ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κηφισός: Αυτοκίνητο έριξε κολώνα ηλεκτροφωτισμού ‑ Oυρές χιλιομέτρων στην άνοδο

Αυτοκίνητο εξετράπη, χτύπησε στο διάζωμα και έριξε κολώνα ηλεκτροφωτισμού, ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται και σε Αλεξάνδρας και Συντάγματος.

 
Δημοσίευση 26/10/2026 | 08:28
Κηφισός: Αυτοκίνητο έριξε κολώνα ηλεκτροφωτισμού ‑ Oυρές χιλιομέτρων στην άνοδο
Elena Raklionskaya / Pexels

Μεγάλο μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στον Κηφισό, στο ρεύμα ανόδου, μετά από τροχαίο στο ύψος της Λιοσίων το πρωί της Δευτέρας (26/10). Οι ουρές ξεκινούν από τις Τρεις Γέφυρες.

Τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/10), στο ρεύμα ανόδου, στο ύψος της Λιοσίων. Οι ουρές των οχημάτων φτάνουν σε χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του για άγνωστο λόγο, προσέκρουσε στο προστατευτικό διάζωμα και έριξε μια κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό: από πού μέχρι πού

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να διακοπεί η κυκλοφορία στην αριστερή λωρίδα στο σημείο του ατυχήματος. Μετά την απομάκρυνση του οχήματος, κατά τις 7:30, αναμένεται να δοθούν στην κυκλοφορία και οι υπόλοιπες λωρίδες.

Το μποτιλιάρισμα ξεκινά από τις Τρεις Γέφυρες και το ύψος της Λιοσίων, όπου έγινε το τροχαίο, και φτάνει μέχρι πιο κάτω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πού αλλού υπάρχει κίνηση στην Αθήνα

Μποτιλιάρισμα σημειώνεται στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Αλεξάνδρας, αλλά και στους κεντρικούς δρόμους γύρω από το Σύνταγμα.

Παράλληλα, καθυστερήσεις καταγράφονται στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, στη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως και στην Περιφερειακή Υμηττού.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ