E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από τον άγριο ξυλοδαρμό 31χρονου στη Μύκονο

Ξεσπά η γυναίκα του Κύπριου που δέχθηκε γροθιές από μπράβους

Δημοσίευση 8/9/2015 | 17:53

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από τον άγριο ξυλοδαρμό 31χρονου στη Μύκονο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο Θριάσιο Νοσοκομείο ο 31χρονος Κύπριος, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από μπράβους σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου.

Ο Κύπριος, πατέρας ενός παιδιού, φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από πτώση στο έδαφος που προκλήθηκε από γροθιές. Η γυναίκα του, η οποία βρισκόταν στο μαγαζί την ώρα του τραγικού περιστατικού, ξεσπά σε μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Ο άντρας μου, ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να έχει ο δύο ετών γιος μας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Αθήνα. Βρίσκεται σε κώμα με κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προήλθε από χτυπήματα γνωστού σεκιουριτά, ο οποίος εργάζεται στο πολύ γνωστό και μοναδικό μαγαζί που αγαπήσαμε πάνω σ' αυτό το νησί. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Δεν έχω το κουράγιο βλέπετε. Σας μιλάω για έναν άνθρωπο που δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Να είστε καλά όλοι εσείς που στέκεστε δίπλα μας σ' αυτή την απίστευτα δύσκολη ώρα για μένα και το παιδί μου».

Το περιστατικό συνέβη προχθές στις 23.30 όταν ο 31χρονος διασκέδαζε μαζί με τη γυναίκα και την παρέα του στο γνωστό κλαμπ. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, για προσωπική διαφορά φέρεται να τσακώθηκε με συμπατριώτη του, ο οποίος επίσης διασκέδαζε σε διπλανό τραπέζι, με τον οποίο ήρθαν στα χέρια. Τότε επενέβησαν άνδρες εταιρίας σεκιούριτι που έβγαλαν τον 31χρονο εκτός κλαμπ. Οταν τα πνεύματα κατευνάστηκαν ξαναμπήκε στο μαγαζί αλλά και πάλι ήρθε στα χέρια με τον ίδιο συμπατριώτη του. Εξαγριωμένοι οι σεκιουριτάδες τον έβγαλαν έξω για δεύτερη φορά. Εκείνος τους έλεγε ότι θέλει να εισέλθει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση που κατέληξε στον άγριο ξυλοδαρμό του.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας σεκιούριτι - σύμφωνα με την εφημερίδα - τον χαστούκισε και ένας δεύτερος πορτιέρης τον γρονθοκόπησε ρίχνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος. Ο Κύπριος χτύπησε το κεφάλι του στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού, όπου η κατάστασή του κρίθηκε κρίσιμη, καθώς κινδύνευε ακόμα και η ζωή του. Τότε αποφασίστηκε η αεροκομιδή του στην Αθήνα, όπου εισήχθη στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο. Οι γιατροί αναφέρουν ότι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μετά το περιστατικό οι δύο δράστες εξαφανίστηκαν από το σημείο. Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας που έριξε χαστούκια συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, όχι όμως και ο δεύτερος πορτιέρης. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι παρά τις έρευνες στον χώρο όπου διαμένει δεν έχει ακόμα εντοπιστεί. Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος χθες από τον εισαγγελέα, ενώ στον χώρο του εγκλήματος έγινε αυτοψία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έκλεψαν αστακούς αξίας 400.000 δολαρίων

Κόσμος 03.01.2026
Οδηγός παρίστανε τον νόμιμο μεταφορέα

Βενεζουέλα: Συνελήφθη ο Νικολάς Μαδούρο

Κόσμος 03.01.2026
Ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα

Βίντεο – Η στιγμή που αμερικανικά αεροσκάφη χτυπούν το Καράκας

Κόσμος 03.01.2026
Η στιγμή που αμερικανικά ελικόπτερα βομβαρδίζουν το στρατιωτικό συγκρότημα Φουέρτε Τιούνα στο Καράκας της Βενεζουέλας

Εκρήξεις και σειρήνες αεροπορικού συναγερμού στο Καράκας της Βενεζουέλας

Κόσμος 03.01.2026
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε ο Μαδούρο

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Ελλάδα Χτες
«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Κόσμος Χτες
Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Πρόστιμα σε 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας

Ελλάδα Χτες
Χωρίς καμία παράταση φέτος η προθεσμία

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Ελλάδα Χτες
Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Ελλάδα Χτες
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε