E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι απαντά ο Ρουβάς για τις 700 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για φοροδιαφυγή

Τι λέει η επιστολή του στα Μέσα

Δημοσίευση 10/7/2015 | 09:56

Τι απαντά ο Ρουβάς για τις 700 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για φοροδιαφυγή

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Σάκη Ρουβά να φοροδιαφεύγει. Ο λόγος; Μετά την απόφαση του καλλιτέχνη να τοποθετηθεί ανοιχτά υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, ξεκίνησαν να κυκλοφορούν έντονες φήμες που έκαναν λόγο ότι του επιβλήθηκε πρόστιμο 700.000 ευρώ από το ΣΔΟΕ, μετά την απόκρυψη μεγάλων ποσών από τις εισπράξεις του σε νυχτερινά μαγαζιά.

Ο δικηγόρος του, Νικόλαος Ανδρικόπουλος, έστειλε επιστολή στα Μέσα, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα και επισημαίνοντας ότι πρόκειται για συκοφαντία και συνειδητή διαστρέβλωση των γεγονότων, χωρίς καμία διασταύρωση.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:

«Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι τις τελευταίες ημέρες αναρτήθηκε άκριτα και χωρίς καμία διασταύρωση ένα ανακριβές και επικίνδυνο για το πρόσωπο του εντολέα μου και την οικογένειά του δημοσίευμα τιτλοφορούμενο "700 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στον Ρουβά για φοροδιαφυγή!", το οποίο εμπλέκει τον εντολέα μου, εν μέσω της δύσκολης αυτής συγκυρίας για ολόκληρη τη χώρα, σε σκάνδαλο φοροδιαφυγής λόγω δήθεν απόκρυψης μέρους των αμοιβών του. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, επισημαίνω ότι τόσο ο εντολέας μου, Αναστάσιος (Σάκης) Ρουβάς, ατομικά, όσο και οι εταιρείες που διαχειρίζονται το σύνολο των πνευματικών του δικαιωμάτων και των καλλιτεχνικών του δραστηριοτήτων, οι οποίες φυσικά δεν είναι υπεράκτιες, αλλά εδρεύουν στην Ελλάδα, είναι φορολογικά συνεπείς και ενήμερες, τα πλήρη δε οικονομικά στοιχεία αυτών είναι πάντοτε στη διάθεση των φορολογικών αρχών. Η διαστρέβλωση των γεγονότων και η συκοφάντηση που κραυγαλέα και συνειδητά επιχειρείται με την άκριτη και χωρίς καμία διασταύρωση ανάρτηση του ανακριβούς αυτού δημοσιεύματος έχει προκαλέσει στον εντολέα μου τεράστια ηθική και επαγγελματική βλάβη, για την αποκατάσταση της οποίας επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του ενώπιων των αρμόδιων αστικών και ποινικών δικαστηρίων. 

Για τον Αναστάσιο (Σάκη) Ρουβά

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Νικόλαος Α. Ανδρικόπουλος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Tabloid 18.08.2025
Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Ατύχημα για το Νίκο Κοκλώνη

Tabloid 18.08.2025
Τι συνέβη;

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Tabloid 18.08.2025
Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Tabloid 18.08.2025
Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Μαρίνα Καλογήρου: «Έζησα αδελφικά με μοναχές σε δύο μοναστήρια»

Tabloid 18.08.2025
Η σπάνια φώτο από τις διακοπές της

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Tabloid 18.08.2025
Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Tabloid 18.08.2025
Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Αυγούστου