E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Ελένη Μενεγάκη πριν και μετά το ρετούς για περιοδικό

Πόσο πειράχτηκε η Ελένη Μενεγάκη για να κοσμήσει τα εξώφυλλα των περιοδικών;

Δημοσίευση 15/5/2015 | 00:00

Η Ελένη Μενεγάκη πριν και μετά το ρετούς για περιοδικό

Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της, σχεδόν 40 ημέρες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, σήμανε συναγερμό! Πώς θα είναι η Ελένη; Έχει αποχωριστεί τα κιλά της εγκυμοσύνης; Θα είναι κουρασμένη; Θα έχει φροντίσει το πρόσωπό της, ώστε να είναι λαμπερή ξανά;

Πρωταγωνιστές του... συναγερμού ήταν σαφέστατα τα περιοδικά που λατρεύουν την Ελένη, αφού όλοι οι συντελεστές αυτών ομολογούν ότι η παρουσιάστρια πουλάει. Ακόμα και το περιοδικό «HELLO!» έβαλε την Ελένη στο εξώφυλλό του, ενώ η εκδότριά του, Έλενα Μακρή Λυμπέρη, είχε δηλώσει δημόσια ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά μαζί της μετά τη δικαστική τους διαμάχη.

Τα εβδομαδιαία celebrity περιοδικά είναι –και επιβάλλεται να είναι– λαμπερά, αφού αυτή είναι η θέση τους στον Τύπο. Επιτρέπουν στους ανθρώπους να σχολιάζουν όταν χαλαρώνουν, να ζουν στιγμές που δεν θα ζήσουν στη δική τους καθημερινή ζωή, να έχουν έστω και από μακριά μία επαφή με εκείνους που τους αρέσουν από τη σόουμπιζ. Και κάπου εδώ έρχεται το θέμα του ρετούς, που έχει τεθεί χιλιάδες φορές και θα συνεχίσει να μπαίνει στο επίκεντρο συζητήσεων.

Η Ελένη Μενεγάκη, που κλείνει τα 46 της χρόνια στις 29 Οκτωβρίου, που έχει φέρει στον κόσμο 4 παιδιά και δεν υπήρξε ποτέ η αψεγάδιαστη γυναίκα στο κορμί (κάτι που το ομολογεί και η ίδια), βρήκε την... αψεγάδιαστη-ρετουσαρισμένη θέση της στα εβδομαδιαία περιοδικά.

Ας δούμε μαζί ποια είναι η αλήθεια του κορμιού της και πόσο την ωραιοποίησαν τα περιοδικά. Κάποια έκαναν μία μικρή βελτίωση, που υποχρεωτικά γίνεται σε κάθε έναν φιλοξενούμενο, ακόμα και στα μωρά. Σαφέστατα και όλα τα έντυπα διόρθωσαν χρωματικά την Ελένη Μενεγάκη, μία επεξεργασία που πρέπει να γίνεται για να εξυπηρετεί η φωτογραφία τον σκοπό της. Κάποια άλλα του έδωσαν και κατάλαβε! Η μέση λέπτυνε, το στήθος σηκώθηκε, τα οπίσθια σμιλεύτηκαν, η κοιλιά και το στομάχι μίκρυναν σε πόντους. Από τη μία μεριά βλέπετε τη δημοσίευση και από την άλλη αυθεντικές φωτογραφίες, χωρίς επεξεργασία.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι χωρίς καμία επεξεργασία, από το συνεργαζόμενο πρακτορείο, που απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη κατά την έξοδό της από το Studio Pro, την πρώτη μέρα της επιστροφής της.

Σημαντική διευκρίνηση: η Ελένη από την πρώτη στιγμή της επιστροφής της δεν δήλωσε ότι γύρισε συλφίδα, δεν είπε δημόσια ότι έχασε όλα τα κιλά και δεν πόζαρε ως το είδωλο που αφήνει τους ανθρώπους άφωνους με το κορμί της. Οι γυναίκες που τη βλέπουν στην εκπομπή (όπως και όλοι μας) αντιλαμβάνονται ότι έχουν μπροστά τους μία γυναίκα που μπορεί να ανταποκριθεί στην έξτρα φροντίδα του σώματός της μετά τον τοκετό, σε σχέση με τα χρήματα που απαιτούνται, αλλά και τον χρόνο που πρέπει να διατεθεί – επίσης, δεν θα ασχοληθούμε εδώ με το αν χρησιμοποιεί εσώρουχα που μαζεύουν το κορμί. Υπάρχουν, όμως, κι εκείνες που βλέπουν μόνο τα περιοδικά και απογοητεύονται από τη δική τους εικόνα ή την εικόνα των γυναικών που γνωρίζουν και συναναστρέφονται. 

Γι' αυτό λοιπόν, μην ξεχνάτε ότι οι σελίδες των celebrity περιοδικών φιλοξενούν μία βελτιωμένη πραγματικότητα, που μπορεί να παραπλανεί κάποιες φορές, αλλά κάποιες άλλες είναι αναγκαία, για να χανόμαστε, έστω και για λίγο, σε έναν όμορφο κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer

Γυναίκες οπαδοί των Σαν Αντόνιο Σπερς έγιναν viral μετά το πλάνο πίσω από τον προπονητή της ομάδας

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Οι δύο σeξι φίλαθλοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν θέσεις στις πρώτες σειρές του γηπέδου ώστε ο τηλεοπτικός φακός να τις καταγράφει ως φόντο στον πάγκο των Σπερς

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δημοσίευσε νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της: «Το ζήσαμε κι αυτό»

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η γνωστή δημοσιογράφος κοινοποίησε φωτογραφία με τον καινούριο της σύντροφο

Οι stars που έγιναν διάσημοι και άφησαν πίσω γάμους, σχέσεις και παλιές ζωές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Από μεγάλους έρωτες και γάμους «από τα παλιά» μέχρι ξαφνικούς χωρισμούς και νέες λαμπερές σχέσεις, αρκετοί διάσημοι σταρ κατηγορήθηκαν ότι άλλαξαν ζωή και σύντροφο μόλις γνώρισαν τη δόξα

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιθυμία της οικογένειας και η επιστροφή στον τόπο καταγωγής της

Η Μπιάνκα Σένσορι με αποκαλυπτά οπίσθια σε νέα έξοδο μαζί με τον Κάνιε Γουέστ

Tabloid Χτες
Η τολμηρή εμφάνιση της 31χρονης στους δρόμους του Λος Αντζελες

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναφόρεσε μετά από 25 χρόνια το θρυλικό τζιν από το «Ain`t It Funny» και χόρεψε ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ εμφανίστηκε με το ίδιο χαμηλόμεσο lace-up παντελόνι από το 2001, αναβιώνοντας σκηνή από τη σειρά «Off Campus»

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Πονάω σαν να έχασα μια αδελφή»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός που έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο παρελθόν προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Dara πανηγύρισε για τον Σάσα Βεζένκοφ

E-Daily 3.Left Χτες
Η νικήτρια της Eurovision είχε ευχηθεί στον αστέρα του Ολυμπιακού και μερικές ώρες πριν τον χθεσινό τελικό της Αθήνας