.2025
Οι πρώτες στιγμές της τραγουδίστριας με το κατοικίδιό της

Γιάννης Πάριος: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον γιο του Χάρη Βαρθακούρη εδώ και 10 χρόνια

Tabloid 01.07.2025
«Είχα να βγάλω φωτογραφία με τον πατέρα μου, οι δυο μας μόνο, σίγουρα πάνω από 10 χρόνια…», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Χάρης Βαρθακούρης

Αρια Καλύβα κατά Βασάλου: «Ένα ραντεβού μαζί του μοιάζει με περιφορά επιταφίου»

Tabloid 01.07.2025
«Ο κύριος Βασάλος έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές και το θεωρώ πολύ προσβλητικό το σχόλιό του», είπε η Αρια Καλύβα

Marseaux: «Με το που έχασα την μαμά μου έφυγα από το σπίτι» – Η αλήθεια για την σχέση με την αδερφή και τον πατέρα της

Celebrity Stories 01.07.2025
Το τατουάζ που έχει κάνει για την μαμά της, η απώλειά της και ο έρωτας στη ζωή της

Έπος στο λιμάνι του Πειραιά: Νεαρός ραπάρει και ο Τσελίκας ξεσαλώνει στον χορό

Social 01.07.2025
Ο Γιώργος Τσελίκας το έριξε στον χορό όταν ένας νεαρός που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο πλοίο άρχισε να ραπάρει

Ηρώ Καριοφύλλη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε

Tabloid 01.07.2025
«Κι άλλα γενέθλια κι άλλος χρόνος ζωντανή...», ανέφερε σε ανάρτησή της τον περασμένο Ιανουάριο