Μενεγάκη‑Παντζόπουλος: Δείτε τους με το σκάφος της παρουσιάστριας στη Σκόπελο
Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές εξορμήσεις για το ζευγάρι
Δημοσίευση 15/7/2015 | 10:51

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έριξε αυλαία πριν από περίπου δύο εβδομάδες για τη φετινή σεζόν και η παρουσιάστρια ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε και επίσημα τις διακοπές της μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, κάνοντας μικρές εξορμήσεις σε όμορφα νησιά της Ελλάδας. Το ερωτευμένο ζευγάρι, σύμφωνα με το «ΟΚ!», ξεκίνησε με το φουσκωτό σκάφος της ωραίας Ελένης, τη «Λάουρα», από τη μαγευτική Σκόπελο, όπου παρέμεινε μέχρι και την Κυριακή 12 Ιουλίου.
Μαζί τους ήταν οι δύο μεγαλύτερες κόρες της Ελένης, η 9,5 ετών Λάουρα και η 7,5 ετών Βαλέρια, ενώ απουσίαζαν ο 13χρονος ¶γγελος και η μόλις 3,5 μηνών νεογέννητη κόρη του ζευγαριού. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού τους συνάντησε κατά την αναχώρησή τους από την παραλία του Αγνώντα. Νωρίτερα είχαν πάρει το γεύμα τους σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής.
Δείτε τα στιγμιότυπα:
Πηγή φωτογραφιών: ΟΚ! και You