ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κλέλια Ανδριολάτου: Bikini στην Αίγινα μέσα Οκτωβρίου

Η Κλέλια Ανδριολάτου ταξίδεψε με ιστιοπλοϊκό και ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο με μπλε μπικίνι.

 
Δημοσίευση 26/10/2026 | 07:48
Κλέλια Ανδριολάτου: Bikini στην Αίγινα μέσα Οκτωβρίου
ινσταγκραμ

Η Κλέλια Ανδριολάτου αξιοποίησε τον καλό καιρό για ταξίδι με ιστιοπλοϊκό στην Αίγινα και φόρεσε μπλε μπικίνι. Στη λεζάντα έγραψε «Όσο είναι ακόμα Οκτώβρης».

Την Αίγινα επισκέφθηκε η Κλέλια Ανδριολάτου, αξιοποιώντας τον καλό καιρό των προηγούμενων ημερών. Στη λεζάντα των φωτογραφιών από το ταξίδι έγραψε «Όσο είναι ακόμα Οκτώβρης», περιγράφοντας σε τέσσερις λέξεις το σκεπτικό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Κλέλια Ανδριολάτου στην Αίγινα με μπικίνι «όσο είναι ακόμα Οκτώβρης», δείτε φωτογραφίες

Η νεαρή ηθοποιός τόλμησε να φορέσει για άλλη μια φορά μαγιό, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

H Κλέλια Ανδριολάτου στην Αίγινα με μπικίνι «όσο είναι ακόμα Οκτώβρης», δείτε φωτογραφίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανήρτησε η ίδια στο Instagram, για το ταξίδι στην Αίγινα και τις πόζες μπροστά στον φακό επέλεξε ένα μπικίνι μπλε χρώματος.

H Κλέλια Ανδριολάτου στην Αίγινα με μπικίνι «όσο είναι ακόμα Οκτώβρης», δείτε φωτογραφίες H Κλέλια Ανδριολάτου στην Αίγινα με μπικίνι «όσο είναι ακόμα Οκτώβρης», δείτε φωτογραφίες H Κλέλια Ανδριολάτου στην Αίγινα με μπικίνι «όσο είναι ακόμα Οκτώβρης», δείτε φωτογραφίες

Η ηθοποιός δημοσίευσε και καρέ από το ιστιοπλοϊκό με το οποίο ταξίδεψε μέχρι την Αίγινα.

H Κλέλια Ανδριολάτου στην Αίγινα με μπικίνι «όσο είναι ακόμα Οκτώβρης», δείτε φωτογραφίες H Κλέλια Ανδριολάτου στην Αίγινα με μπικίνι «όσο είναι ακόμα Οκτώβρης», δείτε φωτογραφίες

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ