E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διαβολική γραμματέας: Υπνώτιζε τον γιατρό και τον φωτογράφιζε γuμνό για να τον εκβιάζει

Συνελήφθη μαζί με τους δυο συνεργούς της

Δημοσίευση 14/9/2015 | 11:56

Διαβολική γραμματέας: Υπνώτιζε τον γιατρό και τον φωτογράφιζε γuμνό για να τον εκβιάζει

Μια ασύλληπτη απάτη είχε στήσει μια 21χρονη γραμματέας στη Δράμα σε βάρος του γιατρού στον οποίο δούλευε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το seleo.gr, η 21χρονη από την 1η Σεπτεμβρίου υπνώτιζε τον 68χρονο γιατρό στον οποίο δούλευε ρίχνοντάς του υπνωτικά στον καφέ και μόλις εκείνος αποκοιμιόταν, εκτός του ότι του αφαιρούσε χρήματα και χρυσαφικά, τον ξεyύμνωνε, τον φωτογράφιζε γuμνό και ακολούθως τον εκβίαζε, ζητώντας του μεγάλα χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα, στις 10 Σεπτεμβρίου 38χρονος επισκέφθηκε τον γιατρό και του απαίτησε εκβιαστικά 10.000 ευρώ, για να μη στείλει τις γuμνές φωτογραφίες του στη σύζυγό του. Μετά από επικοινωνίες του γιατρού με τους δράστες, προγραμματίστηκε συνάντησή τους στο κέντρο της πόλης.

Εκεί παρέλαβαν από τον γιατρό 800 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ως προκαταβολή του χρηματικού ποσού που απαιτούσαν. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ένας 29χρονος, άλλος φίλος της 21χρονης γραμματέα, ζήτησε επιτακτικά από τον 68χρονο να καταθέσει μέχρι τις 18/9/2015 στον λογαριασμό της 21χρονης άλλες 5.000 ευρώ. Αμέσως μετά την παραλαβή των χρημάτων, οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση συνελήφθησαν.

Στις οικίες των δραστών, καθώς και στην κατοχή τους, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια πλαστογραφημένη ιατρική συνταγή (την οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει η 21χρονη στις 4/9/2015 από το ιατρείο του 68χρονου), πέντε εκτυπώσεις φωτογραφιών του γιατρού, μία φορητή συσκευή καταγραφής εικόνας και ήχου, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία φορητή μονάδα αποθήκευσης δεδομένων (USB stick), δύο κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι εικόνας και ήχου, 73 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων XANAX, STEDON και HIPNOSEDON, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 800 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται, ότι ένας εκ των δραστών έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σέρρες: Κάθειρξη 10 ετών στον 16χρονο για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 17χρονου

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Την ενοχή του κατηγορούμενου με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση είχε ζητήσει και η εισαγγελέας

Πότε απαγορεύεται ο ιδιοκτήτης να ζητήσει αύξηση ενοικίου

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Τι συμβουλεύει η ΕΕΚΕ για να μην τη «πατήσεις»

Γιατί δεν πέφτει η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Παρά την πτώση του πετρελαίου, η Ελλάδα παραμένει από τις ακριβότερες χώρες στα καύσιμα - Οι φόροι, τα διυλιστήρια και το «πλαφόν» στο μικροσκόπιο

Ξεμένουν από προσωπικό τα νοσοκομεία της Αθήνας

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Είναι ενδεικτικό ότι σε όλο το ΕΣΥ παραμένουν κενές 20.000 οργανικές θέσεις μόνο νοσηλευτών

Αμερικανός υπουργός Ενέργειας: «Καύσωνας; Υπερβολές... Το κρύο σκοτώνει περισσότερο»

Κόσμος 27.06.2026
Διαφορετική προσέγγιση στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής από τις κυβερνήσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη - Ειδικοί υποστηρίζουν ότι η σύγκριση μεταξύ θανάτων από ψύχος και καύσωνα είναι παραπλανητική

Formula 1: Δραματική στιγμή στην Αυστρία, ο Φερστάπεν έχασε τον έλεγχο και έπεσε στις μπαριέρες

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Ο Μαξ Φερστάπεν έχασε τον έλεγχο της RB22 και κατέληξε στις μπαριέρες της στροφής 9 στις κατατακτήριες δοκιμές της Αυστρίας.

Εκβιασμός μέσω social media: 41χρονος πλήρωσε 4.770 ευρώ μετά από διαδικτυακή απάτη με χαρτομαντεία

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Ταυτοποιήθηκε 36χρονη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της

Λιβαδειά: «Πήγα τη γυναίκα μου να γεννήσει και δεν την έφερα ποτέ πίσω»

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Ζητά απαντήσεις ο σύζυγος της 35χρονης που πέθανε μετά τη γέννα

86χρονη έχασε 180.000 ευρώ σε τηλεφωνική απάτη, της είπαν ότι πρόκειται να αλλάξει νόμισμα η χώρα

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Οι δράστες την κράτησαν στο τηλέφωνο για αρκετή ώρα, πείθοντάς την ότι επρόκειτο για απολύτως νόμιμη και επείγουσα διαδικασία

Πολωνία: Κεραυνός «χτυπά» το εμβληματικό συντριβάνι του Βρότσλαβ – Βίντεο

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Από τον κεραυνό προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο σύστημα φωτισμού, με τις παραστάσεις να αναστέλλονται