E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αν ανεξαρτητοποιηθεί η Καταλονία, η Μπαρτσελόνα θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα

Προειδοποιήσεις από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας

Δημοσίευση 22/9/2015 | 10:18

Αν ανεξαρτητοποιηθεί η Καταλονία, η Μπαρτσελόνα θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα

Αυστηρές προειδοποιήσεις πως οι ομάδες της θα μείνουν εκτός πρωταθλήματος απευθύνουν οι Ισπανοί προς τους Καταλανούς, σε περίπτωση που η περιοχή ανεξαρτητοποιηθεί.

Ο επικεφαλής της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ήταν σαφής: ούτε η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα δεν θα μπορεί να παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς «Ο νόμος είναι σαφής: μόνο οι ομάδες της Ανδόρας, που δεν είναι ισπανικές, μπορούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Ισπανίας».

Στην περίπτωση που η Καταλονία ανεξαρτητοποιηθεί, όπως επιδιώκουν οι εθνικιστές, τότε η «La Liga» θα είναι ένα πρωτάθλημα χωρίς καταλανικές ομάδες, διευκρίνισε ο ίδιος, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Εκτός από την Μπαρτσελόνα, τον ίδιο κίνδυνο διατρέχει και η Εσπανιόλ, επίσης μία από τις μεγάλες ισπανικές ομάδες.

Οι Καταλανοί εθνικιστές έχουν υποσχεθεί να ανακηρύξουν την περιοχή αυτόνομη μέσα σε 18 μήνες, στην περίπτωση που επικρατήσουν στις εκλογές της 27ης Σεπτεμβρίου. Όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, είναι αρκετά πιθανό να κερδίσουν την πλειοψηφία στην τοπική Βουλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Ποιες περιοχές θα πληγούν περισσότερο και πότε θα υποχωρήσει

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το φαινόμενο αναμένεται να κορυφωθεί την Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Ιουλίου, με τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις στη δυτική και νότια Ελλάδα.

Ρόδος: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 19χρονου ΕΠΟΠ ‑ «Ήρθαμε, όμως εσύ έλειπες»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η οικογένεια του 19χρονου έφτασε στο νησί για το ταξίδι που σχεδίαζαν να κάνουν όλοι μαζί, πριν από τη μοιραία στρατιωτική εκπαίδευση

Καιρός: Μπουρίνι απόψε στη Βόρεια Ελλάδα – Στο «στόχαστρο» και η Θεσσαλονίκη

Καιρός Χτες
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για σύντομο αλλά τοπικά έντονο πέρασμα καταιγίδων με απότομη ενίσχυση ανέμων και αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα.

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Ελλάδα Χτες
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Καλλιγά – Αγνωστο αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Πρόστιμο 550 εκατ. ευρώ στην AliExpress από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για παράνομα προϊόντα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Κομισιόν διαπίστωσε ότι η πλατφόρμα απέτυχε να εντοπίσει και να αφαιρέσει έγκαιρα παράνομα, μη ασφαλή και απομιμητικά προϊόντα από τη διάθεσή της.

Ryanair: Τι αποκάλυψε ο CEO για το ατύχημα με το σπασμένο παράθυρο στην πτήση από Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μάικλ Ο`Λίρι δήλωσε ότι τα αρχικά ευρήματα παραπέμπουν σε «ζημιά από ξένο αντικείμενο» στον κινητήρα κατά την απογείωση από τη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο

Ελλάδα Χτες
Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή - ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.

Πέθανε ο Κέβιν Κίγκαν: Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου σε ηλικία 75 ετών

E-Daily 3.Left Χτες
Ο δις νικητής της Χρυσής Μπάλας είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο ότι έπασχε από καρκίνο σταδίου 4.

Διανομέας φαγητού κέρδισε ένα από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά βραβεία της Κίνας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 56χρονος Ουάνγκ Τζιμπίνγκ έγραφε ποιήματα σε χαρτάκια ανάμεσα στις παραδόσεις και κέρδισε το Λογοτεχνικό Βραβείο Λου Σιν με τη συλλογή «Low Flight».

ΑΑΔΕ: Δήλωνε άστεγη και έμενε σε βίλα 280 τ.μ. με πισίνα!

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τρεις συλλήψεις από τους ελεγκτές του ΔΕΟΣ - εντοπίστηκαν εικονικά τιμολόγια και συναλλαγές άνω των 40 εκατ. ευρώ.

Guardian: Τι κινδύνους κρύβει για τη Μεσσηνία η «Οδύσσεια» του Νόλαν;

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η κινηματογραφική αίγλη που απέκτησε η Μεσσηνία, αφού επιλέχθηκε για τα γυρίσματα της νέας «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν, έφερε τη Βοϊδοκοιλιά στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος

Νέοι αυστηροί κανόνες για τα πατίνια: Ποιοι δεν θα μπορούν πλέον να τα οδηγούν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση περιορίζει τη χρήση ηλεκτρικών πατινιών