E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζει σε μία δημόσια τουαλέτα στην Ινδία και έχει το πιο απίθανο παράπονο!

Έχει κάνει τον εργασιακό του χώρο σπίτι

Δημοσίευση 4/5/2015 | 00:00

Ζει σε μία δημόσια τουαλέτα στην Ινδία και έχει το πιο απίθανο παράπονο!

Ο Premraj Das, από την Ινδία, εργάζεται ως φύλακας δημόσιας τουαλέτας στο Νέο Δελχί και έχει κάνει τον χώρο εργασίας του σπίτι του.

Ο 40χρονος, που είναι πατέρας τριών παιδιών, μετακόμισε στην πρωτεύουσα της χώρας αναζητώντας μια καλύτερη ζωή και τότε ήταν που οι αρχές τον προσέλαβαν. Μιας και η αστυνομία έκρινε απαραίτητη τη φύλαξη των δημόσιων τουαλετών μετά από μια σειρά ληστειών, αλλά και λόγω της βρομιάς που γέμιζαν από τους επισκέπτες, ο Das έγινε φύλακας σε μια από αυτές, στην οποία μάλιστα μαγειρεύει και τρώει το φαγητό του, την καθαρίζει και κοιμάται. Και μπορεί αυτή η δουλειά, όπως λέει, να θεωρείται στιγματισμένη, όμως ο ίδιος υποστηρίζει πως τα χρήματα που βγάζει είναι πολύ καλά και μπορεί να συντηρήσει την οικογένειά του.

Ο μηνιαίος του μισθός είναι περίπου 100 ευρώ, όμως στην Ινδία καμιά άλλη μόνιμη δουλειά δεν αμείβεται με τόσα χρήματα. Ο Das δηλώνει πως θα δουλέψει όσο περισσότερο μπορεί, ώστε να μη λείψει τίποτα από τους δικούς του, ενώ ο λόγος που μένει στην τουαλέτα είναι διότι θέλει να γλυτώσει τα έξοδα του ενοικίου, που θα του κόστιζε τον μισό του μισθό.

Η βάρδια του αρχίζει καθημερινά το ξημέρωμα, στις 6, και το μόνο του παράπονο είναι πως στις 9 το βράδυ θα πρέπει να κλείσει τις πόρτες της τουαλέτας, οπότε μένει μόνος του, χωρίς να έχει κάποιον να ανταλλάξει μια κουβέντα, και τότε τον βρίσκει η θλίψη.

Ευτυχώς για εκείνον, γνωρίζει πολύ κόσμο μέσα στη διάρκεια της ημέρας και όταν δεν δουλεύει, συζητά με όσους χρησιμοποιούν την τουαλέτα, ενώ προσφέρει τσάι και φαγητό σε όποιον μπει εκεί την ώρα που εκείνος γευματίζει. ¶λλωστε, αυτό είναι που τον έχει βοηθήσει να επιβιώσει εδώ και 3 χρόνια σε αυτή την δουλειά – ο κόσμος που γνωρίζει και ο κόσμος που τον εκτιμά, από τους αστυνομικούς μέχρι και τους δικηγόρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στα 64 της έκανε το αδύνατο και σήμερα είναι πιο δυνατή από ποτέ

Πρόσωπα 02.04.2026
Η ιστορία που αλλάζει όσα πιστεύεις για την ηλικία

Ηταν τρανς η βασίλισσα Ελισάβετ Α’;

Πρόσωπα 02.04.2026
To ITV ετοιμάζει σειρά-βόμβα για τη βασίλισσα

Η χώρα που ψάχνει εργαζομένους και πληρώνει μέχρι 6.500 ευρώ

Stories 02.04.2026
Πού υπάρχουν οι περισσότερες ευκαιρίες

Διαζύγια με AI: H νέα τάση που αλλάζει τους κανόνες

Stories 02.04.2026
Το διαζύγιο δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση, και για τη Gen Z φαίνεται πως γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο

Iωάννα Τούνη: Αυτό που μας έμεινε από τη δίκη για το revenge ρorn ήταν αυτή η εικόνα

Stories Χτες
Η Ιωάννα Τούνη δεν ήταν μόνη – και αυτό φάνηκε

Επιστροφή στον Μεσαίωνα ή απλή πραγματικότητα; Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ βλέπει «δαίμονες» στα UFO

Stories Χτες
Η δήλωση του Τζέι Ντι Βανς που δεν μπορέσαμε να καταπιούμε

Όταν το 2008 κάποιοι έκλεψαν μια ολόκληρη... παραλία στην Τζαμάικα

Stories Χτες
Μια επιχείρηση «μαμούθ» κάτω από τη μύτη των αρχών

Οι άνθρωποι που μπήκαν στον πόλεμο για να τον δείξουν σε εμάς

Ιστορικά Χτες
Οι φωτορεπόρτερ που είδαν όσα δεν θέλουμε να δούμε

Γιατί το χειροφίλημα μπορεί να θεωρηθεί σeξουαλική επίθεση στην Ισπανία;

Stories Προχτές
Τι σημαίνει «χωρίς συναίνεση» στην πράξη