E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Ρωσίδα καλλονή που κρατούν φυλακισμένη οι γονείς της

Θέλουν να τη μετατρέψουν σε μια αληθινή Barbie

Δημοσίευση 29/5/2015 | 00:00

Η Ρωσίδα καλλονή που κρατούν φυλακισμένη οι γονείς της

Οι υπερπροστατευκοί γονείς της Angelica Kenova τη μεγάλωσαν σαν μια κούκλα, φυλακισμένη στο σπίτι, χωρίς να της επιτρέπουν να πάει πουθενά χωρίς να συνοδεύεται από εκείνους, ενώ πάντα ήθελαν να την κάνουν να μοιάσει στην Barbie.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια η 26χρονη πλέον κοπέλα, οι γονείς της τη μεγάλωσαν σαν πριγκίπισσα και ποτέ δεν της επέτρεψαν να βγει έξω μόνη ή με κάποιο αγόρι, αλλά ούτε να αποκτήσει εμπειρίες, σαν τους υπόλοιπους ενήλικες. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν να μην καταφέρνει να ταιριάξει στην κανονική ζωή και να είναι σαν μια ζωντανή κούκλα. Ήδη από την ώρα που γεννήθηκε, η Angelica ντύνεται σαν την Barbie, μιας και αυτό ήθελε η μητέρα της, η οποία τη συνόδευε ακόμα και στα ραντεβού της με αγόρια.

Οι γονείς της δεν της επιτρέπουν να αφήσει το πατρικό, ενώ δεν μπορεί να αγοράσει ούτε ρούχα μόνη της, καθώς η μητέρα της είναι εκείνη που τα επιλέγει, διαλέγοντας πάντα κάτι στενό, που θα αναδείξει το κορμί της. Όπου κι αν πάει, η μητέρα της την ακολουθεί, γι' αυτό και ποτέ της δεν είχε κάποιον σύντροφο.

Παρά όμως όλους αυτούς τους περιορισμούς, η νεαρή, που ισχυρίζεται πως είναι παιδοψυχολόγος, μοντέλο και μπαλαρίνα, ανεβάζει κάποιες ιδιαίτερα προκλητικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, οι οποίες φυσικά παίρνουν πρώτα την έγκριση των γονιών της. Όπως αποκαλύπτει η 26χρονη, είναι ιδιαίτερα περήφανοι για τις φωτογραφίες της.

Επιπλέον, οι γονείς της της προσέλαβαν και έναν προσωπικό γυμναστή, ώστε να αποκτήσει τις αντίστοιχες αναλογίες με εκείνες της Barbie, και δηλώνει πως το σώμα της δεν είναι αποτέλεσμα χειρουργείου, αλλά άσκησης. Όπως αναφέρει στην Daily Mail η καλλονή, η γονείς της ήταν εκείνοι που επέλεξαν την εμφάνισή της και αποκαλύπτει πως όταν ήταν ακόμα 6 ετών, η μητέρα της της αγόραζε συλλεκτικές κούκλες του είδους και την έντυνε με ενθουσιασμό όπως αυτές.

Πάντως, η Angelica εύχεται να μπορέσει να βρει κάποτε τον πρίγκιπά της και να ξεκινήσει μια πιο ανεξάρτητη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Γιορτάζει τα 48 της χρόνια με μια toρless φωτογραφία

Social 18.07.2025
«48 καλοκαίρια πάνω στη γη και είμαι πιο εγώ από ποτέ»

Η 55χρονη Τζένιφερ Λόπεζ «βάζει φωτιά» στη σκηνή του Μπιλμπάο με νέα τολμηρή εμφάνιση

Celebrity Stories 18.07.2025
Η διάσημη σταρ συνδύασε ένα χαμηλοκάβαλο δερμάτινο παντελόνι με ένα μικροσκοπικό λαμπερό σουτιέν

Δημητρακόπουλος για Φιλιππίδη: «Είναι μια άδικη ποινή! Το δικαστήριο δεν είχε το θάρρος να πάει στην αθωότητα»

Celebrity Stories 18.07.2025
«Ο εισαγγελέας διαπίστωσε πάνω από 50 αντιφάσεις στις καταγγέλλουσες»

Ο Αντετοκούνμπο με παντόφλα στο χέρι κυνηγά κατσαρίδα στο σαλόνι του – Το viral βίντεο

Celebrity Stories 18.07.2025
Το live της συζύγου του έκλεψε την παράσταση

Αυτή την ώρα το τελευταίο «αντίο» στον Γεράσιμο Μιχελή

Celebrity Stories 18.07.2025
Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 60 ετών - Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS)

Τέλος εποχής: Το CBS σταματά το The Late Show with Stephen Colbert

Paper 18.07.2025
Σοκ έχει προακλέσει η ανακοίνωση του CBS ότι σταματά την εκπομπή

Γιάννης Αϊβάζης: Η πρώτη ανάρτησή του μετά τη νέα σχέση της Μαρίας Κορινθίου

Celebrity Stories 18.07.2025
Η αινιγματική ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη για τη νέα σχέση της Μαρίας Κορινθίου

Η Ελένη Χατζίδου φωτογραφίζεται με μπικίνι: Έφτασα τον στόχο μου, έχασα πέντε κιλά, γράφει

Celebrity Stories 18.07.2025
Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια ανέφερε ότι έβαλε μαγιό μετά από πολύ καιρό