E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι θα συμβεί αν κατά λάθος κάνετε σeξ φορώντας ταμπόν

Τα λάθη του αυθορμητισμού και του ασυγκράτητου πάθους

Δημοσίευση 21/9/2015 | 00:00

Τι θα συμβεί αν κατά λάθος κάνετε σeξ φορώντας ταμπόν

Το αυθόρμητο σeξ συμβαίνει και καμιά φορά συμβαίνει ενώ είστε αδιάθετη. Είναι λοιπόν λογικό λόγω του πάθους και του αυθορμητισμού της στιγμής …να ξεχαστείτε και να μην βγάλετε το ταμπόν πριν την επίμαχη στιγμή! 

Τι θα συμβεί στη συνέχεια; Θα πρέπει να ανησυχήσετε;

«Όντως μπορεί να συμβεί», λέει η γυναικολόγος Jennifer Wider. «Τυχαίνει οι γυναίκες να ξεχνούν ότι φορούν ταμπόν αλλά το πρόβλημα είναι τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι το ταμπόν να μπει ακόμα πιο μέσα στον κόλπο, γεγονός που το καθιστά πιο δύσκολο να βγει από ΅κει μέσα!» λέει η ίδια.

Και μιας και μιλάμε για τον «απεγκλωβισμό» ενός αντικειμένου από τον γυναικείο κόλπο, αυτό μπορεί να προκαλέσει από πόνο και δυσφορία μέχρι και μια μόλυνση. 

Εάν πάντως βάλετε ένα ταμπόν και δεν το θυμηθείτε ποτέ, είναι πολύ πιθανό να το βρείτε κάποια «άσχετη» στιγμή! «Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γυναικών που έρχονται στον γιατρό με συμπτώματα κολπικής λοίμωξης, και αποδεικνύεται ότι είχαν ένα ξεχασμένο ταμπόν!», λέει η Wider.

Σε κάθε περίπτωση, αν διαπιστώσετε ότι έχετε αφήσει ένα ταμπόν στον κόλπο σας κατά τη διάρκεια του σeξ, πρέπει να το βγάλετε το συντομότερο δυνατόν. Ωστόσο, η Wider αναγνωρίζει ότι αυτό είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη.

Αν αντιμετωπίσετε δυσκολία, η Wider συνιστά να πάρετε τη θέση οκλαδόν ή να σηκώσετε το ένα σας πόδι πάνω στην λεκάνη της τουαλέτας και με το άλλο σας χέρι – αφού πρώτα το έχετε πλύνει πολύ καλά- να αφαιρέσετε το ταμπόν.

Τι θα κάνετε όμως αν δεν μπορείτε να το βρείτε ή να το φτάσετε; Μην τοποθετήσετε τίποτα μέσα για να το βγάλετε. ΑντΆ αυτού όσο δύσκολο κι αν σας είναι, πάρτε ένα τηλέφωνο τον γυναικολόγο σας.

Μην αναβάλλετε την κλήση, δεδομένου ότι όσο περισσότερη ώρα είναι το ταμπόν στον κόλπο, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες μόλυνσης.

Η διαδικασία αφαίρεσης δεν είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί, λέει η Wider - είναι παρόμοια με μια γυναικολογική εξέταση. Ο γιατρός σας θα χρησιμοποιήσει ένα κάτοπτρο και αποστειρωμένα ιατρικά εργαλεία, όπως ένα μεγάλο τσιμπιδάκι, για να βγάλει το ταμπόν έξω.

Εννοείται ότι σας συνιστούμε να είστε πολύ προσεκτικές, πριν συμμετέχετε σε σeξουαλική δραστηριότητα …αλλά καταλαβαίνουμε ότι ατυχήματα συμβαίνουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από τον Heath Ledger στον άντρα των ονείρων της: Όλοι οι έρωτες της Michelle Williams

Celebrity Stories 22.11.2025
Μυστικά ραντεβού, ραγισμένες καρδιές και γάμοι που δεν είδε κανείς να έρχονται - η Michelle Williams είχε πάντα ένα ρομάντζο για τίτλο!

Χάρης Βαφειάς: «Μας κόλλησαν ναρκωτικά κάτω από πλοίο στο Μεξικό – Χάσαμε ένα σκασμό λεφτά»

Tabloid Χτες
Ο Χάρης Βαφειάς περιέγραψε άγνωστες στιγμές από τις «περιπέτειές» του στη ναυτιλία

Κέβιν Σπέισι: Είμαι γκέι, απολαμβάνω την παρέα των αντρών, δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακή εκπομπή

Tabloid Χτες
Πιο συγκεκριμένα, ο Σπέισι απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί

Δάφνη Καραβοκύρη: «Φοβήθηκα ότι ο Απόστολος Γκλέτσος θα σήκωνε χέρι στη Σοφία Μουτίδου»

Tabloid Χτες
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως μετάνιωσε που δεν πήρε θέση στο περιστατικό

Σύμφωνα με το Grok, ο Μασκ είναι πιο γυμνασμένος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και πιο έξυπνος από τον ντα Βίντσι

Παράξενα Χτες
Οι χρήστες παρατήρησαν ότι, σε μια σειρά από διαγραμμένες πλέον αναρτήσεις, το chatbot συχνά κατέτασσε τον Έλον Μασκ στην κορυφή σε οποιονδήποτε τομέα

Γρήγορης Πετράκος: Κόντρα με την Δάφνη Καραβοκύρη

TV Buzz Χτες
«Μετακόμισε σε άλλη χώρα» του είπε η παρουσιάστρια

Μελίνα Ασλανίδου: Έχω οδηγήσει και εγώ υπό την επήρεια αλκοόλ, το έχω μετανιώσει

Tabloid Χτες
Καλύτερα να με έπιαναν και να μου έβαζαν πρόστιμο, για να μην το ξανακάνω ποτέ στη ζωή μου, πρόσθεσε

Η Μεξικανή που αναστάτωσε την Ταϊλάνδη: Ποια είναι η νέα Miss Universe;

Tabloid Χτες
Η Miss Universe που είπε «όχι» και έγινε θρύλος – Το άγνωστο σκηνικό πίσω από τη στέψη

Η Φατίμα Μπος στέφθηκε νέα Miss Universe στην Ταϊλάνδη εν μέσω εντάσεων στη διοργάνωση

Tabloid Χτες
Η 25χρονη είχε βρεθεί στο προσκήνιο στις αρχές Νοεμβρίου