Η Βάσω Λασκαράκη έκλεισε τα 47 και ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, της έκανε έκπληξη για τα γενέθλιά της, στολίζοντας τον χώρο χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Η ηθοποιός βούρκωσε όταν μίλησε γι' αυτό στα stories της.
Τα 47 της χρόνια έκλεισε η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος της ετοίμασε έκπληξη για τα γενέθλιά της. Ο σεφ στόλισε τον χώρο με χρυσά, μαύρα, ασημένια και λευκά μπαλόνια χωρίς η ηθοποιός να έχει την παραμικρή ιδέα. Η ίδια, βουρκωμένη, αποκάλυψε στα stories της ότι είχε σχεδιάσει να περάσει τη μέρα «ήσυχα στο σπίτι».
Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, ο Λευτέρης Σουλτάτος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες της συζύγου του. Σε αυτές η Βάσω Λασκαράκη κρατά την τούρτα της, ενώ πίσω της φαίνεται ο στολισμένος χώρος. «Χρόνια πολλά, γυναίκα μου, να σ' έχει ο Θεός καλά, γιατί ο δικός μου ουρανός φωτίζει απ' τα δικά σου μάτια», έγραψε ο σεφ στη λεζάντα της ανάρτησής του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τι είπε η Βάσω Λασκαράκη για την έκπληξη του Λευτέρη Σουλτάτου;
Μέσα από τα stories στο δικό της προφίλ, η ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο και περιέγραψε πώς βίωσε την έκπληξη. «Ξυπνώντας από ένα ξενύχτι που με βρήκε εντελώς απροετοίμαστη», ανέφερε αρχικά.
Στη συνέχεια πρόσθεσε συγκινημένη: «Νόμιζα ότι είχα κανονίσει πως θα περάσω τα γενέθλιά μου... ήσυχα στο σπίτι... νόμιζα!!! Γιατί έχω παντρευτεί τελικά τον πιο παλαβό άνθρωπο που υπάρχει....».





Πάσχα
Eurovision
Summer
Xmas
