Αναστάτωση σημειώθηκε την Παρασκευή 21/08 σε πτήση της Lauda Europe που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Βιέννη προς το Ηράκλειο.
Το αεροσκάφος απογειώθηκε γύρω στις 14:00, ωστόσο περίπου 20 λεπτά αργότερα οι επιβάτες πληροφορήθηκαν ότι είχε προκύψει τεχνικό πρόβλημα και ότι η πτήση θα επέστρεφε στο αεροδρόμιο της Βιέννης.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε στη συνέχεια, στο πιλοτήριο είχαν ενεργοποιηθεί οι μάσκες οξυγόνου, γεγονός που ώθησε τους κυβερνήτες να αποφασίσουν την επιστροφή στο αεροδρόμιο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η βλάβη με ασφάλεια, όπως αναφέρει το creta24.gr.
Έλεγχος και αναμονή στη Βιέννη
Μετά την επιστροφή του αεροσκάφους στη Βιέννη, ακολούθησε περίοδος αναμονής, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε τεχνικός έλεγχος για τον εντοπισμό και την αποκατάσταση της βλάβης.
Οι επιβάτες παρέμειναν σε αναμονή μέχρι να δοθεί το «πράσινο φως» για νέα απογείωση προς τον τελικό προορισμό.
Η τελική άφιξη στο Ηράκλειο
Ακολούθησε νέα αναχώρηση από τη Βιέννη και το αεροσκάφος τελικά προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου στις 19:50, σύμφωνα με τα στοιχεία των FlightRadar24 και FlightAware.





Πάσχα
Eurovision
Summer
Xmas
