E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός ίδρυσε τη δική της εταιρεία παραγωγής και σάρωσε

Μεγάλες επιτυχίες της το «Gone Girl» και το «Wild»

Δημοσίευση 16/2/2015 | 00:00

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός ίδρυσε τη δική της εταιρεία παραγωγής και σάρωσε

Πριν από περίπου 2 χρόνια, η γνωστή ηθοποιός Reese Witherspoon ξεκίνησε τη δική της εταιρεία παραγωγής ταινιών, αφού είδε 6 από τις πιο αγαπημένες της ηθοποιούς να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με ανόητους ρόλους σε ταινίες.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους στην περσινή απονομή των βραβείων Oscar, οι γυναίκες ηθοποιοί αξίζουν πολλά περισσότερα από χαζούς ρόλους και μπορεί να είναι πολύ σημαντικό το να μιλάει κάποιος σχετικά με αυτό το θέμα, όμως ακόμα πιο σημαντικό είναι να γίνονται πράγματα για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Τη χρονιά που μας πέρασε, η εταιρεία της Witherspoon μετέφερε στην μεγάλη οθόνη το βιβλίο «Gone Girl», όπως επίσης και το best seller «Wild», ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε και κατάφερε να κερδίσει το Oscar της καλύτερης ηθοποιού – το πρώτο της μετά από το 2006, που είχε κερδίσει και τότε την πρώτη θέση στην ίδια κατηγορία στα Academy Awards, για την ταινία «Walk the Line».

Η ιδέα για τη δημιουργία αυτής της επιχείρησης της ήρθε γιατί ήθελε να συμβάλει στην εξέλιξη της δημιουργίας δυνατών γυναικείων προτύπων και ήθελε να κάνει ταινίες σχετικά με τα όσα ήθελε να πει στον κόσμο.

Η υπόθεση της ταινίας «Wild» διαπραγματεύεται την πραγματική ιστορία της Cheryl Strayed, η οποία περπάτησε ολομόναχη 1.100 μίλια από το Pacific Crest Trail, όταν έμαθε ότι η μητέρα της πέθανε. Η Witherspoon αποκάλεσε την παραπάνω ταινία το καλύτερο δώρο της προσωπικής της ζωής, καθώς ποτέ πιο πριν δεν είχε αντιμετωπίσει παρόμοια πρόκληση –ψυχική ή σωματική– καθώς πέρα από πρωταγωνίστρια, υπήρξε και η σκηνοθέτιδα του έργου.

Η ίδια λέει ότι πάλεψε πραγματικά για να καταφέρει να γυρίσει αυτό το έργο, αφού συνάντησε πολλές δυσκολίες, όμως τελικά ανταμείφθηκε για όλες εκείνες τις ημέρες που πέρασε σκαρφαλώνοντας σε βουνά και διασχίζοντας παγωμένους ποταμούς, κουβαλώντας βαρύ εξοπλισμό. Τέλος, ανέφερε σχετικά με το «Wild» ότι δέχτηκε τόσα πολλά e-mail και γράμματα, όσα δεν είχε ξαναδεχτεί ποτέ της για κάποια άλλη ταινία στην οποία συμμετείχε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3 παράξενες θεωρίες συνωμοσίας για την Taylor Swift

Stories 19.05.2024
Η μια πιο παράξενη από την άλλη

Δέσποινα Βανδή: «Ένιωθα ότι παθαίνω καρδιά. Πήγα στο νοσοκομείο ...»

Tabloid Χτες
Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν για το After Dark που παρουσιάζει στο Open ο Θέμης Γεωργαντάς και έδωσε μία σπάνια συνέντευξη

Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά»

TV Buzz Χτες
Τι είπε για τη δουλειά της

Κώστας Τσουρός κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου»

TV Buzz Χτες
«Πραγματικά το θεωρώ άκαιρο, ειδικά όταν το πλασάρεις ότι το λέω για πρώτη φορά, που σημαίνει ότι το λες σαν λες κάτι αποκλειστικό»

Νίκος Μάνεσης – Αιχμηρό σχόλιο για τη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι: «Εκτεθήκαμε, αν νυστάζεις, πήγαινε στο ξενοδοχείο»

TV Buzz Χτες
«Οι χορευτές της δήλωσαν Τούρκοι. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ό,τι θέλεις αλλά να πας να χορέψεις με την Τουρκία»

Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

TV Buzz Χτες
Σχολίασε για την εμφάνιση της τραγουδίστριας στον Β` Ημιτελικό της Eurovision

Τζένιφερ Λόπεζ ‑ Μπεν Αφλεκ: Η κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες για διαζύγιο

Tabloid Χτες
Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 47 μέρες