E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η φωτογραφία που κάνει θραύση: Πώς θα πάρει ο Βούτσης την προεδρία από τη Ζωή

Θα το ζήσουμε κι αυτό...

Δημοσίευση 25/9/2015 | 00:02

Η φωτογραφία που κάνει θραύση: Πώς θα πάρει ο Βούτσης την προεδρία από τη Ζωή

Και ποιός δεν θέλει να ζήσει τη στιγμή που ο νέος Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μετά την εκλογή του, θα παραλάβει από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ενα ακόμη σόου από την πρώην πρόεδρο της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ετοιμάζεται να ζήσει η βουλή, εντός ολίγων ημερών, όταν θα προταθεί για τη θέση ο Νίκος Βούτσης και θα ψηφιστεί στην ολομέλεια.

Η Ζωή και ο Νίκος Βούτσης θα βρεθούν αντιμέτωποι όταν ο τελευταίος θα παραστεί στην τελετή παράδοσης-παραλαβής από την προκάτοχό του.

Και μπορεί την τελευταία φορά τα πράγματα να ήταν ...ρόδινα, όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παρέδωσε στην Ζωή με μια ανθοδέσμη, τώρα όλα αλλάζουν και θα είναι, μάλλον, ως εξής:

Προληπτικά πυρά από τη Ζωή στον Βούτση

Προληπτικά «πυρά» κατά του «όποιου νέου Προέδρου της Βουλής», όπως τον χαρακτήρισε, εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου προειδοποιώντας έτσι τον κ. Βούτση, ο οποίος, όπως έχει γίνει γνωστό, προαλείφεται να την διαδεχθεί στο υψηλό θεσμικό αξίωμα, να μην αφήσει αναξιοποίητο το έργο της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής, στην οποία δεν παρέστη τελικώς ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης αν και είχε κληθεί, η κυρία Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στο έργο που επιτέλεσε η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους και το οποίο, όπως τόνισε, δεν πρέπει να πάει χαμένο, αντιθέτως ο νέος Πρόεδρος της Βουλής θα πρέπει να βασιστεί σε αυτό και να το αξιοποιήσει στο έπακρο.

Αυτό άλλωστε θα είναι και ένα από τα ζητήματα που αναμένεται να θέσει μετΆ επιτάσεως η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής στον διάδοχό της κατά την διαδικασία παράδοσης – παραλαβής, εκτός όλων των άλλων φυσικά που θα έχει να του επισημάνει ασκώντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι, η κυρία Κωνσταντοπούλου έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με την οποία θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία των τελευταίων συνεδριάσεων της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Πηγή: Πώς θα πάρει ο Βούτσης την προεδρία από τη Ζωή - Η φωτογραφία που κάνει θραύση [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/227687/pos-tha-parei-o-voytsis-tin-proedria-apo-ti-zoi-i-fotografia-poy-kanei-thraysi-eikona#ixzz3mgxo6sDD

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Netflix εξαγοράζει τη Warner Bros. και την HBO σε συμφωνία ‑ μαμούθ

Media 05.12.2025
Ανατρέπεται ο χάρτης της παγκόσμιας ψυχαγωγίας

Βίκυ Βολιώτη: Ήταν πολύ αυτονόητη για μένα η υιοθεσία. Ίσως να φοβόμουν και την εγκυμοσύνη

Tabloid 05.12.2025
Η Βίκυ Βολιώτη μιλά για την υιοθετημένη κόρη της και το πώς την άλλαξε

Ο Τζακ Νίκολσον αγκαλιά με τα δύο παιδιά του – Η σπάνια εμφάνιση του 88χρονου ηθοποιού

Tabloid 05.12.2025
Η φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του στο Instagram

Η απάντηση της Κόνι Μεταξά στον Τάσο Ξιαρχό: Γιατί θεωρείται κακό το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι;

Tabloid 05.12.2025
Αν εγώ σε κράζω επειδή εσύ τραγουδάς σε πανηγύρια, δεν φταίω, είχε πει ο χορογράφος για την τραγουδίστρια και άλλοτε φίλη του

Νέα Ζηλανδία: Γλάρος τραυμάτισε δημοσιογράφο σε ζωντανή μετάδοση – Δείτε βίντεο

Παράξενα 05.12.2025
Το βίντεο έγινε viral μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα

Εβελίνα Σκίτσκο για τη μάχη με τον καρκίvo: «Αγνοούσα τα έντονα συμπτώματα, έκανα έναν χρόνο να πάω στον γιατρό»

Tabloid 05.12.2025
Tην Εβελίνα Σκίτσκο φιλοξένησε το πρωί της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου στο Buongiorno η Φαίη Σκορδά