ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Diamond League: Ο Τεντόγλου δεύτερος με 8.40μ. στον τελικό των Βρυξελλών

Ο Ολυμπιονίκης του μήκους έκλεισε τη φετινή σεζόν του Diamond League στη δεύτερη θέση, πίσω από τον Γκέιλ.

 
Δημοσίευση 4/9/2026 | 21:20
Diamond League: Ο Τεντόγλου δεύτερος με 8.40μ. στον τελικό των Βρυξελλών
Glomex

Ο Μίλτος Τεντόγλου βρέθηκε στη δεύτερη θέση του τελικού του Diamond League στις Βρυξέλλες, με άλμα στα 8.40μ., καθώς τον πέρασε στην κορυφή ο Γκέιλ με 8.46μ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον τελικό του Diamond League που διεξήχθη στις Βρυξέλλες, με άλμα στα 8.40μ. Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε ξανά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του μήκους, όμως δεν κατάφερε αυτή τη φορά να παραμείνει στην πρώτη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην κορυφή του βάθρου ανέβηκε ο Γκέιλ (Gayle), ο οποίος με άλμα στα 8.46μ. πέρασε τον Τεντόγλου στο τελευταίο άλμα του τελικού και κατέκτησε την πρώτη θέση της διοργάνωσης.

Η επίδοση των 8.40μ. αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τη σταθερότητα του Έλληνα αθλητή σε υψηλό επίπεδο, καθώς αγωνίζεται στους μεγαλύτερους τελικούς του παγκόσμιου στίβου με συνέπεια στις κορυφαίες θέσεις.

 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ