ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεοδωρικάκος: «Έρχεται δύσκολος χειμώνας» ‑ Τι είπε για Ρούμπιο και τι απάντησε στον Τσίπρα

«Δεν είμαστε στο παρά ένα αλλά και στο και πέντε, να ακούσει η Ευρώπη τις καμπάνες, γιατί βρίσκεται σε Συμπληγάδες και πρέπει να ανταποκριθεί στις ανάγκες των λαών», επισήμανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

 
Δημοσίευση 7/10/2026 | 09:29
Θεοδωρικάκος: «Έρχεται δύσκολος χειμώνας» ‑ Τι είπε για Ρούμπιο και τι απάντησε στον Τσίπρα

«Οι ΗΠΑ ήταν, είναι και θα είναι σύμμαχος για την Ελλάδα. Προφανώς ενδιαφερόμαστε να αναβαθμίσουμε την σχέση προς όφελος των δικών μας συμφερόντων», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης για την επίσκεψη Ρούμπιο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε ότι είναι μια «αναμφίβολα σημαντική επίσκεψη σε μια εποχή εξαιρετικά δύσκολη, καθώς συνεχίζονται δύο πόλεμοι στην ευρύτερη γειτονιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχα πει πως έρχεται ένας δύσκολος χειμώνας, όσα συμβαίνουν έχουν άμεση επίπτωση στη ζωή μας. Έχουν μειωθεί κατά 40 τα διυλιστήρια στην Ευρώπη και δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στις τιμές των καυσίμων», τόνισε αναλύοντας τα μέτρα της κυβέρνησης.

«Κάνουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε την κοινωνία και τους πολίτες και οφείλουμε να επιμείνουμε σε μέτρα που θα διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή», πρόσθεσε.

«Δεν είμαστε στο παρά ένα αλλά και στο και πέντε, να ακούσει η Ευρώπη τις καμπάνες, γιατί βρίσκεται σε Συμπληγάδες και πρέπει να ανταποκριθεί στις ανάγκες των λαών», επισήμανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο κ. Τσίπρας δεν έμαθε 4 χρόνια πρωθυπουργός ότι ο υπουργός Ανάπτυξης δεν εποπτεύει την αγορά ενέργειας. Ως υπουργός Ανάπτυξης θα υπερασπίζομαι στο σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής. Κάνει επίδειξη ασχετοσύνης. Ο πληθωρισμός τροφίμων τον Σεπτέμβριο ήταν αρνητικός», απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ