ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δ. Πανταζής παρουσιάζει την έκθεση «Ομολογίες του σώματος»

 
Δημοσίευση 9/9/2015 | 11:42
Ο Δ. Πανταζής παρουσιάζει την έκθεση «Ομολογίες του σώματος»
ΑΘΗΝΑ - Εικαστικές Αναζητήσεις
Σπευσίππου 21, Tηλέφωνο: 2107721556
Ημερομηνίες: από 6/10/2015 έως 7/11/2015

Στις Εικαστικές Αναζητήσεις, έναν χώρο που δημιούργησε ο Μελέτης Φικιώρης και προσφέρεται αφιλοκερδώς στους, νέους κυρίως, εικαστικούς για να παρουσιάζουν την δουλειά τους, εγκαινιάζεται την Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2015, ώρα 8:00μ.μ. η έκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Πανταζή, με θέμα «Ομολογίες του σώματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η έκθεση πραγματεύεται το σώμα που, με τη ζωγραφική πράξη, μεταπλάθεται σε απτή έκφραση των εσωτερικών ψυχικών διεργασιών. Με αναφορές από τη μια στον απανταχού υποβόσκοντα ερωτισμό και από την άλλη στην επίδραση της θρησκείας στο σώμα, ως «οίκο» του ανθρώπινου όντος, ο Δ.Π δημιουργεί μια διφορούμενη ατμόσφαιρα ισορροπίας ανάμεσα στα σωματικά παθήματα και τις αντίστοιχες ψυχικές αντιδράσεις και τανάπαλιν. Το υλικό σώμα έρχεται να ομολογήσει όσα συμβαίνουν στο άυλο εντός του.

Ο Δ.Π. γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Σπούδασε Ζωγραφική στην Α.Σ.Κ.Τ της Αθήνας (1999-2005) στο εργαστήριο του Γ. Ψυχοπαίδη απΆόπου αποφοίτησε με άριστα . Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έργα του ανήκουν στο Μουσείο Φρυσίρα και σε ιδιωτικές συλλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εγκαίνια έκθεσης: Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015, ώρα 7:30 μ.μ.
Διάρκεια έκθεσης: 6 Οκτωβρίου – 7 Νοεμβρίου 2015

Ώρες λειτουργίας: Πρωί: Τετάρτη & Σάββατο: 11:00-15:00
Βράδυ: Τρίτη έως Παρασκευή: 18:00-21:00

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ