E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έκανα ό,τι ήθελε ο πελάτης ζωντανά: όρyια, κάψιμο με κεριά και σeξ με φρούτα»

Τι είπε στους αστυνομικούς η 38χρονη που ήταν διαδικτυακή σκλάβα για 12 χρόνια

Δημοσίευση 17/9/2015 | 09:46

«Έκανα ό,τι ήθελε ο πελάτης ζωντανά: όρyια, κάψιμο με κεριά και σeξ με φρούτα»

Ανατριχίλα προκαλούν όλα όσα είπε στους αστυνομικούς η 38χρονη γυναίκα που από τα 26 χρόνια της ήταν σκλάβα ενός 50χρονου φωτογράφου στο Γαλάτσι, ο οποίος την εξωθούσε στην ποpvεία και την ανάγκαζε σε μια εφιαλτική ζωή, απειλώντας και χτυπώντας την.

«Μου έλεγε ότι είμαι ωραία γυναίκα και μπορεί να με κάνει μοντέλο. Μετά άρχισε ο εφιάλτης», είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο».

«Είχαμε σκηνές εpωτικού ξυλοφορτώματος, ορyίων, κάψιμο με κεριά και σeξ με φρούτα. Έκανα ό,τι ήθελε ο πελάτης, ζωντανά. Υπήρχε κάποιος που έδωσε 5.000 δολάρια γιατί ήθελε κάθε μέρα πριν κοιμηθεί να βλέπει δύο γuμνές γυναίκες να χαστουκίζονται», περιέγραψε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το θύμα.

Επί 12 ολόκληρα χρόνια η 38χρονη, σήμερα, γυναίκα ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του 50χρονου, ο οποίος την εξέδιδε, την κακοποιούσε και την εξανάγκαζε σε διάφορες εpωτικές δραστηριότητες, με απειλές ότι θα δημοσιοποιούσε στο διαδίκτυο γuμνές φωτογραφίες της και άλλο άσεμνο υλικό.

Ο διαδικτυακός μαστροπός αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα, ενώ η δικογραφία επιστράφηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για περαιτέρω έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας θα επιχειρηθεί ο εντοπισμός και άλλων θυμάτων του 50χρονου φωτογράφου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της 38χρονης στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με την καταγγελία, η 38χρονη το 2003 ανταποκρίθηκε σε αγγελία για επαγγελματική φωτογράφηση έναντι χρηματικής αμοιβής και επικοινώνησε με τον κατηγορούμενο, ο οποίος της έκλεισε ραντεβού σε φωτογραφικό στούντιο στην Αθήνα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της καταγγελίας, μετά την αρχική φωτογράφηση ο 50χρονος έπεισε τη γυναίκα να κάνει και γuμνή φωτογράφηση.

Αυτό αποδείχτηκε Γολγοθάς για εκείνη, αφού από τη στιγμή αυτή την απειλούσε, μέχρι και σήμερα, ότι θα κοινοποιούσε τις φωτογραφίες αυτές στο διαδίκτυο και σε άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος, αναγκάζοντάς την και σε άλλες γuμνές φωτογραφήσεις.

Από τα μέσα του έτους 2004, ο συλληφθείς, με τις ίδιες απειλές, εξανάγκαζε τη γυναίκα να συνευρίσκεται εpωτικά με άγνωστα άτομα έναντι χρηματικής αμοιβής, ασκώντας μάλιστα και βία εναντίον της για να κάμψει τις αντιρρήσεις της. Tο 2008 η γυναίκα στην απελπισία της απείλησε ότι θα αυτοκτονούσε, γεγονός που άλλαξε λίγο τις απαιτήσεις του προαγωγού της, που πλέον τη χρησιμοποιούσε μόνο σε γuμνές φωτογραφήσεις. Από το 2014, όμως, την εξανάγκαζε επιπλέον να βγάζει τα ρούχα της μπροστά σε κάμερα ηλεκτρονικού υπολογιστή, συνδεδεμένου στο διαδίκτυο σε ζωντανή σύνδεση με συγκεκριμένη ιστοσελίδα, όπου ο εκάστοτε χρήστης πλήρωνε διαδικτυακή συνδρομή.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης διενεργήθηκε αστυνομική και ψηφιακή-διαδικτυακή έρευνα και ταυτοποιήθηκε ο 50χρονος. Προχθές το πρωί διενεργήθηκαν έρευνες στο σπίτι και στον χώρο εργασίας του 50χρονου, όπου διακριβώθηκε και ψηφιακά η συμμετοχή του στις παραπάνω πράξεις.

Ταυτόχρονα, σε υπολογιστές, διακομιστές και άλλα ηλεκτρονικά μέσα του 50χρονου βρέθηκαν εκατοντάδες αρχεία (φωτογραφίες, βίντεο) εpωτικού περιεχομένου που απεικονίζουν εκτός από την 38χρονη, και άλλες γuμνές γυναίκες, τα στοιχεία των οποίων αναζητούνται να διακριβωθούν. Τα αρχεία αυτά φέρεται να είχαν αποσπαστεί με παρόμοιο τρόπο δράσης, με σκοπό την οικονομική εκμετάλλευσή τους.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποδεικτικά οικονομικών συναλλαγών και καταβολής χρημάτων στο όνομα του 50χρονου από την επίμαχη ιστοσελίδα του διαδικτύου, τα όποια αποδεικνύουν την κερδοσκοπία του από τη διαδικτυακή μαστροπεία.

Τα πειστήρια που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ παράλληλα ερευνάται η εμπλοκή του 50χρονου και σε τυχόν άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ενοχή του οδηγού του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ιάσονα πρότεινε ο εισαγγελέας

Ελλάδα 25.04.2024
Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΗΣΑΠ: Ατομα έχουν μπει στις γραμμές ‑ Ακινητοποιήθηκαν οι συρμοί

Ελλάδα 25.04.2024
Πρόβλημα στην κυκλοφορία του ηλεκτρικού

Βασίλης Γραμμένος: «Προσπάθησε να με πνίξει»

Πολιτική 25.04.2024
«Ο θεσμός της οικογένειας και της μητέρας είναι ιερός»

Ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές στο φετινό «Καλάθι του Πάσχα» δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης

Ελλάδα 25.04.2024
Η τιμή του αρνιού στα σούπερ μάρκετ κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ανατρέπει την καταδίκη του γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»

Κόσμος 25.04.2024
Εντυπωσιακή ανατροπή στην θεμελιώδη υπόθεση της εποχής του #MeToo

FT: Δεύτερη φτωχότερη χώρα στην ευρωζώνη η Ελλάδα, παρά την ανάκαμψη

Οικονομία 25.04.2024
Μειωμένοι κατά 30% οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα μετά την κρίση

Τέλος τα Αρλεκιν μετά από 45 χρόνια: Η συγκινητική ανακοίνωση του εκδότη

Paper 25.04.2024
Το τέλος εποχής για τα Αρλεκιν ανακοίνωσε ο επικεφαλής των εκδόσεων, Χάρης Νικολακάκης