E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χάρρυ Κλυνν: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τήρησε συμφωνία κυρίων

Γιατί απέσυρε την υποψηφιότητά του ο γνωστός ηθοποιός

Δημοσίευση 13/1/2015 | 00:00

Χάρρυ Κλυνν: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τήρησε συμφωνία κυρίων

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την εξαίρεσή του από τα ψηφοδέλτια της Κουμουνδούρου για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου εξαπέλυσε ο Χάρρυ Κλυνν, κάνοντας λόγο για «μη τήρηση συμφωνίας κυρίων».

Μιλώντας στο elliniko-fenomeno, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε ότι παρά την αρχική πρόταση από την Κουμουνδούρου να κατέβει υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, τελικά τον μετέφεραν στη Β' Θεσσαλονίκης, κάτι που δεν ήταν στα σχέδιά του, γεγονός που τον ανάγκασε να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Χάρρυ Κλυνν:

«Μετά από τα καταστροφικά μνημόνια, με τα οποία οι εκάστοτε κυβερνήσεις μας έβαλαν την Ελλάδα σε γύψο, στράφηκα προς αντιμνημονικά κόμματα, όπως είναι το ΣΥΡΙΖΑ, έκτοτε δίνω όλη μου τη στήριξη προς το κόμμα αυτό.

Προ πολύ καιρό ακόμα, το ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να τους στηρίξω στις επόμενες εκλογές, καλή ώρα 25 Ιανουαρίου 2015, και με την υποψηφιότητά μου στην Α' Θεσσαλονίκη, όπου ζω, εργάζομαι, δραστηριοποιούμαι με πάθος και το δέχτηκα.

Μέχρι το μεσημέρι τις 9 Ιανουαρίου 2015 η εκλογική μου θέση κλείδωσε στη Θεσσαλονίκη, όπως είχε συμφωνηθεί. Ωστόσο, το απόγευμα ενημερώθηκα ότι η εκλογική μου υποψηφιότητα μετακομίζει για τη Β' Θεσσαλονίκης, κάτι που δεν ήταν στα σχέδιά μου.

Καθώς η συμφωνία κυρίων δεν τηρήθηκε, και εμένα η καρέκλα δεν με νοιάζει, δεν φυλάω ούτε κατουρημένες ποδιές, ακύρωσα άμεσα την υποψηφιότητά μου σε αυτές τις εκλογές.

Εγώ θα συνεχίζω να στηρίζω αντιμνημονιακές πολιτικές, θα είμαι πάντοτε με τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα μας, ποτέ όμως μαριονέτα κανενός.

Ευχαριστώ τους φίλους και τον λαό της Θεσσαλονίκης που τόσα χρονιά με στηρίζει σε ό,τι κάνω, ήταν έτοιμοι δε, να με στηρίξουν και σε αυτό το μεγάλο μου βήμα στην πολιτική. Όμως, για τις επόμενες εκλογές τους επιφυλάσσω μια μεγάλη έκπληξη.

Εύχομαι ο ελληνικός λαός μετά από 4 χρόνια εξαθλίωσης και προδοσίας από όλους όσοι μας κυβέρνησαν, με τον ψήφο τους να αναδείξουν μια νέα κυβέρνηση που θα δώσει γερή κλωτσιά στα τοκογλυφικά όρνια που τόσα χρόνια ονειρεύονται την Ελλάδα και τα πλούτη της, αλλά και νέους πολιτικούς στη βουλή που θα νοιαστούν μόνο για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

Μόνο έτσι μπορούμε να σταθούμε και πάλι στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και να πάρουμε πίσω την προικισμένη μας σε όλα Ελλάδα στα χέρια και στην ψυχή μας.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

Ή ΕΣΥ Ή ΑΥΤΟΙ,

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τρόμος στη πτήση ‑ Έσπασε παράθυρο, τραυματίστηκε επιβάτης

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ο τραυματίας επιβάτης συγκρατήθηκε από τη ζώνη ασφαλείας και τους διπλανούς του, αποφεύγοντας πτώση εκτός αεροπλάνου.

«Μην το κάνεις»: Το δραματικό βίντεο για να μην πέσει γυναίκα από γέφυρα στο Μπρούκλιν

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η γυναίκα έμεινε στη γέφυρα για πάνω από μια ώρα, μέχρι ένας αστυνομικός να την αγκαλιάσει και να την απομακρύνει

Συνελήφθη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης 60χρονος που έκανε παράνομα χειρουργεία σε ζώα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Στην κατοικία του, εντοπίστηκαν ιατρικά εργαλεία, καθώς και τραπέζι χειρουργείου

Αγρια δολοφονία 43χρονης στην Ιρλανδία: Την βρήκε ξυλοκοπημένη η 13χρονη κόρη της, ύποπτος ο 28χρονος μετανάστης σύντροφός της

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η Τζέιμι Κάρνεϊ είχε γνωρίσει τον Αχμάντ Αλσακέρ σε πορεία υπέρ της Παλαιστίνης

WSJ: Το Ισραήλ ενημέρωσε τις ΗΠΑ για νέο ιρανικό σχέδιο δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
«Θέλουν να εξοντώσουν τον ηγέτη των ΗΠΑ, εμένα», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος από την Αγκυρα - Αγνωστες οι πληροφορίες που παρέδωσε η Μοσάντ στις ΗΠΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: Γιατί κράτησε ανοιχτή τη Βουλή για τον Ποινικό Κώδικα και ποιους εξυπηρέτησε ο «εντιμότατος»;

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η λέξη ντροπή δεν είναι πια αρκετή για να αποδώσει το πολιτικό κατάντημα του Τσίπρα, ανέφερε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Τρεις συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Χανιά για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Δύο άντρες και μία γυναίκα οι συλληφθέντες - Οι δύο αποτελούσαν το «επιχειρησιακό ζευγάρι» και ο τρίτος είχε υποστηρικτικό ρόλο – Πρόκειται για άτομα γνωστά στον αναρχικό χώρο, η γυναίκα έφυγε για Κρήτη μετά τη δολοφονία

Σκηνικό πρωτοφανούς έντασης από την Ζ. Κωνσταντοπούλου ‑ Κάλεσε την αστυνομία

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
«Πρέπει να επιληφθεί η αστυνομική αρχή για το αυτόφωρο κακούργημα που διαπράττουν οι βουλευτές της ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ ένα τσιγάρο άναψα»: Βίντεο με τραυματία εργαζόμενο λίγα λεπτά μετά την έκρηξη στην επιχείρηση στον Ασπρόπυργο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Από την φωτιά τραυματίστηκαν έντεκα άτομα - Τα τρία δίνουν μάχη διασωληνωμένα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Χιλιάδες νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν σε παραλία της Εύβοιας ‑ Bίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ανησυχία σε κατοίκους και λουόμενους – Αναζητούνται τα αίτια του φαινομένου

Πύρινη κόλαση στην Ανδαλουσία με 12 νεκρούς, κάηκαν άνθρωποι μέσα στα αυτοκίνητά τους

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Μάχη με τις φλόγες στην Αλμερία εν μέσω καύσωνα - Την «τεράστια θλίψη» του εξέφρασε ο Πέδρο Σάντσεθ - Στις επιχειρήσεις κατάσβεσης συμμετέχει και ο στρατός