E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μανώλης Λιδάκης: Τραγούδια που με μάγεψαν

Δημοσίευση 27/3/2015 | 17:30

Μανώλης Λιδάκης: Τραγούδια που με μάγεψαν
ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 2/4/2015 έως 25/4/2015
ΑΠΡ 2015
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Ωρα προσέλευσης: 23:00

Ο χώρος λειτουργεί για φαγητό από 21:00 κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Ώρα έναρξης μουσικού προγράμματος: 23:00

Το Περιβόλι τ' Ουρανού, έναν χώρο όπου τα τραγούδια και οι φωνές έχουν γράψει ιστορία, επέλεξε ο Μανώλης Λιδάκης για να ερμηνεύσει τραγούδια που πάντα αγαπούσε και θαύμαζε κάποια από τα οποία υπάρχουν ήδη στη δισκογραφία του με τις υπογραφές του Βασίλη Τσιτσάνη, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Διονύση Σαββόπουλου, του ¶κη Πάνου.

Τραγούδια που έχουμε ακούσει για πρώτη φορά από τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον Γρηγόρη Μπιθικώτση τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Νίκο Ξυλούρη και τον Στράτο Διονυσίου οι οποίοι αποτελούν σχολή για τον Μανώλη Λιδάκη.

Έτσι, πέρα από τις προσωπικές δισκογραφικές επιτυχίες που έχτισαν το ερμηνευτικό του προφίλ, ο σπουδαίος τραγουδιστής θα ερμηνεύσει τραγούδια ορόσημα της ελληνικής δισκογραφίας όπως «Το θολωμένο μου μυαλό», «Κλάψτε ουρανοί κι αστέρια», «Η ζωή μου όλη», «Λαϊκός Τραγουδιστής» τα περισσότερα εκ των οποίων έχει ηχογραφήσει στο παρελθόν.

Μαζί του μία νέα φωνή, η Ευτυχία Μητρίτσα που με τις ερμηνευτικές της δυνατότητες αναδεικνύει τη θηλυκή έκφραση των τραγουδιών και αποδίδει εξαίσια  τα τραγούδια της Βίκυς Μοσχολιού της Μαρίκας Νίνου και άλλων μεγάλων γυναικείων φωνών.

Το ανανεωμένο και πασίγνωστο μαγαζί της Πλάκας το Περιβόλι τ΄Ουρανού (Λυσικράτους 19, Πλάκα) που έχει φιλοξενήσει τεράστιους καλλιτέχνες και έχει γλεντήσει σε αυτό όλη η καλλιτεχνική Αθήνα, ζωντανεύει και πάλι με έναν από τους σπουδαιότερους έλληνες ερμηνευτές που μπορεί όσο λίγοι σύγχρονοί του να αναδείξει τα κλασικά διαμάντια της ελληνικής μουσικής.

Στο Περιβόλι τʼ Ουρανού έναν χώρο φιλόξενο, που συνδυάζει τα γνώριμα παραδοσιακά στοιχεία μιας παλιάς κοσμικής Πλακιώτικης ταβέρνας του τότε με την πιο ξεκάθαρη και σύγχρονη αισθητική του σήμερα ο Μανώλης Λιδάκης και η Ευτυχία Μητρίτσα μας ταξιδεύουν στον χρόνο και μας υποδέχονται με τραγούδια που τους μάγεψαν!

 

Μαζί τους οι μουσικοί:
Νίκος Παπαναστασίου - Πλήκτρα, ακορντεόν, ενορχηστρώσεις
Γιώργος  Σπηλιόπουλος - Μπουζούκι
Γιάννης  ¶ννινος - Ακουστικό μπάσο
Σπύρος Δέλτα - Κιθάρα
Βασίλης Ραψανιώτης - Βιολί

Ηχοληψία: Βασίλης Αζίσης
Φωτισμοί: Αζάαντ Χαραλάμπους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Γιώτα Νέγκα στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Μουσική Χτες
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ23/0615

Plastiras Lake Festival 2025

Φεστιβάλ Χτες
ΚΑΡΔΙΤΣΑαπό 11/07 έως 13/07

MOMus X Street Mode Festival: Solmeister ‑ Mazoha ‑ Melentini

Φεστιβάλ Προχτές
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ27/06

Μπλε + Rous live στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Μουσική Προχτές
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ25/0615

Οι Σκιαδαρέσες στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Μουσική Προχτές
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ26/0615

Zagori Mountain Running 2025

Cityλάιφ Προχτές
Όπως έχει γραφτεί «μία ζωή δε φτάνει για να γνωρίσεις το Ζαγόρι», αλλά στις 18, 19 και 20 Ιουνίου μπορείς να είσαι εκεί!

Thessaloniki Pride 2025: Pride Forum

Cityλάιφ 18.06.2025
Στο καθιερωμένο πια Pride Forum του Thessaloniki Pride ανοίγει ο δημόσιος διάλογος για τη βασική θεματική του φεστιβάλ

Anilio Park Festival

Φεστιβάλ 18.06.2025
Σου θυμίζουμε γιατί πρέπει να είσαι και εσύ στο Anilio Park Festival

Έναρξη 13ου Thessaloniki Pride

Φεστιβάλ 18.06.2025
Θεσσαλονίκη, 17/6/2025

Francis Mercier & Nitefreak στο Official Pre‑Primer Event

Μουσική 16.06.2025
ΑΘΗΝΑ26/06

Thessaloniki Pride 2025

Φεστιβάλ 15.06.2025
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗαπό 16/06 έως 21/06

Μην χάσεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος του Official Pre‑Primer Event

Cityλάιφ 13.06.2025
Πέμπτη 26 Ιουνίου. Ιnternational co-headliners, σε μια βραδιά γεμάτη big reveals, exclusive content & uplifting music.