E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Της είπε ότι πρέπει να αδυνατίσει. Του απάντησε καταλλήλως!

Και το διαδίκτυο τη λάτρεψε

Δημοσίευση 9/6/2015 | 00:00

Της είπε ότι πρέπει να αδυνατίσει. Του απάντησε καταλλήλως!

Μπορεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αποτελούν μια αγαπημένη πλέον συνήθεια των ανθρώπων, όμως δυστυχώς δίνουν βήμα σε νταήδες που είναι εντελώς άγνωστοι, να προσβάλλουν τον κόσμο.

Η περίπτωση της Christina Topacio αποτελεί ένα κλασικό παράδειγμα της παραπάνω κατάστασης, καθώς ένας άγνωστος άνδρας, με τον οποίο ήταν απλά φίλοι στο Facebook, την προσέβαλε για το σώμα της, με πρόθεση να τη «συμβουλέψει».

Η Christina ανεβάζει συχνά αστείες φωτογραφίες της σε διάφορους λογαριασμούς που έχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας το άψογο στιλ της.

Πριν λίγες ημέρες δέχτηκε το μήνυμα ενός Facebook φίλου της, τον οποίο μάλιστα δεν γνώριζε προσωπικά και ο οποίος ήθελε απεγνωσμένα να της πει κάτι, όμως αν το έκανε, μπορεί εκείνη να μην ήθελε να του ξαναμιλήσει ποτέ, όπως την προειδοποίησε. Ξεκίνησε, λοιπόν, να της λέει πως γενικά του αρέσει πολύ και πως είναι όμορφη και το χιούμορ της τον κάνει να γελάει, όμως υπάρχει ένας λόγος που τον κρατάει πίσω από το να κάνει κάποια κίνηση. Και όταν εκείνη τον ρωτά τι εννοεί, αυτός της λέει πως πρέπει να χάσει κιλά και πως τώρα ίσως εκείνη να θυμώσει μαζί του, αλλά πως και η ίδια το ξέρει και ότι ο λόγος που της το είπε είναι για να την παρακινήσει να αλλάξει.

Η κοπέλα τού είπε πως είναι η γνώμη του και δεν την αφορά και εκείνος άρχισε να λέει πως μπορεί να τον θεωρεί έναν ρηχό κόπανο και πως μπορεί η γνώμη του να μην μετράει, αλλά πως τουλάχιστον προσπάθησε, αλλά δεν εκτιμήθηκε!

Η Christina όμως, που είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και άνετη με τον εαυτό της, προφανώς και δεν άφησε τα ανόητα σχόλια του ανθρώπου αυτού να την επηρεάσουν, ενώ τον καληνύχτισε με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε: του έστειλε μια φωτογραφία της με ένα μεγάλο πιάτο φαγητό!

Η κοπέλα μοιράστηκε το περιστατικό στο Twitter, το οποίο έγινε αμέσως viral, λαμβάνοντας χιλιάδες retweets και σχόλια από χρήστες, που της έλεγαν πως είναι πολύ όμορφη και πως δεν χρειάζεται να αλλάξει...

My twin + i, twinning. | @simplygrace_ #seester 👯💯💁🏽🙆🏽 #itsFASHfash #soOBVI

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christina 🙌🏽 Profresh Style (@profreshstyle) στις

Casual vibes before #BeautyConLondon | 🇬🇧

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christina 🙌🏽 Profresh Style (@profreshstyle) στις

Oops, sorry. | 👓👄👀

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christina 🙌🏽 Profresh Style (@profreshstyle) στις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής