E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πιτσιρίκια έκαναν γυαλιά καρφιά ένα νηπιαγωγείο!

Προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές, ενώ αντιμετωπίζουν αναμορφωτικές ποινές

Δημοσίευση 13/8/2015 | 00:00

Πιτσιρίκια έκαναν γυαλιά καρφιά ένα νηπιαγωγείο!

Σύμφωνα με είδηση του Γαλλικού Πρακτορείου, οι δημοτικές αρχές μια κοινότητας στην περιοχή του Παρισιού έκαναν μήνυση για τον βανδαλισμό ενός νηπιαγωγείου από 22 παιδιά, ηλικιών από 5 έως και 13 ετών. Σπασμένες βιτρίνες, λερωμένοι τοίχοι με μπογιές και αναποδογυρισμένα ράφια ήταν η εικόνα που επικρατούσε στο κτίριο.

«Οι βάνδαλοι με τα κοντά παντελονάκια» εισέβαλαν σε ένα νηπιαγωγείο στην περιοχή Melun το περασμένο Σάββατο, προκαλώντας καταστροφές σε πολλές τάξεις του. Γύρω στα 20 παιδιά έσπασαν με έναν πυροσβεστήρα το Νηπιαγωγείο Mézereaux και λεηλάτησαν τις εγκαταστάσεις του.

Κατά τη διάρκεια των καταστροφών, τα παιδιά αναποδογύρισαν τα έπιπλα, γέμισαν χρώματα τους τοίχους και το πάτωμα και άδειασαν τα ράφια. Τα παιδιά συνελήφθησαν από τις αρχές, μάλιστα ορισμένα εξ αυτών προέρχονται από μια ευαίσθητη συνοικία της περιοχής. Ένας κάτοικος της περιοχής κάλεσε την αστυνομία την ώρα που εκείνα «είτε έβγαιναν» από το κτήριο, «είτε ήταν ακόμα μέσα», σύμφωνα με σχετική πηγή της Ασφάλειας.

Όπως δήλωσε πάντως το περιβάλλον του δημάρχου της περιοχής, μπορεί αρχικά η μήνυση να κατατέθηκε κατά αγνώστων, όμως μόλις οι ανακρίσεις των παιδιών ολοκληρωθούν, θα ακολουθήσουν και μηνύσεις κατά προσώπων.

Η ανακριτική διαδικασία έχει αρχίσει από εχθές, ενώ οι ανήλικοι αντιμετωπίζουν την επιβολή αναμορφωτικών μέτρων, τα οποία δεν έχουν διευκρινιστεί από την εισαγγελία, που δήλωσε ότι οι γονείς είναι υπεύθυνοι για τα παιδιά τους και τώρα οφείλουν να διορθώσουν τις ζημιές που προκάλεσαν.

Πάντως, όπως υποστηρίζει αστυνομική πηγή, τα παιδιά επηρεάστηκαν από την «ψυχολογία της μάζας» και λεηλάτησαν όλα μαζί το σχολείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα έρευνα: Έχουμε τους πιο κακοπληρωμενους εκπαιδευτικους στην ευρωπη

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Πτυχιούχοι με τεράστια ευθύνη, αλλά από τους χαμηλότερους μισθούς στην Ευρώπη – Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία για τους Έλληνες εκπαιδευτικούς

Οι πιο γοητευτικοί άντρες για το 2026: Η λίστα που προκάλεσε αντιδράσεις και η θέση‑έκπληξη της Ελλάδας

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Μια νέα διεθνής κατάταξη για το 2026 επιχειρεί να ορίσει πού ζουν οι πιο όμορφοι άντρες του πλανήτη - και τα ευρήματά της έχουν ήδη πυροδοτήσει έντονο διάλογο.

Η γυναίκα που οραματίστηκε έναν κόσμο χωρίς ανδρική κυριαρχία – Έναν αιώνα πριν ο φεμινισμός γίνει μόδα

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η Μπεγκούμ Ροκέγια τόλμησε να φανταστεί μια κοινωνία όπου οι γυναίκες κυβερνούν και μορφώνονται, σε εποχή που οι περισσότερες δεν είχαν καν δικαίωμα φωνής.

Μουντιάλ 2026: Οι μόλις 8 χώρες που έχουν κατακτήσει τα 22 προηγούμενα τρόπαια

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η μεγαλύτερη έκπληξη, λοιπόν, του 23ου Μουντιάλ θα είναι είτε να το κατακτήσει μια ομάδα που δεν το έχει καταφέρει στο παρελθόν

Το πιο ακριβό σπίτι της Βρετανίας μένει άδειο – Εκτός από έναν άστεγο που ζει στη βεράντα του

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ακριβά ακίνητα του Ηνωμένου Βασιλείου

Αυτά τα τρόφιμα κόβονται οριστικά: Η νέα εποχή των σχολικών κυλικείων

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Τι δεν θα βρίσκουμε πλέον στα κυλικεία

Μοναχές εγκατέλειψαν μοναστήρι της Βραζιλίας και παντρεύτηκαν

E-Daily 3.Left Χτες
«Η σεξουαλικότητα μας και η πίστη μας δεν διαχωρίζονται»

Το μυστήριο της Gen Z: Γιατί όλα τα πρόσωπα αρχίζουν να μοιάζουν ίδια;

E-Daily 3.Left Χτες
Από τα fillers και τα φίλτρα μέχρι το «baby Botox»: η Gen Z μεγαλώνει σε μια εποχή όπου η εικόνα κυριαρχεί όσο ποτέ άλλοτε και αυτό αλλάζει την αντίληψή μας για την ομορφιά.

Η δήμαρχος που πήρε άδεια μητρότητας και έγραψε ιστορία

E-Daily 3.Left Χτες
Μια απόφαση που θεωρείται πρωτοφανής για τα δεδομένα της Ιαπωνίας

Τι είναι το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» του Ειρηνικού

E-Daily 3.Left Χτες
Πώς ο σεισμός προκάλεσε συναγερμό σε 5 χώρες