Ένας 14χρονος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στην Κωνσταντινούπολη, καθώς πάτησε σε λακούβα με νερό στο Μπαλάτ. Το περιστατικό κατέγραψε βίντεο που δημοσίευσε ο Μητροπολιτικός Δήμος.
Σε τραγωδία εξελίχθηκε η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Κωνσταντινούπολη: ένας 14χρονος πέθανε από ηλεκτροπληξία αφού πάτησε σε λακούβα με νερό στη συνοικία Μπαλάτ.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε ο Μητροπολιτικός Δήμος της Κωνσταντινούπολης και τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το αγόρι περπατά ξυπόλητο στο Μπαλάτ και επιχειρεί να περάσει μέσα από μια λακούβα με νερό.
Τότε το διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα, χάνει αμέσως τις αισθήσεις του και σωριάζεται στον δρόμο.
Ο Μητροπολιτικός Δήμος ανακοίνωσε: «Στο περιστατικό που συνέβη στο πάρκο Τσουκουρμποστάν της συνοικίας Μπαλάτ της περιοχής Φατίχ, ο 14χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία τη στιγμή που πάτησε σε μια λακκούβα με νερό. Το παιδί μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, αλλά, παρ' όλες τις προσπάθειες διάσωσης, κατέληξε. Έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό».
🇹🇷 Un menor de 14 años murió electrocutado tras pisar un charco en el barrio de Balat, en Estambul, después de las fuertes lluvias. Una posible falla en las instalaciones eléctricas estaría detrás del suceso. https://t.co/Xhgg5u7HPt
— Alerta Mundial (@AlertaMundoNews) October 14, 2026





Πάσχα
Eurovision
Summer
Xmas
