ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λάκης Γαβαλάς: «Χρειάζομαι 100.000 ευρώ για λίφτινγκ» ‑ Η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση

Ο Λάκης Γαβαλάς είπε στο «Happy Day» ότι θα κάνει την επέμβαση αν έχει χρήματα ή αν του την κάνει κάποιος δώρο, και την θέλει καλύτερη από της Καρντάσιαν.

 
Δημοσίευση 26/10/2026 | 13:02
Λάκης Γαβαλάς: «Χρειάζομαι 100.000 ευρώ για λίφτινγκ» ‑ Η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση
@instagram.com/lakis.gavalas/

Ο Λάκης Γαβαλάς εξετάζει σοβαρά να κάνει λίφτινγκ προσώπου και ζητά με χιούμορ αισθητικό που να έχει 100.000 ευρώ να διαθέσει, όπως είπε στην κάμερα του «Happy Day».

Ο Λάκης Γαβαλάς είπε με το γνωστό του χιούμορ ότι θα κάνει λίφτινγκ μόνο αν βρεθούν τα χρήματα: «Υπάρχει κάποιος αισθητικός εκεί έξω, που έχει 100.000 να διαθέσει για το υπέροχο πρόσωπό μου, που ήταν και είναι τώρα χάλια;». Μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για τον τρόπο που φροντίζει το πρόσωπό του, τις αισθητικές επεμβάσεις, αν τις φοβάται και το ενδεχόμενο λίφτινγκ στο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σχεδιαστής σχολίασε ότι το αποτέλεσμα πρέπει να είναι καλύτερο από της Κρις Καρντάσιαν. Για το χρήμα, που είναι βασικό κριτήριο για εκείνον, είπε ότι θα ήθελε να διαθέσει ένα σεβαστό ποσό για την επέμβαση.

«Πηγαίνω στον αισθητικό κάθε δύο χρόνια για να δω εάν γερνάει πιο πολύ από εμένα ή πιο λίγο και βλέπω ότι αυτός γερνάει και εγώ μένω πιο νέος», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Ο πλαστικός μου είναι πάρα πολύ καλός, γιατί δεν κοιτάζει τον εαυτό του, αλλά τους άλλους. Θα κάνω face lift άμα έχω λεφτά, γιατί το face lift πρέπει να το κάνω πιο καλό από της Καρντάσιαν, αυτή πλήρωσε 70.000. Εκτός και αν μου το κάνει κάποιος δώρο», πρόσθεσε.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ