ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην τσιμπίδα της εφορίας 415 γιατροί

Έστειλαν στο εξωτερικό πάνω από 100.000 ευρώ

 
Δημοσίευση 23/7/2015 | 10:26
Στην τσιμπίδα της εφορίας 415 γιατροί

Με δεσμεύσεις περιουσίας κινδυνεύουν οι 415 γιατροί του ΕΣΥ, που έστειλαν εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η λίστα με τα ονόματα είναι στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα, ο οποίος πρόκειται σύντομα να προχωρήσει, πέρα από τη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων, και στην επιβολή άλλων μέτρων αναγκαστικού χαρακτήρα είσπραξης.

Τα στοιχεία της λίστας προέκυψαν από διασταυρώσεις του Κέντρου Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου και αφορούν εμβάσματα προς ξένες τράπεζες μετά το 2009, τα οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές δηλώσεις των κατόχων τους.

Ήδη ο έλεγχος έχει ολοκληρωθεί για τους πρώτους 100 γιατρούς, για τους οποίους και θα ενεργοποιηθούν τα μέτρα που προβλέπει η φορολογική νομοθεσία.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ