Ο Emmanuel Olisadebe, πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, επέστρεψε στα γήπεδα στα 47 του χρόνια. Αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα στην Πολωνία που έγινε προς τιμήν του, και οι οπαδοί τον αποθέωσαν.
Αποθέωση από τις κερκίδες για τον Emmanuel Olisadebe (Εμάνουελ Ολισαντέμπε). Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού επέστρεψε στα γήπεδα στα 47 του χρόνια για ένα φιλικό στην Πολωνία που έγινε προς τιμήν του. Αυτή τη φορά δεν σκόραρε. Παρ' όλα αυτά, οι οπαδοί της Κλόποτοφ-Όσιεκ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε, τον αποθέωσαν στη φιλική νίκη με 6-2 επί της Άρκα.
Ο Olisadebe φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού από το 2001. Τη σεζόν 2003-04 ήταν καθοριστικός στην πορεία των «πρασίνων» προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τα γκολ που πετύχαινε στα τελευταία λεπτά των αγώνων.
Από τότε πέρασαν δεκαετίες. Ο «Μανωλάκης», όπως τον αποκαλούσε το σύνθημα των οπαδών των «πρασίνων», είναι πλέον 47 ετών και ξαναμπήκε στο γήπεδο για να αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι που διοργανώθηκε για εκείνον στην Πολωνία.
Last Dance Olisadebe, 47 latek miał duży udział przy golu. PS. Nadal ma imponujące przyspieszenie #olisadebe #lastdance https://t.co/7bRvTNATs0
— Weekendowi (@weekendowi11) October 12, 2026





Πάσχα
Eurovision
Summer
Xmas
