E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Χρυσούλα Διαβάτη ξαναχτυπά: Μετά το Σάκη Ρουβά μιλά για την Ελένη Μενεγάκη

Προκαλεί αίσθηση και πάλι

Δημοσίευση 14/8/2015 | 13:03

Η Χρυσούλα Διαβάτη ξαναχτυπά: Μετά το Σάκη Ρουβά μιλά για την Ελένη Μενεγάκη

Για άλλη μία φορά, η γνωστή ηθοποιός έρχεται να ταράξει τα νερά με τις δηλώσεις της. Το χειμώνα, όλοι θυμάστε το θέμα που είχε προκύψει με το Σάκη Ρουβά. Το ξέσπασμα της στα Θεατρικά Βραβεία «Κάρολος Κουν», η άρνησή της να πάρει το δικό της βραβείο και η αποστομωτική απάντηση του Σάκη Ρουβά μετά την βράβευσή του για το αρχαίο δράμα, είχαν απασχολήσει τα μέσα για μεγάλο διάστημα.

Αυτή τη φορά η Χρυσούλα Διαβάτη, επανέρχεται δυναμικά. Συγκεκριμένα της ζητήθηκε ανάμεσα σε άλλα, να σχολιάσει τα άτομα που δεν είναι ηθοποιοί κι όμως ασχολούνται με την υποκριτική. «Εμένα με ενοχλεί αυτό γιατί είναι ένας δόλος. Δηλαδή, είναι άνθρωποι οι οποίοι ήταν στις πίστες, έβγαλαν εκατομμύρια και τώρα που τελείωσε το χρήμα, γιατί δεν υπάρχει ο Ελληνάρας που πετάει γαρίφαλα και σπάει πιάτα, αυτοί λοιπόν τώρα που γερνάνε, λένε «τι θα κάνουμε». Και πάνε στο θέατρο. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να μπαίνουν σε ένα επάγγελμα επειδή νομίζουν ότι μπορούν να τα κάνουν όλα. Εγώ είμαι 50 χρόνια σε αυτό, έχω ακουμπήσει την ψυχή μου και τη σάρκα μου. Έχω λιώσει τα πόδια μου στα σανίδια, μέρα – νύχτα δούλευα», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε για άλλη μία φορά, για όσα συνέβησαν στα βραβεία με το Σάκη Ρουβά. «Δεν το έκανα για εκείνον. Δεν γουστάρω να λέω το όνομα του, δικαίωμα μου δεν είναι; Δεν τον ξέρω για να μιλάω για έναν άγνωστο. Μίλησα για την αναξιοκρατία στην Ελλάδα. Δεν έχω μετανιώσει. Πήγα επίτηδες εκεί. Εμένα ήθελαν να μου δώσουν ένα βραβείο. Τα βραβεία αυτά, όμως, είναι εξευτελιστικά. Σου τα δίνουν χωρίς καν να σε έχουν δει στο θέατρο κάτι άσχετοι με το επάγγελμα μου. Πήγα γιατί ήθελα να πω κάποια πράγματα, γιατί ήξερα ότι θα ήταν τα κανάλια εκεί. Εάν δεν ήταν εκεί κάποια πρόσωπα του συρμού, δεν θα πλάκωναν και τα κανάλια. Δεν δικαιούνται να επεμβαίνουν. Θέλω να προστατεύσω τη δουλειά μου και την δουλειά των νεότερων ανθρώπων».

Ωστόσο αυτή τη φορά αίσθηση προκάλεσε άλλη δήλωση της ηθοποιού. Όταν ρωτήθηκε αν της αρέσει η Ελένη Μενεγάκη, η απάντησή της ήταν τουλάχιστον αναπάντεχη. «Εμένα γιατί να μου αρέσει; Δεν την ξέρω. Εμένα δεν μου αρέσει τίποτα από όλα αυτά. Δεν την έχω δει στην τηλεόραση. Ας είναι και 500 χρόνια στο χώρο. Τι νομίζεις ότι κάθομαι και στήνομαι για να δω; Είμαι νοικοκυρά γυναίκα, μαγειρεύω, πάω ψωνίζω, μεγάλωσα εγγόνια. Δεν είχα χρόνο να δω τέτοια και ποτέ δεν θα έβλεπα», εξομολογήθηκε στη Σάσα Σταμάτη και στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Tabloid 18.08.2025
Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Ατύχημα για το Νίκο Κοκλώνη

Tabloid 18.08.2025
Τι συνέβη;

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Tabloid 18.08.2025
Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Tabloid 18.08.2025
Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Μαρίνα Καλογήρου: «Έζησα αδελφικά με μοναχές σε δύο μοναστήρια»

Tabloid 18.08.2025
Η σπάνια φώτο από τις διακοπές της

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Tabloid 18.08.2025
Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Tabloid 18.08.2025
Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Αυγούστου