Χωρίς Ουγγαρέζο σήμερα ο Σεφερλής: Αγριος καβγάς στο διαφημιστικό διάλειμμα
Όλο το παρασκήνιο
Δημοσίευση 3/6/2015 | 10:54
Φαίνεται πως η χθεσινή διένεξη μεταξύ Μάρκου Σεφερλή και Δημήτρη Ουγγαρέζου δεν ήταν ένας απλός καβγάς και οι δύο παρουσιαστές πολύ δύσκολα θα συνυπάρξουν ξανά στην ίδια εκπομπή. Πριν λίγο ξεκίνησε η εκπομπή «Mega με Μία» και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έλαμψε διά της απουσίας του. Ο Μάρκος Σεφερλής μπήκε κεφάτος στο στούντιο, χαιρέτισε τους συναδέλφους του και παρουσίασε τα θέματα της εκπομπής. Μάλιστα, είπε απευθυνόμενος στους συντελεστές της εκπομπής «Σήμερα είμαστε μία πολύ ωραία παρέα». Όπως φαίνεται μάλιστα, ο Μάρκος Σεφερλής προχώρησε άμεσα στην αντικατάσταση του Δημήτρη Ουγγαρέζου, καθώς στην πρωινή συντροφιά σήμερα προστέθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης από το περιοδικό «ΟΚ!».
Είχε διαφανεί πάντως ήδη από χθες ότι οι δυο τους δύσκολα θα μπορούσαν να εμφανιστούν σήμερα στην εκπομπή σαν μην έχει συμβεί τίποτε. Ο καβγάς τους, παρά το γεγονός ότι δεν συνοδεύτηκε από φωνές ή εκρήξεις, είχε βαριές εκφράσεις και υπονοούμενα που δεν θα μπορούσαν να γίνουν ανεκτά ούτε από τη μία, ούτε από την άλλη πλευρά.
Μάλιστα χθες, μετά την πάσα που έκανε για διαφημιστικό διάλειμμα ο Μάρκος Σεφερλής, οι δύο άντρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το πλατό ο Ουγγαρέζος. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ενοχληθεί, καθώς δεν θεώρησε σωστό να προβληθεί από το «Ougachallenge» η ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου ότι ο καλύτερος παρουσιαστής στην πρωινή ζώνη είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Θεώρησε ότι έπρεπε να έχει κοπεί στο μοντάζ. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάρκος Σεφερλής φέρεται να ενοχλήθηκε και από την παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου στη βάφτιση του παιδιού του Γιώργου Λιάγκα.
Πάντως, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν θα μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη, αντίθετα, μαζί με την κολλητή του φίλη Μαίρη Συνατσάκη ετοιμάζουν μία καινούργια εκπομπή. Συγκεκριμένα, συζητούν με τον κανάλι του ΑΝΤ1 να αναλάβουν την παρουσίαση απογευματινής εκπομπής. Το concept της εκπομπής δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα είναι στο MEGA την επόμενη σεζόν.