E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γερμανία: «Δολοφονημένη» γυναίκα βρέθηκε ζωντανή 31 χρόνια μετά!

Στο Ντίσελντορφ

Δημοσίευση 25/9/2015 | 09:10

Γερμανία: «Δολοφονημένη» γυναίκα βρέθηκε ζωντανή 31 χρόνια μετά!

Μια γυναίκα η οποία σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές φερόταν να έχει πέσει θύμα δολοφονίας, βρέθηκε τυχαία υγιέστατη στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, όπου ζούσε επί 31 χρόνια κρύβοντας, με απόλυτη επιτυχία, την πραγματική ταυτότητά της.

Η γυναίκα, 55 ετών σήμερα, εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 1984 από την περιοχή του Μπρούνσβικ. Τότε ήταν 24 ετών και διέμενε σε έναν φοιτητικό κοιτώνα, με την έρευνα της αστυνομίας να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η φοιτήτρια είχε δολοφονηθεί.

Οι αρχές έφτασαν μάλιστα πολύ κοντά στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη. Ένας άνδρας που είχε συλληφθεί για τον φόνο μιας μαθήτριας σε ένα δάσος κοντά στο Βόλφσμπουργκ «ομολόγησε» τη… δολοφονία της 24χρονης αλλά αργότερα ανακάλεσε. Το 1989 η αγνοούμενη κηρύχθηκε επισήμως νεκρή.

Εντελώς κατά τύχη, η αστυνομία ξαναβρήκε τα ίχνη της στις 11 Σεπτεμβρίου. Αστυνομικοί κλήθηκαν σε ένα σπίτι του Ντίσελντορφ όπου είχε γίνει διάρρηξη και αιφνιδιάστηκαν όταν η γυναίκα που βρήκαν εκεί τους αποκάλυψε ότι το όνομα στο κουδούνι δεν ήταν το πραγματικό της. Στη συνέχεια, τους είπε το πραγματικό της όνομα και δήλωσε ότι εξαφανίστηκε οικειοθελώς πριν από 31 χρόνια.

Η 55χρονη είχε ακόμη στην κατοχή της τα έγγραφα που πιστοποιούσαν την ταυτότητά της και τα έδειξε στους αστυνομικούς. Αρνήθηκε όμως να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους το έκανε και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να έλθει σε επαφή με την οικογένειά της.

Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει ακόμη πώς κατάφερε να ζήσει επί τόσα χρόνια με ψεύτικα στοιχεία, χωρίς να έχει καμία ταυτότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κίσσαμος: 15χρονη υπέστη χημικά εγκαύματα από καρναβαλικό σπρέι

Ελλάδα 24.02.2026
Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής

Καιρός: Μυρίζει άνοιξη ‑ Πώς θα πάει το επόμενο δεκαπενθήμερο

Καιρός 24.02.2026
Η χώρα περνά σε πιο ήρεμη καιρική φάση

Σε Red Code ξανά ο Έβρος λόγω κινδύνου για πλημμύρες

Ελλάδα 24.02.2026
Λόγω της ανόδου της στάθμης και υπερχείλισης του ποταμού Έβρου

Πλούσια χήρα μηνύει την οικονόμο του νεκρού συζύγου της, γιατί αρνείται να εγκαταλείψει την έπαυλη αξίας 13 εκατομμυρίων δολαρίων

Κόσμος 24.02.2026
Οι κληρονόμοι πετούσαν ακόμα και χιονόμπαλες στα παράθυρα, για να τραβήξουν την προσοχή της οικονόμου

Βολέ τερματοφύλακα συνέτριψε γλάρο: Ποδοσφαιριστής έσωσε το πτηνό με ΚΑΡΠΑ

Αθλητικά Νέα 24.02.2026
Απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων σε αγώνα στην Τουρκία

Σφραγίστηκε παράνομο τζαμί στον Αγιο Παντελεήμονα, συνελήφθη και απελαύνεται Μπανγκλαντεσιανός που είχε άδεια παραμονής

Ελλάδα 24.02.2026
Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής που εφαρμόζεται μετά τις σχετικές νομοθετικές παρεμβάσεις του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου

Πενθεί ο Ολυμπιακός και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σωτήρης Γκαβέζος

Αθλητικά Νέα 24.02.2026
«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου

Αυτά είναι τα ονοματεπώνυμα των 200 που εκτελέστηκαν στον τοίχο της Καισαριανής

Ελλάδα 24.02.2026
Τα αναφέρει ένα προς ένα στο βιβλίο του ο γιατρός των κρατουμένων του στρατοπέδου συγκέντρωσης Χαϊδαρίου, Αντώνης Φλούντζης