ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Του έραψαν το χέρι στο πόδι για να το κρατήσουν ζωντανό

Προσοχή σκληρές εικόνες!

 
Δημοσίευση 20/7/2015 | 14:57
Του έραψαν το χέρι στο πόδι για να το κρατήσουν ζωντανό

Ένας εργάτης από την Κίνα έχασε το χέρι του σε ένα τραγικό ατύχημα στο εργοστάσιο στο οποίο δούλευε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο γιατρός Tang Juyu του νοσοκομείου Xiangya διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να ράψει το χέρι του στον καρπό του, λόγω της εκτεταμένης ζημιάς που είχε γίνει στους τένοντες και στα νεύρα μέχρι να επουλωθούν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, για να μην χάσει ο ασθενής το χέρι του εντελώς και προκειμένου να αιματώνεται σωστά, ο γιατρός και η ομάδα του αποφάσισαν να του το ράψουν στο πόδι του.

Ο ασθενής είχε το χέρι του ραμμένο στο πόδι του για περίπου έναν μήνα πριν μπει στο χειρουργείο και το βάλουν στη θέση του, σε ένα χειρουργείο που κράτησε περίπου 10 ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πλέον, ο ασθενής αναρρώνει και μπορεί να κουνήσει κάποια από τα δάχτυλά του, ενώ κάνει φυσικοθεραπεία, ώστε να αποκατασταθεί η κινητική λειτουργία του χεριού του.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ