E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη: «Μήδεια» έκαψε ζωντανά τα παιδιά

Τηλεφώνησε στον άντρα της για να ακούσει τις κραυγές

Δημοσίευση 15/2/2015 | 00:00

Φρίκη: «Μήδεια» έκαψε ζωντανά τα παιδιά

Ακόμα και τον μύθο της Μήδειας ξεπερνάνε όσα έκανε η 35χρονη Τιόρο Μπόου στην πόλη Λένικ στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα η 35χρονη όχι μόνο έβαλε φωτιά και έκαψε ζωντανά τα τρία παιδιά της ηλικίας έξι, τεσσάρων και δύο ετών αλλά ήταν τόσο διεστραμμένη ώστε τηλεφώνησε στον εν διαστάσει σύζυγό της τον οποίο υποχρέωσε να ακούσει τις κραυγές των τριών μικρών και αθώων παιδιών.

Ο Χέλμουτ Ούλιν, ο τραγικός πατέρας ήταν στη δουλειά του σε μια οικοδομή όταν χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο την περασμένη Τετάρτη. «¶κουσε τα που ουρλίαζουν» άκουσε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τη σύζυγό του να του λέει χωρίς να μπορεία να συλλάβει το μέγεθος της οικογενειακής τραγωδίας.

«Κι εγώ ακούω τις κραυγές τους αλλά δεν θα κάνω τίποτα για να τα σώσω» είπε η άκαρδη μάνα και συμπλήρωσε: καλό θα ήταν να τρέξεις αλλά θα είναι πολύ αργά για να τα σώσεις, δεν θα επιζήσουν.

Η συνέχεια ακόμα πιο φρικιαστική καθώς πρώτη έφτασε στο σημείο η θεία των παιδιών που βρήκε την 35χρονη στον κήπο πάνω από το απανθρακωμένο πτώμα της κόρης της. «Δέκα λεπτά ουρλιαχτών και όλα τελείωσαν» της είπε απόλυτα ήρεμη.

Το ζευγάρι διαπληκτιζόταν συνεχώς για την κηδεμονία των παιδιών και η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η «Μήδεια» προέβη στην αποτρόπαια πράξη όταν έλαβε ένα έγγραφο από τον δικηγόρο του εν διαστάσει συζύγου της με το οποίο απαιτούσε να πάρει υπό την προστασία τα τρια παιδάκια.

Η μοναδική που επέζησε ήταν η 9χρονη κόρη της Μπόου από άλλο γάμο και αυτό επειδή βρισκόταν στο σχολείο την ώρα της τραγωδίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βροχή ελέγχων από την εφορία το 2026: Πάνω από 72.800 έρευνες της ΑΑΔΕ, ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

Ελλάδα 05.01.2026
Σε πρώτο πλάνο οι υποθέσεις από το 2022 μέχρι και το 2025 - Στόχος φορολογικά έσοδα της τάξης των 2,5 δισ. ευρώ

Μετά τη Βενεζουέλα, η Κολομβία; «Καλή ιδέα» μια νέα επιχείρηση, λέει ο Τραμπ – Τι είπε για Κούβα και Γροιλανδία

Κόσμος 05.01.2026
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ απειλεί να διατάξει στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Κολομβίας

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε στον περιφερειακό με 304 χιλιόμετρα και τραβούσε βίντεο για το TikTok!

Ελλάδα Χτες
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τον οδηγό και θα προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες

Νέα ανακοίνωση της ΥΠΑ: Αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα ‑ Συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια

Ελλάδα Χτες
Η ΥΠΑ τονίζει ότι σε όλα τα στάδια της διαχείρισης του περιστατικού «διασφαλίστηκε πλήρως η ασφάλεια των πτήσεων»

Γιώργος Παπαδάκης: Η ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου για τον θάνατό του

Ελλάδα Χτες
Θρήνος για τον αδόκητο χαμό του γνωστού δημοσιογράφου

«Κατεβάζουν ρολά» οι λαϊκές αγορές από τις 7 Ιανουαρίου ‑ Το πρόγραμμα των απεργιακών κινητοποιήσεων

Ελλάδα Χτες
Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ)

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του σε τροχαίο και αυτοκτόνησε

Ελλάδα Χτες
Ο 50χρονος δεν άντεξε το βάρος της ανείπωτης απώλειας που κουβαλούσε τους τελευταίους μήνες και αυτοκτόνησε

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης

Ελλάδα Χτες
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος ύστερα από έμφραγμα

Υπέστη έμφραγμα ο Γιώργος Παπαδάκης

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Λαϊκό

Αγρότες από όλη την Ελλάδα κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις ‑ Σχέδια για 48ωρους αποκλεισμούς δρόμων

Ελλάδα Χτες
«Οι δρόμοι δεν είναι δικοί τους, είναι δικοί μας. Τους πληρώνουμε με τη δουλειά και τους φόρους μας» διαμηνύουν

Προβλήματα στο FIR Αθηνών: Ξεκινούν και πάλι οι αφίξεις στα ελληνικά αεροδρόμια

Ελλάδα Χτες
Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων με μεταθέσεις σε άλλες ημερομηνίες