Ξυλοδαρμός στη Θήβα: ένας 59χρονος φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι μια 54χρονη στο πάρκο του Χρυσορρόα και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με το radiothiva.gr.
Ο ξυλοδαρμός στη Θήβα έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (23/10) στο πάρκο του Χρυσορρόα. Ένας 59χρονος άνδρας φέρεται να επιτέθηκε σε 54χρονη γυναίκα και στον σκύλο της. Λίγη ώρα αργότερα ο 59χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη για την επίθεση σε βάρος της γυναίκας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του radiothiva.gr, ο φερόμενος δράστης χτύπησε τη γυναίκα στο κεφάλι, πιθανότατα με ένα ξύλινο αντικείμενο. Εκείνη κατέρρευσε αιμόφυρτη στο έδαφος.
Τι συνέβη στο πάρκο του Χρυσορρόα στη Θήβα;
Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στους πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πάρκο και έγιναν μάρτυρες της επίθεσης. Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν αμέσως στο πλευρό της 54χρονης για να της προσφέρουν βοήθεια.
Ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αναζητήσεις για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη.
Τι δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό για την επίθεση στη Θήβα
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της 54χρονης, ούτε για τα αίτια που οδήγησαν στο βίαιο περιστατικό.
Δεν έχει διευκρινιστεί επίσης η κατάσταση του σκύλου μετά την επίθεση και αν υπέστη τραυματισμούς. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό αποτελούν αντικείμενο διερεύνησης από τις αρμόδιες Αρχές.





Πάσχα
Eurovision
Summer
Xmas
