E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μανώλης Λιδάκης: Τραγούδια που με μάγεψαν

Δημοσίευση 27/3/2015 | 17:30

Μανώλης Λιδάκης: Τραγούδια που με μάγεψαν
ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 2/4/2015 έως 25/4/2015
ΑΠΡ 2015
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Ωρα προσέλευσης: 23:00

Ο χώρος λειτουργεί για φαγητό από 21:00 κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Ώρα έναρξης μουσικού προγράμματος: 23:00

Το Περιβόλι τ' Ουρανού, έναν χώρο όπου τα τραγούδια και οι φωνές έχουν γράψει ιστορία, επέλεξε ο Μανώλης Λιδάκης για να ερμηνεύσει τραγούδια που πάντα αγαπούσε και θαύμαζε κάποια από τα οποία υπάρχουν ήδη στη δισκογραφία του με τις υπογραφές του Βασίλη Τσιτσάνη, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Διονύση Σαββόπουλου, του ¶κη Πάνου.

Τραγούδια που έχουμε ακούσει για πρώτη φορά από τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον Γρηγόρη Μπιθικώτση τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Νίκο Ξυλούρη και τον Στράτο Διονυσίου οι οποίοι αποτελούν σχολή για τον Μανώλη Λιδάκη.

Έτσι, πέρα από τις προσωπικές δισκογραφικές επιτυχίες που έχτισαν το ερμηνευτικό του προφίλ, ο σπουδαίος τραγουδιστής θα ερμηνεύσει τραγούδια ορόσημα της ελληνικής δισκογραφίας όπως «Το θολωμένο μου μυαλό», «Κλάψτε ουρανοί κι αστέρια», «Η ζωή μου όλη», «Λαϊκός Τραγουδιστής» τα περισσότερα εκ των οποίων έχει ηχογραφήσει στο παρελθόν.

Μαζί του μία νέα φωνή, η Ευτυχία Μητρίτσα που με τις ερμηνευτικές της δυνατότητες αναδεικνύει τη θηλυκή έκφραση των τραγουδιών και αποδίδει εξαίσια  τα τραγούδια της Βίκυς Μοσχολιού της Μαρίκας Νίνου και άλλων μεγάλων γυναικείων φωνών.

Το ανανεωμένο και πασίγνωστο μαγαζί της Πλάκας το Περιβόλι τ΄Ουρανού (Λυσικράτους 19, Πλάκα) που έχει φιλοξενήσει τεράστιους καλλιτέχνες και έχει γλεντήσει σε αυτό όλη η καλλιτεχνική Αθήνα, ζωντανεύει και πάλι με έναν από τους σπουδαιότερους έλληνες ερμηνευτές που μπορεί όσο λίγοι σύγχρονοί του να αναδείξει τα κλασικά διαμάντια της ελληνικής μουσικής.

Στο Περιβόλι τʼ Ουρανού έναν χώρο φιλόξενο, που συνδυάζει τα γνώριμα παραδοσιακά στοιχεία μιας παλιάς κοσμικής Πλακιώτικης ταβέρνας του τότε με την πιο ξεκάθαρη και σύγχρονη αισθητική του σήμερα ο Μανώλης Λιδάκης και η Ευτυχία Μητρίτσα μας ταξιδεύουν στον χρόνο και μας υποδέχονται με τραγούδια που τους μάγεψαν!

 

Μαζί τους οι μουσικοί:
Νίκος Παπαναστασίου - Πλήκτρα, ακορντεόν, ενορχηστρώσεις
Γιώργος  Σπηλιόπουλος - Μπουζούκι
Γιάννης  ¶ννινος - Ακουστικό μπάσο
Σπύρος Δέλτα - Κιθάρα
Βασίλης Ραψανιώτης - Βιολί

Ηχοληψία: Βασίλης Αζίσης
Φωτισμοί: Αζάαντ Χαραλάμπους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

11ο Edessa Short Film Festival: Η μαγεία του κινηματογράφου επιστρέφει στην πόλη των νερών

Φεστιβάλ 18.06.2026
4 & 5 Ιουλίου 2026 - Cine Καταρράκτες, Περιοχή Μύλοι, Έδεσσα - Είσοδος Ελεύθερη

Οι Σκιαδαρέσες στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: Μια βραδιά γεμάτη μουσική, χιούμορ και αυθεντική ενέργεια

Μουσική 18.06.2026
Το αγαπημένο μουσικό σχήμα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία την Πέμπτη 25 Ιουνίου

Ο 12ος Πίθηκος στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών – Παρουσιάζει ζωντανά το «Ζούγκλα»

Μουσική 18.06.2026
Ο κορυφαίος εκπρόσωπος της ελληνικής hip hop σκηνής ανεβαίνει στη σκηνή της Σταυρούπολης την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2026.

ΜΠΛΙΠ ΦΕΣΤ 26: Ποιοι εμφανίζονται στο μεγάλο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής της Εύβοιας;

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Τρεις ημέρες non-stop μουσικής με δύο stages και πάνω από 50 καλλιτέχνες στο Platanenhof της Κύμης, από 3 έως 5 Ιουλίου 2026.

Avli Music Festival 2026: Ποιοι εμφανίζονται σε Ανδρο, Τήνο και Σύρο τον Ιούλιο;

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Έξι βραδιές με ζωντανή μουσική στις Κυκλάδες από τις 17 έως τις 22 Ιουλίου 2026, με εισιτήρια διαθέσιμα στο ticketmaster.gr.

Akylas – Press Start Tour στη Μονή Λαζαριστών

Μουσική 17.06.2026
Ο καλλιτέχνης που έγινε viral με το «Ferto» φέρνει το πιο εκρηκτικό καλοκαιρινό party στη Θεσσαλονίκη

Πάνος Μουζουράκης στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών ‑ Τι να περιμένουμε τον Ιούνιο;

Μουσική 17.06.2026
Ο Πάνος Μουζουράκης εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2026, στις 21:05, παρουσιάζοντας live και το νέο του single «Τι Ωραίο».

14ο Thessaloniki Pride 2026: Ποιοι εμφανίζονται στη σκηνή και πότε γίνεται η πορεία

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Το φεστιβάλ ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου και κορυφώνεται το Σάββατο 20 Ιουνίου με την πορεία υπερηφάνειας και μεγάλη συναυλία στην πλατεία Λευκού Πύργου.

Οι Tripolism στο Bolivar Beach Club με τους Mayans

E-Daily 3.Left 15.06.2026
BOLIVAR BEACH BAR18/06

Οι Einstürzende Neubauten έρχονται στη Μονή Λαζαριστών

E-Daily 3.Left 15.06.2026
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ17/06