E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έκανα ό,τι ήθελε ο πελάτης ζωντανά: όρyια, κάψιμο με κεριά και σeξ με φρούτα»

Τι είπε στους αστυνομικούς η 38χρονη που ήταν διαδικτυακή σκλάβα για 12 χρόνια

Δημοσίευση 17/9/2015 | 09:46

«Έκανα ό,τι ήθελε ο πελάτης ζωντανά: όρyια, κάψιμο με κεριά και σeξ με φρούτα»

Ανατριχίλα προκαλούν όλα όσα είπε στους αστυνομικούς η 38χρονη γυναίκα που από τα 26 χρόνια της ήταν σκλάβα ενός 50χρονου φωτογράφου στο Γαλάτσι, ο οποίος την εξωθούσε στην ποpvεία και την ανάγκαζε σε μια εφιαλτική ζωή, απειλώντας και χτυπώντας την.

«Μου έλεγε ότι είμαι ωραία γυναίκα και μπορεί να με κάνει μοντέλο. Μετά άρχισε ο εφιάλτης», είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο».

«Είχαμε σκηνές εpωτικού ξυλοφορτώματος, ορyίων, κάψιμο με κεριά και σeξ με φρούτα. Έκανα ό,τι ήθελε ο πελάτης, ζωντανά. Υπήρχε κάποιος που έδωσε 5.000 δολάρια γιατί ήθελε κάθε μέρα πριν κοιμηθεί να βλέπει δύο γuμνές γυναίκες να χαστουκίζονται», περιέγραψε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το θύμα.

Επί 12 ολόκληρα χρόνια η 38χρονη, σήμερα, γυναίκα ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του 50χρονου, ο οποίος την εξέδιδε, την κακοποιούσε και την εξανάγκαζε σε διάφορες εpωτικές δραστηριότητες, με απειλές ότι θα δημοσιοποιούσε στο διαδίκτυο γuμνές φωτογραφίες της και άλλο άσεμνο υλικό.

Ο διαδικτυακός μαστροπός αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα, ενώ η δικογραφία επιστράφηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για περαιτέρω έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας θα επιχειρηθεί ο εντοπισμός και άλλων θυμάτων του 50χρονου φωτογράφου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της 38χρονης στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με την καταγγελία, η 38χρονη το 2003 ανταποκρίθηκε σε αγγελία για επαγγελματική φωτογράφηση έναντι χρηματικής αμοιβής και επικοινώνησε με τον κατηγορούμενο, ο οποίος της έκλεισε ραντεβού σε φωτογραφικό στούντιο στην Αθήνα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της καταγγελίας, μετά την αρχική φωτογράφηση ο 50χρονος έπεισε τη γυναίκα να κάνει και γuμνή φωτογράφηση.

Αυτό αποδείχτηκε Γολγοθάς για εκείνη, αφού από τη στιγμή αυτή την απειλούσε, μέχρι και σήμερα, ότι θα κοινοποιούσε τις φωτογραφίες αυτές στο διαδίκτυο και σε άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος, αναγκάζοντάς την και σε άλλες γuμνές φωτογραφήσεις.

Από τα μέσα του έτους 2004, ο συλληφθείς, με τις ίδιες απειλές, εξανάγκαζε τη γυναίκα να συνευρίσκεται εpωτικά με άγνωστα άτομα έναντι χρηματικής αμοιβής, ασκώντας μάλιστα και βία εναντίον της για να κάμψει τις αντιρρήσεις της. Tο 2008 η γυναίκα στην απελπισία της απείλησε ότι θα αυτοκτονούσε, γεγονός που άλλαξε λίγο τις απαιτήσεις του προαγωγού της, που πλέον τη χρησιμοποιούσε μόνο σε γuμνές φωτογραφήσεις. Από το 2014, όμως, την εξανάγκαζε επιπλέον να βγάζει τα ρούχα της μπροστά σε κάμερα ηλεκτρονικού υπολογιστή, συνδεδεμένου στο διαδίκτυο σε ζωντανή σύνδεση με συγκεκριμένη ιστοσελίδα, όπου ο εκάστοτε χρήστης πλήρωνε διαδικτυακή συνδρομή.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης διενεργήθηκε αστυνομική και ψηφιακή-διαδικτυακή έρευνα και ταυτοποιήθηκε ο 50χρονος. Προχθές το πρωί διενεργήθηκαν έρευνες στο σπίτι και στον χώρο εργασίας του 50χρονου, όπου διακριβώθηκε και ψηφιακά η συμμετοχή του στις παραπάνω πράξεις.

Ταυτόχρονα, σε υπολογιστές, διακομιστές και άλλα ηλεκτρονικά μέσα του 50χρονου βρέθηκαν εκατοντάδες αρχεία (φωτογραφίες, βίντεο) εpωτικού περιεχομένου που απεικονίζουν εκτός από την 38χρονη, και άλλες γuμνές γυναίκες, τα στοιχεία των οποίων αναζητούνται να διακριβωθούν. Τα αρχεία αυτά φέρεται να είχαν αποσπαστεί με παρόμοιο τρόπο δράσης, με σκοπό την οικονομική εκμετάλλευσή τους.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποδεικτικά οικονομικών συναλλαγών και καταβολής χρημάτων στο όνομα του 50χρονου από την επίμαχη ιστοσελίδα του διαδικτύου, τα όποια αποδεικνύουν την κερδοσκοπία του από τη διαδικτυακή μαστροπεία.

Τα πειστήρια που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ παράλληλα ερευνάται η εμπλοκή του 50χρονου και σε τυχόν άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απόκριες 2026: Πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα

Ελλάδα 16.01.2026
Το Τριώδιο δεν αργεί να ανοίξει

«Έπεσε» το X: Αναφορές για προβλήματα παγκοσμίως ‑ Δεν φορτώνουν οι λογαριασμοί

Tech + Science 16.01.2026
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες

Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Αγιο Δημήτριο: Συνελήφθη ο πατέρας του ιδιοκτήτη

Ελλάδα 16.01.2026
Αφαντος ο 39χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε πατέρα και γιο

Πώς δρούσε η συμμορία που λήστευε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ

Ελλάδα 16.01.2026
Ανάμεσα στους συλληφθέντες άνδρας που είχε εμπλακεί στη δολοφονία με καλάσνικοφ των δύο αστυνομικών φρουρών στην περιοχή του Ρέντη το 2011

Πέθανε ο «Ποπάι» της Βραζιλίας, με τα μπράτσα μεγαλύτερα από το κεφάλι του

Κόσμος 16.01.2026
Το παράδειγμά του προειδοποιούσε για τους κινδύνους μη εγκεκριμένων ουσιών

Σύλληψη μοντέλου στην Αττική: Ο ρόλος του σε ένοπλες ληστείες

Ελλάδα 16.01.2026
Η αστυνομία εξιχνίασε 12 περιπτώσεις ληστειών στην Αττική - Η συνολική λεία ξεπερνά το ποσό των 8.960 ευρώ

To TikTok βάζει νέο φίλτρο για τον εντοπισμό χρηστών κάτω των 13 στην ΕΕ

Κόσμος 16.01.2026
Το σύστημα αξιολογεί το προφίλ, το περιεχόμενο και τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής, ώστε να εντοπίζει λογαριασμούς που φαίνεται να ανήκουν σε παιδιά κάτω των 13

Πέθανε η Μέλπω Ζαρόκωστα

Ελλάδα 16.01.2026
Σε ηλικία 92 ετών