E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γερμανία: «Δολοφονημένη» γυναίκα βρέθηκε ζωντανή 31 χρόνια μετά!

Στο Ντίσελντορφ

Δημοσίευση 25/9/2015 | 09:10

Γερμανία: «Δολοφονημένη» γυναίκα βρέθηκε ζωντανή 31 χρόνια μετά!

Μια γυναίκα η οποία σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές φερόταν να έχει πέσει θύμα δολοφονίας, βρέθηκε τυχαία υγιέστατη στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, όπου ζούσε επί 31 χρόνια κρύβοντας, με απόλυτη επιτυχία, την πραγματική ταυτότητά της.

Η γυναίκα, 55 ετών σήμερα, εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 1984 από την περιοχή του Μπρούνσβικ. Τότε ήταν 24 ετών και διέμενε σε έναν φοιτητικό κοιτώνα, με την έρευνα της αστυνομίας να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η φοιτήτρια είχε δολοφονηθεί.

Οι αρχές έφτασαν μάλιστα πολύ κοντά στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη. Ένας άνδρας που είχε συλληφθεί για τον φόνο μιας μαθήτριας σε ένα δάσος κοντά στο Βόλφσμπουργκ «ομολόγησε» τη… δολοφονία της 24χρονης αλλά αργότερα ανακάλεσε. Το 1989 η αγνοούμενη κηρύχθηκε επισήμως νεκρή.

Εντελώς κατά τύχη, η αστυνομία ξαναβρήκε τα ίχνη της στις 11 Σεπτεμβρίου. Αστυνομικοί κλήθηκαν σε ένα σπίτι του Ντίσελντορφ όπου είχε γίνει διάρρηξη και αιφνιδιάστηκαν όταν η γυναίκα που βρήκαν εκεί τους αποκάλυψε ότι το όνομα στο κουδούνι δεν ήταν το πραγματικό της. Στη συνέχεια, τους είπε το πραγματικό της όνομα και δήλωσε ότι εξαφανίστηκε οικειοθελώς πριν από 31 χρόνια.

Η 55χρονη είχε ακόμη στην κατοχή της τα έγγραφα που πιστοποιούσαν την ταυτότητά της και τα έδειξε στους αστυνομικούς. Αρνήθηκε όμως να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους το έκανε και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να έλθει σε επαφή με την οικογένειά της.

Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει ακόμη πώς κατάφερε να ζήσει επί τόσα χρόνια με ψεύτικα στοιχεία, χωρίς να έχει καμία ταυτότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καθαρισμός οικοπέδων: Φρένο στην παράταση ‑ Μεγάλα πρόστιμα στους ξεχασιάρηδες

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Μόλις 300.000–350.000 δηλώσεις έχουν υποβληθεί έως τώρα, ενώ η προθεσμία της 15ης Ιουνίου παραμένει αμετάκλητη σύμφωνα με τον υπουργό Τουρνά.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Σερβετάς

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών

Σε ποια χώρα η τεχνητή νοημοσύνη θα συμπεριληφθεί στα σχολικά προγράμματα

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Η κυβέρνηση διέθεσε για τον σκοπό αυτό 300 εκατομμύρια ευρώ

Ποια χρέη προς την εφορία χαρακτηρίζονται «ανεπίδεκτα είσπραξης»

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Η ΑΑΔΕ εντάσσει επιπλέον 6 δισ. ευρώ στα «παγωμένα» χρέη έως το τέλος του 2026, χωρίς ωστόσο αυτά να διαγράφονται.

Υπόθεση Λιανά: Τι αποκαλύφθηκε για την οικογένεια του βασικού υπόπτου που συγκλονίζει τη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο πατέρας και ο αδελφός του Ζερόμ Μπαρελά έχουν κατά το παρελθόν αντιμετωπίσει κατηγορίες για βιασμό, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Τραμπ: «Ο Ερντογάν είναι πολύ καλός φίλος μου»

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
«Δεν θα γίνει κάτι με Τουρκία-Ισραήλ, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ πρόεδρος», εκτίμησε

Σκηνές χάους στο Μπέλφαστ: Φλεγόμενα οχήματα και αιματηρές ταραχές παρέλυσαν την πόλη

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα η Βόρεια Ιρλανδία φλέγεται, με επιθέσεις εναντίον μεταναστών, εμπρησμούς και συγκρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις, μετά από μαχαίρωμα Σουδανού υπηκόου.

Αίγιο: Το κίνητρο πίσω από τη διπλή δολοφονία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη

Ιράν: Ανακοίνωσε ότι κλείνει τα Στενά του Ορμούζ

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Βομβαρδισμοί και συγκρούσεις στο όνομα της... διπλωματίας

«Μαϊμού γιατρός» στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Τι κατάφερε να κάνει πριν τον αντιληφθούν

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Αγνωστος Ρομά φορώντας ιατρική ενδυμασία εισέβαλε σε θαλάμους της Παθολογικής Κλινικής και αφαίρεσε χρήματα, κινητά και τραπεζικές κάρτες από ασθενείς και συνοδούς.

Αίγιο: «Τους αγαπούσα πολύ, είμαι αθώος» – Τα νέα στοιχεία που «δένουν» τον 65χρονο για το διπλό φονικό

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν όλα τα πιθανά κίνητρα του δράστη