E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η φωτογραφία που κάνει θραύση: Πώς θα πάρει ο Βούτσης την προεδρία από τη Ζωή

Θα το ζήσουμε κι αυτό...

Δημοσίευση 25/9/2015 | 00:02

Η φωτογραφία που κάνει θραύση: Πώς θα πάρει ο Βούτσης την προεδρία από τη Ζωή

Και ποιός δεν θέλει να ζήσει τη στιγμή που ο νέος Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μετά την εκλογή του, θα παραλάβει από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ενα ακόμη σόου από την πρώην πρόεδρο της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ετοιμάζεται να ζήσει η βουλή, εντός ολίγων ημερών, όταν θα προταθεί για τη θέση ο Νίκος Βούτσης και θα ψηφιστεί στην ολομέλεια.

Η Ζωή και ο Νίκος Βούτσης θα βρεθούν αντιμέτωποι όταν ο τελευταίος θα παραστεί στην τελετή παράδοσης-παραλαβής από την προκάτοχό του.

Και μπορεί την τελευταία φορά τα πράγματα να ήταν ...ρόδινα, όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παρέδωσε στην Ζωή με μια ανθοδέσμη, τώρα όλα αλλάζουν και θα είναι, μάλλον, ως εξής:

Προληπτικά πυρά από τη Ζωή στον Βούτση

Προληπτικά «πυρά» κατά του «όποιου νέου Προέδρου της Βουλής», όπως τον χαρακτήρισε, εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου προειδοποιώντας έτσι τον κ. Βούτση, ο οποίος, όπως έχει γίνει γνωστό, προαλείφεται να την διαδεχθεί στο υψηλό θεσμικό αξίωμα, να μην αφήσει αναξιοποίητο το έργο της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής, στην οποία δεν παρέστη τελικώς ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης αν και είχε κληθεί, η κυρία Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στο έργο που επιτέλεσε η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους και το οποίο, όπως τόνισε, δεν πρέπει να πάει χαμένο, αντιθέτως ο νέος Πρόεδρος της Βουλής θα πρέπει να βασιστεί σε αυτό και να το αξιοποιήσει στο έπακρο.

Αυτό άλλωστε θα είναι και ένα από τα ζητήματα που αναμένεται να θέσει μετΆ επιτάσεως η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής στον διάδοχό της κατά την διαδικασία παράδοσης – παραλαβής, εκτός όλων των άλλων φυσικά που θα έχει να του επισημάνει ασκώντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι, η κυρία Κωνσταντοπούλου έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με την οποία θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία των τελευταίων συνεδριάσεων της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Πηγή: Πώς θα πάρει ο Βούτσης την προεδρία από τη Ζωή - Η φωτογραφία που κάνει θραύση [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/227687/pos-tha-parei-o-voytsis-tin-proedria-apo-ti-zoi-i-fotografia-poy-kanei-thraysi-eikona#ixzz3mgxo6sDD

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Tabloid 18.08.2025
Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Ατύχημα για το Νίκο Κοκλώνη

Tabloid 18.08.2025
Τι συνέβη;

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Tabloid 18.08.2025
Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Tabloid 18.08.2025
Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Μαρίνα Καλογήρου: «Έζησα αδελφικά με μοναχές σε δύο μοναστήρια»

Tabloid 18.08.2025
Η σπάνια φώτο από τις διακοπές της

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Tabloid 18.08.2025
Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Tabloid 18.08.2025
Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Αυγούστου