Καλοκαιρινές διακοπές περνά η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αυτές τις μέρες απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα.
Η γνωστή παρουσιάστρια παραμένει ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Στη νέα της ανάρτηση στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες από βόλτες με σκάφος, συνοδεύοντας τα στιγμιότυπα με τη φράση «Ήλιος, θάλασσα και σιωπή».
Διακοπές στο Ιόνιο
Για ακόμη ένα καλοκαίρι, η Ελένη Μενεγάκη έχει επιλέξει το Ιόνιο για τις διακοπές της, με την Κεφαλονιά να βρίσκεται ανάμεσα στους αγαπημένους της προορισμούς. Οι εικόνες που μοιράζεται αποτυπώνουν το χαλαρό κλίμα των ημερών, με τη θάλασσα και τα καλοκαιρινά τοπία να πρωταγωνιστούν.
Οι φωτογραφίες που ανέβασε δείχνουν την παρουσιάστρια να χαλαρώνει, απολαμβάνοντας τον ήλιο και το γαλάζιο νερό, μακριά από τους ρυθμούς της τηλεόρασης.
Στο Φισκάρδο με τον Μάκη Παντζόπουλο
Τις προηγούμενες ημέρες, η παρουσιάστρια βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, στο Φισκάρδο. Το ζευγάρι απόλαυσε γεύμα στο γνωστό εστιατόριο «Τασία» μαζί με φιλική παρέα, συνεχίζοντας τις ήρεμες διακοπές του στο νησί.
Δείτε τις φωτογραφίες:






Πάσχα
Eurovision
Summer
Xmas
